X

HARTI: Rusia expansionista sau SUA expansionista?

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Iata si o harta animata cu expansiunea NATO. De ce a continuat si dupa 1990?

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. Ei, nici rusii nu sunt veniti din Ceruri cu harzobul.. Au avut si au destule destule cartite peste tot…
  (Iar patriarhul merge la Baku, la moschee).

  1. Patriarhul lor mergea si-n Creta insa n-a mers pt ca n-a fost lasat. In Rusia dreapta credinta este politica de stat. Sigur ca nu este corect sa instrumentalizezi Biserica insa pt ei face parte din politica de mentinere a identitatii nationale.

   La noi politica de stat este ecumenismul si nici nu luptam pt identitatea nationala.

   Ce rai sunt rusii,nu-i asa?

   1. Apropo, ca sa fie clar, ecumenismul este o parte a globalizarii: cea care se manifesta pe taram religios.

    Din pacate Romania urmeaza o agenda globalista. Asta este realitatea.

  1. Omeneste vorbind, a pierdut destul de multe. Si o sa mai piarda pt ca fiara este f puternica. Nu se stie insa cum va fi asta in fata lui Dumnezeu.

   Apropo, cred ca noi, romanii, am pierdut si mai multe. Omeneste am pierdut aproape totul iar de mantuire fugim cu viteza luminii.

   Doamne miluieste!

 2. Eu as spune ca SUA este slaba incercand sa limiteze actiunile Rusiei externe, pe principiul sufocarii comertului care ar atrage implozia economica.
  Asa a amenuntat Anglia pe Scotia ca va pune piratii sa impiedice orice comert cu altii si ii va duce la sapa de lemn – a “tinut” si Scotia s-a unit cu votul “liber consimtit” al parlamentarilor!
  Ghidate de pricipiul satanic – “Divide et impera” cat si practicand santajarea, propaganda mincinoasa, inscenarile “false flag”…. toate astea nu denota ca americanii ar depasi ca putere pe rusi…. ci esueaza lamentabil intr-o incapatanare neputincioasa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button