X

Contrabandistii de tigari isi risca viata la frontiere. Deci granicieri exista. Atunci cum de trec refugiatii frontierele ca prin branza?

de null
Foto: http://evz.ro/de-unde-vin-imigrantii-unde-se-duc-si-de-ce-ce-solutii-are-europa-harti-ti-grafice.html

Iata comentariul fratelui Cosmin postat la Germania nu poate expulza aproape 65 000 de migranți deoarece nu au buletine:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

In nordul Romaniei, la granita cu Ukraina, granicerii romani si politia de frontiera, deschid focul asupra contrabandistilor de tigari romani care trec frontiera in mod clandestin, daca acestia nu raspund la somatii.

Acesti contrabandisti de tigari, sunt oameni care cu siguranta nu au o situatie social materiala stralucita de sunt nevoiti sa apeleze cu disperare la aceasta infractiune foarte riscanta.

Protocolul autoritatilor e simplu si clar: somatie verbala, urmata de somatie cu foc de arma in plan vertical daca nu se raspunde la somatia verbala, iar daca nu se raspunde la primele doua somatii, se deschide foc de voie.

Ma gandesc ca aceste protocoale le au cam toate tarile care au institutii raspunzatoare de frontiere.

Cine ordona ca aceste protocoale sa fie incalcate cand e vorba de aceste populatii invadatoare, populatii care nu au nici o legatura cu Siria si care vorbesc limbi straine de teritoriul sirian ?

Raspunsul: Institutiile raspunzatoare de siguranta frontierelor si a linistii si ordinii publice, care beneficiaza culmea, de bugete foarte generoase impreuna cu serviciile, au in agenda aducerea sau inlesnirea accesului acestor imigranti prin logistica proprie, incalcand celebrele deja articole din constitutie.

Si ca sa nu spuna dintre cei ce citesc acest comentariu ca vorbesc aiurea, fac trimitere la doua cazuri:

* Vezi cazul de la Cehul SIlvaniei judetul Salaj, unde MAI impreuna cu ceva asociatie iezuita, au incercat sa stabileasca acolo un centru pentru imigranti, numai ca localnicii de acolo, oameni hotarati, le-au explicat autoritatilor ca ar fi bine sa uite de aceste intentii, daca vor sa fie bine.

* Vezi cazurile in care Paza de Coasta Romana culege imigrantii veniti pe barci din Turcia, din apele internationale. Ce cauta Paza de Coasta in apele internationale, daca nu exista un protocol stabilit in prealabil? Sau exista un protocol secret la care populatia Romaniei nu are voie sa aiba acces ?

Aducerea de imigranti e stabilita guvernamental, in toate tarile Europei. Abureala din articol legata de problema actelor, nu tine. Acei imigranti nu aveau cum sa ajunga acolo fara acte daca se respectau protocoalele.

Sunt curios daca depunem plangeri penale impotriva factorilor cheie responabili de aceasta infractiune, ce soarta vor avea acele plangeri penale.

Apropo de plangeri penale impotriva factorilor de decizie, ce se mai aude de plangerea penala inaintata de domnul Silviu Chirila impotriva fostului prim ministru Mihai Tudose?

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button