X

[VIDEO] Delegația preoților nepomenitori din Grecia și România la Băceni

de null

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Lumea ortodoxă
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

2 comentarii

  1. Pe mine m-a impresionat atmosfera înălțătoare din timpul Sfintei Liturghii.

    Pe copii i-am mai văzut și în alte videoclipuri. E mare lucru sa dai sens vieții unor copii cu astfel de handicapuri. Să le iei în grija atât trupul, cât și sufletul.

    Să ne ajute Dumnezeu sa dobândim curăția sufletească a pruncilor.

  2. Userul ,,o oarecare ” mi-a folosit adresa de mail. Mi-am dat seama foarte clar, deoarece înainte de a fi șters comentariul lui, pe calculatorul meu mi-a aparut mesajul ,,Comentariul tău așteaptă moderare”.

    Sincere compasiuni celui care a procedat astfel! E Postul Mare și il iert, dar îi spun ca unui copil ca nu e frumos, nu e moral si nu e plăcută lui Dumnezeu o asemenea fapta. Sa nu uite sa spună duhovnicului ce a făcut. Dacă e crestin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.