X

Pentru a-i putea vaccina, Bill Gates fabrică documente biometrice pentru UN MILIARD de oameni. Este ajutat de o româncă

de null

O româncă, ajutată de Bill Gates să salveze vieți în Africa

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Alexandra Grigore este co-fondatoarea unei organizații care a creat un scanner biometric portabil și transformă sistemul medical din țările sărace.

Potrivit unui raport pentru Banca Mondială, peste un miliard de oameni nu dețin un act de identitate oficial, iar o treime dintre aceștia sunt copii. Asta înseamnă că sunt în imposibilitatea de a accesa chiar și servicii medicale de bază. Marea majoritate a acestor așa-numiți „cetățeni invizibili” locuiesc în Africa și Asia.

Acum, o nouă generație de companii care lucrează cu tehnologia biometrică vor să ajute comunitățile defavorizate. Una dintre acestea este și startup-ul Simprints, care a creat un scanner portabil. Dispozitivul folosește un algoritm pentru a crea un ID unic, care ajută la construirea unei baze de date biometrice complexe. Odată ce persoanele sunt înregistrate cu succes, medicii le pot accesa întregul istoric medical digital.

Unul dintre fondatorii organizației care a creat acest scanner este Alexandra Grigore. Ea le-a spus celor de la CNN că „tehnologia biometrică le permite multor organizaţii să evite un sistem bazat pe computer şi să treacă de la un sistem birocratic, la unul mobil”.

Alexandra a absolvit ASE și Politehnica și are un master în nanotehnologie şi biotehnologie, la o universitate din Germania. Mai mult decât atât, prin activitatea sa, ea a reușit să-l impresioneze chiar pe Bill Gates, care i-a plătit doctoratul la Universitatea Cambridge – 13.000 de lire sterline pe an.

Nicholas Mwaura lucrează alături de doctori și voluntari utilizând tehnologia celor de la Simprints, pentru a scana amprentele și pentru a crea prima bază de date biometrică din țară.

Tehnologia biometrică a schimbat complet modul nostru de a gândi”, spune Mwaura. El afirmă că Simprints le oferă cetățenilor fără identitate o speranță și acces la un sistem medical mai bine sincronizat.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. La felul in care merg lucrurile in tara asta, vaccinarea fortata nu are cum sa se intample. Totusi trebuie continuata lupta si rezistenta si rugaciunea, pentru ca guvernele vor cadea, vor aparea alte probleme,si fonduri/resurse pentru sanatate vor fi din ce in ce mai mici. Lumea nu le mai crede lozincile si studiile si promovarile celor mai mari in ceea ce priveste sanatatea. Lumea se trezeste iar nevaccinarea se intampla nu din cauza ca lumea e informata prin facebook, cum zice nea Mandruta, ci pentru ca se uita la copiii lor vaccinati sau cei din jur ce au probleme si leaga lucrurile. Eu sunt optimist cu privire la treaba asta. Următoarea chestie ar fie renuntarea la scoala statului si invatamantul acasa. Doar asa am putea sa revenim pe linia de plutire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button