X

Războiul Big Pharma împotriva copiilor noștri: 1 milion de copii americani cu vârsta sub 6 ani iau medicamente psihiatrice

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Războiul Big Pharma împotriva copiilor noștri: 1 milion de copii cu vârsta sub 6 ani iau medicamente psihiatrice

de Tyler Durden

Autor Mac Slavo via SHTFplan. com

În Statele Unite, 1 milion de copii cu vârsta sub 6 ani iau medicamente psihiatrice. Acest număr este deosebit de îngrijorător, având în vedere efectele adverse înfricoșătoare și ineficiența unui mare număr de medicamente dăunătoare de acest tip.

Unul din șase americani iau în general anumite tipuri de medicamente din această categorie. Totuși, copiii sunt acum ținta dorinței Big Pharma de a face bani și nu pentru însănătoșirea lor. Comisia pentru Drepturile Omului în domeniul Sănătății Mintale atrage atenția asupra unui fapt îngrijorător și anume că mai mult de un milion de copii mai mici de șase ani din țara noastră, iau în mod curent aceste medicamente psihiatrice.

Potrivit Natural News, aproximativ jumătate din acești copii au între 4 și 5 ani și un număr incredibil de 274.804 sunt mai mici de un an. Așa este: bebelușilor le sunt administrate medicamente psihiatrice. Numărul crește pentru copiii cu vârsta între 2 și 3 ani cu 370.778 de copii în total din această categorie care iau medicamente psihiatrice. Dacă acest lucru nu vi se pare înfricoșător, felicitări, ați fost spălat pe creier.

Datele IMS Health arată că situația medicamentelor se agravează pe măsură ce copiii cresc: 4.130.340 de copii cu vârsta între 6 și 12 ani iau anumite tipuri de medicamente psihiatrice.

Ai putea fi iertat dacă ai presupune că majoritatea statisticilor o formează copiii care iau medicamente pentru ADHD prescrise, cât de obișnuită este această abordare în zilele noastre, dar în realitate reprezintă doar o mică parte, cu 1422 de copii cu vârsta mai mică de un an și doar în jur de 181.000 de copii cu vârsta între 4 și 5 ani care iau medicamente pentru ADHD.- Natural News

Cea mai mare categorie de medicamente psihotice prescrise copiilor pare a fi cea împotriva anxietății. În jur de 227.132 de bebeluși sub un an și aproape 248.000 de copii cu vârsta între 4 și 5 ani primesc aceste medicamente. Încă o dată, bebelușilor le sunt administrate medicamente pentru probleme mintale înainte de prima lor aniversare. Dar știrile sunt și mai grave. Experții cred că aceste estimări sunt de departe prea mici și numărul real ar fi mult mai mare, datorită tendinței doctorilor de a elibera medicamente psihiatrice fără rețetă. Această practică riscantă implică prescrierea unui medicament pentru tratarea unei boli pentru care nu este indicat, iar consecințele pe termen lung ale acestei abordări sunt complet necunoscute.

Când adulții aleg să ia medicamente psihiatrice, o fac în multe cazuri, pe baza unor sfaturi, dar este alegerea lor de a o face. Copiii, pe de altă parte, sunt lipsiți de capacitatea de a cunoaște și înțelege pe deplin impactul acestei alegeri asupra vieții pe termen lung, iar acest lucru reprezintă în fond medicație forțată. Știm deja că mulți doctori beneficiază de stimulente pentru a determina tinerii să înceapă sa ia aceste medicamente, dar de ce sunt părinții atât de dispuși să execute? Mulți dintre ei iau și ei medicamente psihiatrice, desigur. De fapt, a devenit practic un mod de viață în țara noastră și multă lume consideră aceste medicamente inofensive.

Efectele adverse ale acestor medicamente nu sunt de luat în râs totuși, medicamentele contra anxietății, antidepresivele și antipsihoticele au legătură cu infarcturile, psihoza, gândurile de sinucidere, diabet, atac cerebral, nebunie și moarte subită. Ca și cum nu era destul de grav,mai este și faptul că multe din împușcăturile în public din ultimii ani au fost săvârșite de tineri care luau aceste medicamente, așa că nu doar copiii riscă să moară când iau aceste medicamente, ei ar putea de asemenea  lua cu ei o clasă întreagă sau un cinematograf.- Natural News

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ce seamana aia culeg. In ignoranța lor, americanii isi uita instinctele de parinti si asculta sistemul medical care le-a spalat bine creierii. Altfel nu ai cum, tu ca parinte, sa accepti asta sau schimbarea de gen a propriului copil. Ramai prost cand te uiti cum parintii inghit si accepta ideea ca baiatul lor sa devina fetita doar pt ca e ok acum chestia asta iar doctorii vin cu studiile lor sa le cante in struna si sa le zica : lasa–i sa faca ce vor, ca stiu, au discernamant la 6 ani. Asta vine si la noi daca ii vom permite

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button