X

Azi se decide inființarea UNEI ARMATE COMUNE a UE – un Schengen militar

de null

Image result for schengen militar

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Comisia Europeană va prezenta miercuri un plan de acțiuni pentru crearea unui “Schengen militar” care să faciliteze transporturile de trupe și materiale militare în cadrul Uniunii Europene, activități frânate în prezent de o multitudine de formalități administrative si de lipsa infrastructurilor, scrie AFP.

Planul de acțiuni consultat marți de AFP prevede în special identificarea nevoilor de transporturi militare si recensămîntul infrastructurilor utilizabile.

“Aceste propuneri au o dimensiune practică, dar finalitatea lor este evidentă în momentul în care tensiunile cu Rusia se exacerbează„, a explicat un diplomat european. “Nu mai putem spune că un conflict în Europa este imposibil„, afirmă, sub protecția anonimatului, numeroși responsabili europeni citați de AFP.

“Avem nevoie de un spațiu Schengen militar. Rușii au o libertate totală de mișcare în cadrul teritoriului lor. Trebuie să ne putem deplasa la fel de rapid, dacă nu mai repede, pentru a ne masa forțele împotriva unui potențial inamic, cu scopul de descurajare„, a susținut recent generalul american Ben Hodges, fost comandat al forțelor americane din Europa.

Statele baltice au consituit deja un mini-Schengen militar, arată Elisabeth Braw, analist la Atlantic Council.

“Trebuie să ne asigurăm că infrastructurile necesare există, că tunelurile sunt practicabile, că drumurile au o lățime suficientă, că podurile pot suporta greutatea materialelor transportate„, a explicat un alt diplomat european.

“Uniunea Europeană poate ajuta în realizarea infrastructurilor acolo unde sunt necesare„, în special in țările Europei de Est, a subliniat un responsabil militar.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Rusia spune pe buna dreptate ca vestul inventeaza inamici sa isi ascunda mizerile sub pres si criza in care se afla iar vestul nu si nu, Rusia ne ameninta, problema e ca vestul prin presa manipulatoare si functionarii care vor sa dea vina pe ceva imaginar pentru proprile eseecuri incepe sa isi creada minciuna si chiar se pregatesc pentru “amenintarea” ruseasca, iar rusii nu stau cu mainile in san vazand ca nebunii nu glumesc.

    Ciudat e ca oamenii nu vad evidentul si continua sa creada presa si functionarii corupti care desi stiu ca i-au mintit si mint in continuare si incearca sa ii injecteze cu forta sa le dea alimente pline de otravuri, ii fura si acum se pregatesc sa ii faca carne de tun pentru functile si beneficile lor, si dupa toate astea multi ii cred orbeste fara sa isi puna macar o intrebare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button