X

RICHARD DAWKINS ne indeamna sa consumam CARNE UMANA pentru a depasi “tabuul” CANIBALISMULUI / Sau inca o dovada ca ATEISM = SATANISM

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Am mai scris despre individual asta:

RICHARD DAWKINS sau inca o dovada ca ATEISM = SATANISM.  Din zicerile sale: CREATIONISTII la PUSCARIE. Copii cu SINDROM DOWN n-au dreptul sa se nasca

Iata inca una dintre zicerile sale, conform articolului Richard Dawkins Suggests Eating Human Flesh to Overcome Cannibalism ‘Taboo’ de pe BREITBART:

Richard Dawkins consumul de carne umană pentru a depăși „tabuul” canibalismului

Ateul profesionist Richard Dawkins continuă să forțeze nota împotriva unei lumi amăgite-de-Dumnezeu, propunând ideea că, cultivarea și consumul „cărnii” umane ar putea ajuta societatea în depășirea „tabuului” împotriva canibalismului.

Comentând un articol din ziarul britanic „Independent”, care promovează beneficiile „cărnii curate” produse în laborator, Dawkins a postat pe tweeter la începutul lunii acesteia că poate ceva asemănător s-ar putea face și cu carne umană, ceea ce ar ajuta cultura vestică în eliminarea a încă unei rămășițe iraționale din rădăcinile-i iudeo-creștine.

Dawkins a spus că consumul cărnii umane de laborator ar furniza un „caz de test interesant pentru moralitatea cosecinționistă contra absolutismului „reacției bleah” ”, ce oprește lumea din a face lucruri doar pentru că par dezgustătoare din punct de vedere moral.

 

Cultivarea de țesuturi „carne curată” deja în 2018? Am așteptat-o cu nerăbdare. https://t.co/p41NR3NEZn

Dar dacă carnea umană ar fi cultivată? Am putea depăși tabuul împotriva canibalismului? Un caz de test interesant pentru moralitatea cosecinționistă contra absolutismului „reacției bleah”.

— Richard Dawkins (@RichardDawkins) 3 Martie, 2018

 

Articolul din Independent îl citează pe Josh Tetrick, director executiv al producătorului de carne curată JUST, care susține că această „carne curată”- făcută din celule stem prelevate de la animale vii și apoi crescute în laborator – ar putea ajunge în meniurile restaurantelor pe la sfârșitul anului.

Produse din carne familiale cum ar fi aripioare de pui, cârnați și chiar foie gras vor fi produse prin acest procedeu și ar putea fi servite în restaurante din SUA și Asia „înaintea sfârșitului lui 2018”, spune Tetrick.

Richard Dawkins sugerează împingerea acestui sistem mai departe și producerea „cărnii” umane, ce presupunem că ar proveni tot din celule stem.

Ca un materialist absolut care neagă existența a tot ceea ce nu poate fi măsurat de către știință, Dawkins este un pragmatist moral. Nu există suflet sau viață veșnică în lumea lui Dawkins, așa că moralitatea este definită de către aici și acum, și valoarea acțiunilor umane este judecată strict după efectele lor.

Dacă Brave New World a lui Dawkins – unde fiecare tabu este distrus și nimic nu este interzis – ar face lumea mai fericită, mai bună, mai satisfăcută, este contestabil.

Deocamdată, oaspeții la cina lui Dawkins sunt sfătuiți să ocupe un loc lângă ușă, în cazul în care gazda lor decide să schimbe meniul.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Pai acum sa urmam ideile la toti drogatii so dezaxatii ca e la moda se poarta !!! Mi se face sila!!! Scarba!?sa-l punem pe el primul pe gratar daca tot e asa de inteligent si are idei”bune”!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE