X

O mașină Uber care se conduce SINGURĂ a ucis o femeie. Prima VICTIMĂ a tehnologiei care vrea să REVOLUȚIONEZE lumea auto

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

O masina Uber suta la suta autonoma a lovit mortal o femeie in orasul american Tempe (Arizona). Ea este prima persoana care moare in urma unui astfel de accident cu o masina Uber.

Femeia traversa strada cand masina Uber, care se conducea singura, a lovit-o, potrivit Departamentului de Politie din Tempe, citat de The Guardian. Nu se precizeaza insa daca femeia a traversat in conditii regulamentare.

Ea a fost transportata de urgenta la spital, dar, din cauza ranilor multiple, a murit.

Uber a oprit toate testele masinilor autonome ca urmare a acestui incident si a anuntat ca a inceput o ancheta pentru a afla conditiile in care s-a produs tragedia.

Mai multe companii auto au inceput teste oficiale ale masinilor autonome in conditii de trafic real, iar expertii in domeniu au avertizat din timp ca se pot produce astfel de accidente.

“Suntem in faza in care inca incercam sa ne dam seama cat de bune sunt aceste masini autonome. De fiecare data cand lansezi o noua tehnologie se intampla o serie de situatii care nu sunt anticipate”, a spus Arun Sundararajan, un profesor de la Universitatea din New York.

Uber a mai avut probleme de acest gen si in trecut, dar niciodata nu s-a ajuns la un deces. Spre exemplu, o masina suta la suta autonoma a “uitat” sa opreasca la culoarea rosie a semaforului in San Francisco si a provocat un accident. Din acel moment, Uber nu a mai putut testa masinile autonome in California.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Hai ca au inceput cu stangu. Daca nici dupa atatia ani si bani nu reusesc sa faca o masina sigura, inseamna ca sunt prosti rau de tot

  2. Dar au trimis oameni pe luna si au iesit din sistemul solar. Uau. Ce tampiti ne cred cand ne vand gogosile astea

  3. Masina avea sofer la bord dar functiona pe pilot automat. Pietonul traversa prin loc nepermis. Se va continua pe ideea pilotului automat, nu va bucurati degeaba. Oricum masinile moderne nu sunt conduse de soferi ci de computerul masinii care poate fi de acord cu comenzile soferului…sau nu. Si am cunoscut multi soferi care se plangeau ca nu-i asculta masina. La polul opus sunt soferii care au fost salvati, la propriu, de computer. Ei vor fi dati totdeauna ca exemplu. Progresul nu poate fi oprit. Pt ca progres=satana. Solutia; masini vechi, peste 20 de ani, sau codrul verde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button