X

Evreul mason ADRIAN THIESS se ocupa de vanzarea clubului DINAMO

de null
Adrian Thiess in dreapta. Foto: http://www.napocanews.ro/2016/02/cine-este-adrian-thiess-cel-care-a-cumparat-steagul-lui-avram-iancu-fost-consilier-local-prietenul-lui-iohannis-si-mason.html

Francmasonul Adrian Thiess este intermediarul dintre Ionuț Negoiță și grupul din Marea Britanie care vrea să cumpere echipa.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Negocierile pentru vânzarea lui Dinamo sunt în toi! Ionuț Negoiță a semnat un precontract cu un grup de investiții din Marea Britanie, iar intermediarul care i-a adus pe posibilii cumpărători în România este francmasonul cu legături puternice în sfera politică, Adrian Ragnar Thiess.

Thiess este cel care a organizat în 2012 amicalul dintre Dinamo și Barcelona și are legături chiar și în sferele de elită ale planetei.

Reporterii GSP l-au contactat pe omul de afaceri pentru a afla care este exact implicarea sa, dar acesta s-a rezumat să spună: “Nu comentez!”.

Gazeta vă prezintă mai jos cine este Adrian Ragnar Thiess, omul care a pus în mișcare vânzarea clubului Dinamo:

⇒ Una dintre firmele sale între timp radiată s-a numit “Mason Brothers Investment SRL”. Acesta declara pentru evz.ro în 2008: ” Da, sunt mason. În ritul de York şi în cel scoţian”
⇒ În urmă cu trei ani a organizat la București o întâlnire între doi dintre cei mai importanți oameni ai planetei, vicontele Etienne Davignon (președintele grupului Bilderberg) și Richard Haass (președintele Consiliului pentru relații externe al SUA)
⇒ În 2010 Thiess a lansat cotidianul “Puterea”, iar la deschidere l-a adus cu elicopterul pe Mihail Gorbaciov, fostul conducător al Uniunii Sovietice.
⇒ Până în septembrie 2001 a fost consilierul personal al președintelui Ion Iliescu
⇒ S-a ocupat de campania electorală a lui Sorin Oprescu pentru Primăria Capitalei
⇒ În 2008, fiind consilier al lui Sorin Oprescu, a refuzat să-și facă publică declarația de avere.
⇒ I-a oferit consultanță politică principelui Radu Duda
⇒ A intermediat amicalul de lux dintre Dinamo și Barcelona
⇒ L-a adus în România pe Ronnie O’Sullivan, cel mai mare jucător de snooker din lume
⇒ În 2016, Thiess declara că are de când să candideze la Primăria Capitalei: “Sorin Oprescu a fost cea mai mare dezamăgire nu doar a mea, ci a tuturor oamenilor care l-au sprijinit. Într-un fel și eșecul lui în administrația locală m-a determinat să candidez”
⇒ S-a vehiculat varianta că Thiess a coordonat din umbră campania prezidențială din 2014 a lui Klaus Iohannis.
⇒ A cumpărat drapelul de luptă al lui Avram Iancu, în schimbul sumei de 105.000 de euro. Thiess le-a luat fața lui Gigi Becali și Primărei Clujului, participanți și ei la licitație.
⇒ Deține o companie aviatică privată,
⇒ Este căsătorit cu Delia Elena Dobândă, fiica medicului Dobândă, susţinut de PP DD în funcţia de viceprimar al municipiului Târgovişte

“L-am cunoscut pe Iliescu în 2000, cînd o mare bancă din Germania era interesată de România. Șeful biroului de aici m-a abordat și mi-a cerut să-l invit pe Iliescu la Frankfurt. Am cerut o întrevedere și Iliescu a fost de acord. În ianuarie 2001, mi-a propus să-i devin consilier”
Adrian Thiess, în kmkz.ro

Au întrebat de insolvență și de stadion!
Discuțiile dintre cele două părți continuă, iar surse din conducerea clubului au detaliat pentru ziar care este stadiul negocierilor: “Este o procedură complexă, care va mai dura mult timp, întrucât sunt multe lucruri ce trebuie clarificate. Dacă e să se facă, se face în timp! Sunt acele probleme legate de procesul de insolvență, de procese, de stadion. Investitorul va decide dacă va continua demersurile pentru preluarea clubului. Oricum, e tentat pentru că prețul e foarte mic, dar vrea să știe exact ce înseamnă litigiile existente”.

NOTĂ OrtodoxINFO

Sa mai amintim si de faptul ca evreul mason Adrian Thiess a fost si consilierul lui Dan Diaconescu.

Thiess este actionar si la firma Eurostar Catering Expres, operatorul national pentru serviciile de catering mobil în toate trenurile de rang superior din România: Sageata Albastra, rapid si accelerat.

Thiess mai detine împreuna cu sotia sa, Elena Delia Thiess, înca trei firme: Dental Center 2001, Dental Expert Center si Casa Elegance D&A 1874.

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. deci vorba bancului:

    – stiai ca s-a insurat Strul?
    – pt zestre sau din dragoste?
    – pai mireasa a luat-o pt zestre si zestrea a luat-o din dragoste!

    Sa fii jidov si sa te mariti cu o fosta Dobanda, asta da consangvinitate si endogamie preocupationala.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre sunt la 10%. Vă mulțumim! DONAȚIE