X

RICHARD DAWKINS ne indeamna sa consumam CARNE UMANA pentru a depasi “tabuul” CANIBALISMULUI / Sau inca o dovada ca ATEISM = SATANISM

Am mai scris despre individual asta:

RICHARD DAWKINS sau inca o dovada ca ATEISM = SATANISM. Din zicerile sale: CREATIONISTII la PUSCARIE. Copii cu SINDROM DOWN n-au dreptul sa se nasca

Iata inca una dintre zicerile sale, conform articolului Richard Dawkins Suggests Eating Human Flesh to Overcome Cannibalism ‘Taboo’ de pe BREITBART:

Richard Dawkins consumul de carne umană pentru a depăși „tabuul” canibalismului

Ateul profesionist Richard Dawkins continuă să forțeze nota împotriva unei lumi amăgite-de-Dumnezeu, propunând ideea că, cultivarea și consumul „cărnii” umane ar putea ajuta societatea în depășirea „tabuului” împotriva canibalismului.

Comentând un articol din ziarul britanic „Independent”, care promovează beneficiile „cărnii curate” produse în laborator, Dawkins a postat pe tweeter la începutul lunii acesteia că poate ceva asemănător s-ar putea face și cu carne umană, ceea ce ar ajuta cultura vestică în eliminarea a încă unei rămășițe iraționale din rădăcinile-i iudeo-creștine.

Dawkins a spus că consumul cărnii umane de laborator ar furniza un „caz de test interesant pentru moralitatea cosecinționistă contra absolutismului „reacției bleah” ”, ce oprește lumea din a face lucruri doar pentru că par dezgustătoare din punct de vedere moral.

 

Cultivarea de țesuturi „carne curată” deja în 2018? Am așteptat-o cu nerăbdare. https://t.co/p41NR3NEZn

Dar dacă carnea umană ar fi cultivată? Am putea depăși tabuul împotriva canibalismului? Un caz de test interesant pentru moralitatea cosecinționistă contra absolutismului „reacției bleah”.

— Richard Dawkins (@RichardDawkins) 3 Martie, 2018

 

Articolul din Independent îl citează pe Josh Tetrick, director executiv al producătorului de carne curată JUST, care susține că această „carne curată”- făcută din celule stem prelevate de la animale vii și apoi crescute în laborator – ar putea ajunge în meniurile restaurantelor pe la sfârșitul anului.

Produse din carne familiale cum ar fi aripioare de pui, cârnați și chiar foie gras vor fi produse prin acest procedeu și ar putea fi servite în restaurante din SUA și Asia „înaintea sfârșitului lui 2018”, spune Tetrick.

Richard Dawkins sugerează împingerea acestui sistem mai departe și producerea „cărnii” umane, ce presupunem că ar proveni tot din celule stem.

Ca un materialist absolut care neagă existența a tot ceea ce nu poate fi măsurat de către știință, Dawkins este un pragmatist moral. Nu există suflet sau viață veșnică în lumea lui Dawkins, așa că moralitatea este definită de către aici și acum, și valoarea acțiunilor umane este judecată strict după efectele lor.

Dacă Brave New World a lui Dawkins – unde fiecare tabu este distrus și nimic nu este interzis – ar face lumea mai fericită, mai bună, mai satisfăcută, este contestabil.

Deocamdată, oaspeții la cina lui Dawkins sunt sfătuiți să ocupe un loc lângă ușă, în cazul în care gazda lor decide să schimbe meniul.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

10 comentarii

  1. Pai acum sa urmam ideile la toti drogatii so dezaxatii ca e la moda se poarta !!! Mi se face sila!!! Scarba!?sa-l punem pe el primul pe gratar daca tot e asa de inteligent si are idei”bune”!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!