X

Predica părintelui Cosmin Tripon la Duminica Ortodoxiei: „Vino și vezi!”

de null

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

6 comentarii

 1. Parinte Cosmin,
  Va sarutam dreapta si va multumim pentru minunatul cuvant de invatatura din aceasta Duminica a Ortodoxiei. Sa ne traiti intru multi ani.

  1. Preacucernice Parinte Vasile,
   Multumesc pentru dragostea frateasca si pentru cuvintele de mangaiere insa lui
   Hristos i se cuvin toate, caci de la El ne vin „toata darea si tot darul cel desavarsit”.

 2. Sarut mana Parinte Cosmin !Multumim pentru tot si pentru toate Bunului Dumnezeu ,iar dumneavoastra personal pentru cuvantul de exceptie care ne mai alina amaraciunea si ne invie speranta pentru fratii nostri care ratacesc prin intuneric.Dumnezeu sa va tina cu sanatate si bucurie ca sa ne calauziti si pe noi mai departe prin furtuna ecumenismului eretic !!!

 3. fratilor!!! (ma refer la cei care au comentat), lasati omul in pace si nu.l ispititi, pt.ca, fara sa vreti, prin comentariile voastre, il ispititi si dracu mandriei si slavei desarte deabea asteapta sa.l prinda cu garda jos. un simplu „multumesc” era deajuns. oricum, parintele si.a facut datoria care era dator sa o faca si pt. care a primit de la Hristos darul preotiei. p.s. parinte, va rog sa ma iertati, dar am considerat ca e bine sa.i atentionez pe cei ce pun prea mult zel in ceea ce fac, ca duhul care.i poarta nu e de la Dumnezeu.

 4. Dar duhul care te poarta pe tine, dane, de la cine este, cand zici ca un simplu multumesc este de ajuns dar tu nu-l spui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.