X

Predica părintelui Cosmin Tripon la Duminica Ortodoxiei: „Vino și vezi!”

Categorii
Predici, conferințe, interviuri, sfaturi
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

6 comentarii

 1. Parinte Cosmin,
  Va sarutam dreapta si va multumim pentru minunatul cuvant de invatatura din aceasta Duminica a Ortodoxiei. Sa ne traiti intru multi ani.

  1. Preacucernice Parinte Vasile,
   Multumesc pentru dragostea frateasca si pentru cuvintele de mangaiere insa lui
   Hristos i se cuvin toate, caci de la El ne vin „toata darea si tot darul cel desavarsit”.

 2. Sarut mana Parinte Cosmin !Multumim pentru tot si pentru toate Bunului Dumnezeu ,iar dumneavoastra personal pentru cuvantul de exceptie care ne mai alina amaraciunea si ne invie speranta pentru fratii nostri care ratacesc prin intuneric.Dumnezeu sa va tina cu sanatate si bucurie ca sa ne calauziti si pe noi mai departe prin furtuna ecumenismului eretic !!!

 3. fratilor!!! (ma refer la cei care au comentat), lasati omul in pace si nu.l ispititi, pt.ca, fara sa vreti, prin comentariile voastre, il ispititi si dracu mandriei si slavei desarte deabea asteapta sa.l prinda cu garda jos. un simplu „multumesc” era deajuns. oricum, parintele si.a facut datoria care era dator sa o faca si pt. care a primit de la Hristos darul preotiei. p.s. parinte, va rog sa ma iertati, dar am considerat ca e bine sa.i atentionez pe cei ce pun prea mult zel in ceea ce fac, ca duhul care.i poarta nu e de la Dumnezeu.

 4. Dar duhul care te poarta pe tine, dane, de la cine este, cand zici ca un simplu multumesc este de ajuns dar tu nu-l spui?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!