X

Agenda 2020. UE finanțează 36 tabere de SINISTRAȚI în România. Sunt acestea pentru REFUGIAȚI, sau mai degrabă pentru ROMÂNI?

de null

România va beneficia, printr-o finanţare europeană, de 36 de tabere de sinistraţi. Taberele vor fi distribuite pe întreg teritoriul țării, însă cele mai multe vor fi amplasate în zonele de frontieră cu aflux mare de migranţi.

Zonele principale care sunt luate în calcul pentru amplasarea taberelor sunt frontiera cu Serbia din vestul ţării şi estul teritoriului, care reprezintă porţi de acces pentru migranţi.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Până în 2020, România trebuie să asigure capacitatea de a gestiona mişcări necontrolate ale populaţiei de ordinul miilor de persoane.

Taberele sunt destinate atât pentru acoperirea nevoilor pe plan naţional, în cazul producerii unor dezastre, cât şi pentru gestionarea unor mişcări masive de migranţi din afara graniţelor.

Taberele de sinistraţi asigură cazarea persoanelor sinistrate şi hrănirea lor pe o perioadă de ordinul săptămânilor, iar intr-o tabără vor fi minimum 200 de persoane.

Autoritățile spun că nu există, în prezent, informaţii privind iminenţa producerii unor astfel de evenimente, riscul fiind unul „moderat”, dar că nu se poate neglija un eventual aflux masiv de migranți.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Suntem anunțați că:

,,Taberele sunt destinate atât pentru acoperirea nevoilor pe plan naţional, în cazul producerii unor dezastre, cât şi pentru gestionarea unor mişcări masive de migranţi din afara graniţelor.”

Așadar, taberele vor avea dublă întrebuințare: atât pentru refugiați, cât și …atenție, pentru români. Dacă este așa, înseamnă că aceste ,,dezastre” ni se pregătesc deja în culise, iar soluția este la rândul său găsită: taberele de sinistrați.

În cazul unor dezastre, aceste tabere vor deveni un mijloc de control al populației și de impunere a agendei cipurilor și vaccinurilor, căci nu degeaba Institutul Cantacuzino a trecut în subordinea MAI, iar legea încearcă să le facă obligatorii.

Să nu uităm de experimentul Venezuela și de raționalizarea hranei care a venit la pachet cu obligativitatea cărții de identitate electronice.

Să nu uităm de asemenea, ce înseamnă:

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. VĂMILE — în acest film autorul, redă în detalii prin propria experiență, toate trăirile și suferințele, la care este supus sufletul de către duhurile rele, după ieșirea lui din trup, la trecerea de la pământ spre cer.

    O asemenea descriere amănunțită avem, în istorisirea „Vămile văzduhului” în vedenia despre cuvioasa Teodora scrisă în viața Sf. Vasile cel Nou de către ucenicul său Grigore.

    Istorisirea „Vămile” este o descriere artistică, ce redă o experiență în timpurile noastre, a trecerii sufletului prin cumplitele vămi ale văzduhului.

    https://www.youtube.com/watch?v=uPw_emS0rkI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button