X

Un primar mai normal: La Târgu-Jiu se vor organiza căsătorii la Poarta Sărutului doar de Dragobete, nu și de Valentine’s Day

Image result for anul acesta vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, nu și de Sfântul Valentin,

Tinerii care doresc să se căsătorească de Dragobete la Poarta Sărutului din Parcul Central al municipiului Târgu Jiu sunt aşteptaţi de reprezentanţii primăriei să depună cereri în zilele de 14 şi 15 februarie, a declarat miercuri, într-o conferință de presă, edilul Marcel Romanescu.

Potrivit sursei citate, anul acesta vor fi oficiate căsătorii doar de Dragobete, nu şi de Sfântul Valentin, aşa cum se întâmpla în anii anteriori, în mandatul fostului primar, Florin Cârciumaru.

„Nu vom sărbători de data aceasta decât Dragobetele, cu cununii pe care le vom oficia la Poarta Sărutului, în condiţiile în care vom avea solicitări. Pe 14 şi 15 februarie se pot depune documente pentru ca tinerele cupluri să se poată căsători la Poarta Sărutului”, a spus Marcel Romanescu.

Cuplurile care vor să se căsătorească la Poarta Sărutului vor achita o taxă de 400 de lei.

În ceea ce priveşte evenimentul dedicat cuplurilor care aniversează 50 de ani de căsătorie, edilul a afirmat că anul acesta va avea loc cea de-a 15-a ediţie a „Nunţii de Aur”.

În context, şeful Direcţiei de Protecţie Publică Socială (DPPS), Alina Toader, a precizat că, până în prezent, s-au înscris 40 de cupluri.

„Noi avem 80 de cupluri previzionate, sunt înscrise până acum 40 de cupluri. Îi aşteptăm să se înscrie, este nevoie ca unul dintre soţi să depună o cerere şi o copie a certificatului de căsătorie. Nu s-a stabilit încă locaţia, urmează să vedem ce restaurant oferă şi spaţiul disponibil pentru parcarea maşinilor şi a celor două autocare pe care le punem la dispoziţia cuplurilor. Avem 1.123 de cupluri pe care le-am sărbătorit cu ocazia acestui eveniment în ultimii 14 ani”, a spus Alina Toader.

Categorii
Anti-familie
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. Se apropie VREMEA SPANACULUI?

    https://www.stiripesurse.ro/erdogan-amenin-a-o-ara-cu-interven-ia-militara-in-for-a-navele-noastre-de-razboi-urmaresc-situa-ia-indeaproape_1248509.html

    Erdogan amenință o țară cu intervenția militară în forță: ‘Navele noastre de război urmăresc situația îndeaproape’

    Preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan a avertizat marţi cu privire la posibilitatea unei intervenţii militare a Turciei în Cipru şi în Marea Egee pentru a apăra drepturile ţării sale în zonă în acelaşi mod în care o face în Siria, relatează agenţia de presă EFE.
    ‘Drepturile noastre în Marea Egee şi în Cipru sunt pentru noi la fel ca cele din Afrin (Siria). Navele noastre de război şi forţele noastre aeriene urmăresc situaţia îndeaproape pentru a efectua orice tip de intervenţie’, a avertizat Erdogan în timpul unui discurs la Ankara, conform Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!