X

IRELAND 2040 = KALERGI pe fata / Guvernul A PLATIT PRESA pentru a PROMOVA un plan de CRESTERE A POPULATIEI cu UN MILION DE REFUGIATI / In paralel GEORGE SOROS lucreaza pentru liberalizarea AVORTULUI

Guvernul irlandez a ‘plătit presa’ pentru a promova un plan de creștere a populației cu un milion prin migrație în masă

Guvernul irlandez a fost criticat pentru plătirea jurnaliștilor cu scopul de a scrie articole favorible despre proiectul Ireland 2040.

Prezentat de guvern săptămâna trecută cu un angajament de a cheltui 116 de miliarde de euro, documentul expune planurile de a mări populația de 4,7 milioane a Irlandei cu încă un milion prin intermediul migrației în masă.

Unitatea de comunicații strategice a guvernului a plătit pentru apariția de reportaje în ziare naționale și regionale promovând Ireland 2040, ce “nu trebuie să includă conținut negativ sau critic”, a relatat The Times vineri.

Vorbind în parlamentul irlandez, sau Dáil, liderul de opoziție Micheál Martin a caracterizat folosirea mass-media de către guvern pentru promovarea schemei “dubioasă etic”.

“Încetoșarea liniilor este îngrijorătoare din punctul de vedere a unei democrații parlamentare”, a zis dumnealui.

“Taoiseach va pretinde că promovează guvernul, dar toată lumea știe că întrebuințează banii contribuabililor pentru a promova politic Fine Gael.”

Proiectul Ireland 2040 a fost criticat pe social media drept o “schemă piramidală” menită de a îmbogăți investitorii adăugând consumatori pe cheltuiala contribuabililor, și ca un program globalist de a “înlocui” populația autohtonă.

https://twitter.com/TopBoyTanners/status/964533024493920258

Guvernul a fost de asemenea atacat pentru planurile de a deschide un centru pentru 115 solicitanți de azil într-un oraș de patrimoniu ce găzduiește unul din cele mai vechi festivaluri tradiționale ale Irlandei.

Media locală relatează că vineri, la o reuniune publică pentru a discuta planurile au participat peste 100 de localnici, majoritatea argumentând că un oraș cu numai 300 de locuitori nu are la dispoziție serviciile necesare pentru a răspunde la atât de mulți nou-veniți.

Migrația în masă din lumea a treia a fost un subiect controversat în lunile recente, cu reportaje descriind bande de adolescenți de origine africană terorizând localnicii din Dublin.

Tinerii delicvenți “fac ravagii” prin capitală, potrivit poliției, ce afirmă că infracțiunile “[variază] de la strigăte și intimidarea bătrânilor în grupuri largi la atacarea și jefuirea oamenilor de toate vârstele, adeseori cu arme letale precum cuțite mari.”

O sursă a declarat pentru Irish Sun: “Nu numai pensionarii vulnerabili au de suferit, copiilor nevinovați le este frică să iasă să se joace. Gardai a trebuit să răspundă la un incident în Swords unde un băiat a fost dezbrăcat sub amenințarea cuțitului în stradă ca să-l jefuiască și să-l ridiculizeze în același timp, cu asta ne confruntăm aici.”

Jack Chambers de la partidul de opoziție Fianna Fail a zis că comportamentul bandelor africane este o “problemă majoră” lăsându-i pe mulți dintre constituenții săi “să trăiască în teamă”, “speriați să-și părăsească casele”.

Atribuind atitudinea anti-socială a membrilor de bande către “diferențele culturale”, consilierul independent Tony Murphy a relatat că poliția riscă “o mini-revoltă” de fiecare dată când încearcă să aresteze unul dintre infractori.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
ExterneRefugiați
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

9 comentarii

 1. In Irlanda a avut loc un referendum pentru legalizarea divortului in 1986, respins cu o diferenta de 25%. In 1995 a fost organizat un nou referendum. Liderii religiosi, desi s-au pronuntat impotriva, au sfatuit alegatorii sa voteze cum le dicteaza constiinta. Primul ministru a presat alegatorii sa voteze modificarea. Referendumul a trecut cu o diferenta de 0,56% si cu 0,33% voturi anulate.

 2. Au natalitatea 13.7 deci vor avea un milion mai mult fara imigranti. Cei mai multi imigranti sunt crestini Country of Birth Immigrants in the Republic of Ireland (2016 Census)
  European Union Poland 122,515
  European Union United Kingdom 103,115
  European Union Lithuania 36,552
  European Union Romania 29,186
  European Union Latvia 19,933
  Brazil 13,640
  European Union Spain 12,112
  European Union Italy 11,732
  European Union France 11,661
  European Union Germany 11,531
  India 11,465
  United States 10,519
  European Union Slovakia 9,717
  China 9,575

 3. V-as ruga sa ne informati despre actiunile din Romania unde avortul este legal si rata de natalitate mai mica decat cea a mortalitatii deci sporul populatiei este negativ. Ar fi de dorit o clarificare a nr de imigranti musulmani adusi in tara in secret. Deocamdata nr de moschei din Romania il intrece pe cel din Irlanda. Iar irlandezii, spre deosebire de romani nu se convertesc la islam. Inainte de a murdari imaginea unei tari catolice, ce-ar fi sa va ocupati de situatia din Romania, o tara pe cale de disparitie? Ca tot e postul Pastilor si ne iubim aproapele.

  1. Daca ne consideram parte a Bisericii Universale Drept-Credincioase, ne intereseaza ce se intampla si in alta parte. Pentru mine, tari ca Malta, Irlanda, Filipine, Polonia erau niste modele vrednic de urmat in ceea ce priveste legislatia referitoare la casatorie si la dreptul la viata al celor nenascuti. Intre timp, doua dintre ele au cazut grav si continua sa cada. In Malta a fost aprobat divortul in 2011, in 2014 – „uniunile civile”, iar in 2017 – cuplarile homosexuale. In privinta „drepturilor” copiilor, Malta este a doua tara dupa Norvegia care a legalizat niste aberatii. Desi avand o populatie cam cat un judet din Romania si o suprafata de zece ori mai mica, Malta este supusa unor presiuni din partea mai-marilor europeni sa legalizeze si avortul.
   Cazul Irlandei e deja cunoscut.
   Ar mai fi si situatia Spaniei, unde guvernul de dreapta a reusit sa interzica avortul acum cativa ani.
   De ce discutam despre aceste lucruri? Pentru a arata ca totusi se poate ca o tara mult mai dezvoltata economic sa aiba o lege prin care sa interzica avortul, ca acest lucru nu e o caracteristica de tip comunist sau ceausist. In plus, daca la celalalt capat al satului ia o casa foc, e bine sa mergi sa dai o mana de ajutor, nu sa astepti sa ajunga focul pana la casa ta paraginita ca sa ti-o distruga de tot.
   In plus, daca baba Francisc nu misca un deget sa salveze ce se mai poate salva (eu n-am vazut nici un fel de implicare), la ce se mai uita unii in gura lui?!

 4. Astept ziua in care un (fost) prim-ministru al Romaniei sa spuna urmatoarele cuvinte:

  „E adevarat ca suntem, probabil, una din putinele tari din lume care prevad prin constitutie recunoasterea expresa a dreptului la viata al copilului nenascut, dar de acest lucru ar trebui sa fim mandri” (John Bruton, fost premier al Irlandei)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!