X

,,SECURITATEA” în şcoli va fi o prioritate de vârf, anunță Trump

Preşedintele SUA, Donald Trump, a declarat că sporirea gradului de securitate în şcoli va fi prioritatea de vârf a administraţiei sale.

Miercuri, 17 persoane au fost împuşcate mortal la un liceu din Florida, iar alte 14 au fost rănite.

„Niciun copil, niciun profesor nu ar trebui să fie vreodată în pericol, într-o şcoală americană. Niciun părinte nu ar trebui să se teamă vreodată pentru fiii şi fiicele lor, când îşi iau la revedere de la ei, dimineaţa”, a declarat Trump, la Casa Albă, adăugând că administraţia sa este dedicată gestionării problemelor de sănătate mentală.

Corespondentul BBC aminteşte că suspectul, Nikolas Cruz, în vârstă de 19 ani, a fost inculpat pentru 17 capete de acuzare de omor cu premeditare.

NOTĂ OrtodoxINFO

Binențeles că această securitate va veni la pachet cu niște restrângeri de drepturi.

Căci, nu degeaba există astfel de evenimente:

Cel puțin 17 persoane decedate după un atac armat la un liceu din „cel mai sigur oraș din Florida”

Categorii
Big brotherExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. In curand, asa se va intampla si la noi cu cresterea violentei in scoli, dar mai ales ale regulamentelor scolare prea permisive din Romania. Ce-i drept la noi nu se pot intampla masacre cu un numar atat de mare de victime pt ca nu oricine poate detine o arma, dar sa vina cu cutit la ei si sa se taie, s-a intamplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Citiți și

Close