X

FOTO: Slovacul de rând este satanizat

Iata si comentariul celei ce mi-a trimis fotografia:

 

Ce ma dezgusta pe mine la slovaci este faptul ca au pornit cu Ortodoxia pe la 850 dar mai tarziu au fost catolicizati. La ora actuala majoritatea sunt atei cu ura si lipsa de respect pentru crestinii practicanti. Amuzant este faptul ca la tv e plin de gunoi new age si ei ca popor sunt practicanti inveterati de ritualuri satanice ca activitati de socializare si dezvoltare sanatoasa pentru copii. E plin in slovacia de cluburi yoga ca sport, practica spirituala, psihologica, dezvoltare personala, precum si alte ritualuri samanice, consum de droguri, magie. Nimic nou. Nu a ramas nici o persoana care, declarand credinta in Dumnezeu, sa fie capabila sa discearna raul de bine. Ii vad zilnic si vorbesc cu multa lume: sunt vanduti total. 

Pe ambalajul respectiv (ce ti l-am trimis) este reprezentat obiceiul lor de a merge din casa in casa in perioada Craciunului, in grupuri de indivizi mascati ca ingeri si demoni ca sa sperie copiii, sa-i faca sa fie mai buni in noul an. Insa acesti copii vad ca demonii si ingerii lucreaza in echipa ca prieteni si provin din acelasi loc. Nu se vorbeste niciodata, nicaieri (nici in “bisericile” lor catolice) de natura demonilor. In mod contrar, am intalnit persoana ‘credincioasa’ care mi-a spus ca asa ceva nu exista si, in consecinta, nu vorbeste despre subiectul asta. In schimb, a minti, fura, comite adulter si avort este absolut normal si chiar frumos, deoarece iti imbunatatesc calitatea vietii personale. 

 

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!