X

Parlamentul din SUEDIA a interzis VACCINAREA OBLIGATORIE din „motive serioase privind sănătatea”

Image result for Sweden Bans Mandatory Vaccinations

Suedia a decis cu hotărîre să interzică vaccinările obligatorii, citând atât” preocupări serioase privind sănătatea”, cât și încălcarea drepturilor constituționale ale fiecărui cetățean de a-și alege propriile servicii de sănătate.

După anunțarea faptului că vaccinarea cu ROR (vaccin imunologic împotriva rujeolei, oreionului și rubeolei) era pe cale de a deveni obligatorie în Suedia, cetățenii au transmis scrisori și au luat cu asalt parlamentul în semn de protest. Federația Națională de Sănătate (NHF) li s-a aflat alăturat după ce a găsit o legătură între vaccinare și reacțiile adverse grave.

„NHF Suedia a trimis o scrisoare Comitetului și a explicat că va încălca Constituția noastră dacă am introduce vaccinarea obligatorie așa cum a fost prezentat în moțiunea lui Arkelsten. Parlamentarii politici au observat cu siguranță că există o rezistență masivă la toate formele de coerciție în ceea ce privește vaccinările.
NHF Suedia, de asemenea, arată cât de frecvente sunt reacțiile adverse grave, în acord cu rata pe care FASS o specifică în prospectul vaccinului MMR, atunci când vaccinați un grup într-un an întreg. În plus, trebuie să țineți cont de faptul că fiecare grupă de vârstă va primi de două ori vaccinul MMR, astfel încât efectele secundare sunt dublate. Nu trebuie să uităm că, în plus, alte liste de reacții adverse se aplică pentru alte vaccinuri.
În scrisoare, am inclus chiar și o listă extinsă a aditivilor găsiți în vaccinuri – substanțe care nu sunt alimente sănătoase și cu siguranță nu pot adminstrate sugarilor sau copiilor. Am inclus, de asemenea, pentru parlamentari o listă descurajantă de studii care demonstrează că vaccinarea este o idee proastă „, a scris NHF.

Ca răspuns, Riksdag (parlamentul) suedez a respins șapte propuneri pentru a sprijini vaccinarea forțată pe 10 mai 2017.

Fiecare stat din Statele Unite cere copiilor să fie vaccinați înainte de a merge la școală. Multe state negociază noi legi care vizează și copiii care nu se află în sistemul școlar.

Robert F. Kennedy Jr, activist și avocat specializat în mediul înconjurător, avertizează că trebuie să vorbim împotriva companiilor farmaceutice și lobby-ului pentru vaccinuri.

„Industria farmaceutică este atât de puternică”, spune el. „Ei dau 5.4 miliarde de dolari pe an presei. Au scăpat de avocați, deci nu există niciun interes legal în aceste cazuri. Ei au reușit cu adevărat să controleze dezbaterea și să închidă gura oamenilor ca mine.”

Puteți urmări întreaga interviu la emisiunea Tucker Carlson Tonight mai jos.

traducere după https://dailyhealthpost.com/sweden-bans-mandatory-vaccinations/

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Ia te uita, cetatenii au invins sistemul. Ura, ura, ura.
    Ei na, vezi sa nu.
    Tocmai ca sistemul a invins suedia, prin faptul ca suedia cu s mic, si-a inlocuit cetatenii europeni cu arabi. Va intreb acum, cate programe de vaccinare ruleaza in tarile musulmane ?

  2. In Suedia 97% se duc singuri sa se injecteze crezand ca vaccinul e benefic, la o natie de roboti nu e nevoie sa fie obligatoriu de asta probabil nici nu s-a insistat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!