X

HARTI: Rusia expansionista sau SUA expansionista?

Iata si o harta animata cu expansiunea NATO. De ce a continuat si dupa 1990?

 

 

Categorii
Al III-lea război mondialExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

11 comentarii

 1. Ei, nici rusii nu sunt veniti din Ceruri cu harzobul.. Au avut si au destule destule cartite peste tot…
  (Iar patriarhul merge la Baku, la moschee).

  1. Patriarhul lor mergea si-n Creta insa n-a mers pt ca n-a fost lasat. In Rusia dreapta credinta este politica de stat. Sigur ca nu este corect sa instrumentalizezi Biserica insa pt ei face parte din politica de mentinere a identitatii nationale.

   La noi politica de stat este ecumenismul si nici nu luptam pt identitatea nationala.

   Ce rai sunt rusii,nu-i asa?

   1. Apropo, ca sa fie clar, ecumenismul este o parte a globalizarii: cea care se manifesta pe taram religios.

    Din pacate Romania urmeaza o agenda globalista. Asta este realitatea.

  1. Omeneste vorbind, a pierdut destul de multe. Si o sa mai piarda pt ca fiara este f puternica. Nu se stie insa cum va fi asta in fata lui Dumnezeu.

   Apropo, cred ca noi, romanii, am pierdut si mai multe. Omeneste am pierdut aproape totul iar de mantuire fugim cu viteza luminii.

   Doamne miluieste!

 2. Eu as spune ca SUA este slaba incercand sa limiteze actiunile Rusiei externe, pe principiul sufocarii comertului care ar atrage implozia economica.
  Asa a amenuntat Anglia pe Scotia ca va pune piratii sa impiedice orice comert cu altii si ii va duce la sapa de lemn – a „tinut” si Scotia s-a unit cu votul „liber consimtit” al parlamentarilor!
  Ghidate de pricipiul satanic – „Divide et impera” cat si practicand santajarea, propaganda mincinoasa, inscenarile „false flag”…. toate astea nu denota ca americanii ar depasi ca putere pe rusi…. ci esueaza lamentabil intr-o incapatanare neputincioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!