X

ALERGIA la Wi-Fi și SIMPTOMELE ei

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

WiFi-ul și alte unde electromagnetice au fost de multe ori învinuite că ar dăuna sănătății oamenilor, până în punctul de a cauza alergii. 

Mai mulți oameni spun că aceste câmpuri electromagnetice le-au produs, în mod inexplicabil, dureri de cap, amețeală și iritații ale pielii. World Health Organization (WHO) a recunoscut această hipersensibilitate drept sindromul hipersensibilității electromagnetice (EHS).

Cel mai recent caz de EHS vine din Marea Britanie, unde o fată de 15 ani s-ar fi spânzurat din cauza efectelor expunerii la WiFi. Familia fetei susține că semnalul WiFi de la școală o făceau pe tânărăr să se simtă rău. Aceasta ar fi suferit de dureri de cap atât de intense, încât nu mai reușea să se concentreze, potrivit părinților.

Acest studiu arată că oamenii care suferă de EHS suferă de dureri de cap și de oboseală – simptome care apare când sunt în apropierea semnalelor electromagnetice. De asemenea, când erau îndepărtați de ele, simptomele lor dispăreau.

WHO a explicat că acest sindrom poate să se prezinte sub forma mai multor reacții, printre care roșeață și arsură a pielii, oboseală, dificultate de concentrare, greață, palpitații ale inimii și probleme digestive. Este curios că sensibilitățile de mai sus nu au o bază toxicologică sau fiziologică.

Dr. James Rubin, Senior Lecturere la King’s College în Londra, a spus că el crede că cei care suferă de EHS sunt într-adevăr bolnavi. Cu toate astea, știința nu poate dovedi în momentul de față că aceste semnale electromagnetice sunt de vină pentru suferința lor.

Rubin a condus mai multe studii pentru a afla dacă EHS este cu adevărat o problemă sau dacă este o mască placebo pentru alte probleme. Experimentele lui sugerează că WiFi-ul ți undele electromagnetice nu sunt de vină pentru simptomele de amețeală și durere de cap. Cei care spun că suferă de la undele WiFi sunt probabil bolnavi, dar probabil din alt motiv decât cel pe care l-ar crede.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button