X

Teribilul Gardasil: Adolescent din Utah DECEDAT în urma afecțiunilor cauzate de vaccin

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În 2016, am publicat povestea lui Colton Berrett, ce a primit vaccinul Gardasil HPV la vârsta de 13 ani, după care a paralizat de la gât în jos.

Am publicat interviul cu el făcut de echipa VAXXED din Utah, unde apărea împreună cu mama, rudele sale și asistenta medicală. A învățat să meargă din nou și aparent era pe cale de a se recupera.

Am primit vestea decesului cu tristețe și condoleanțe imense. Singurele informații cunoscute la această dată sunt cele publicate de membrii familiei pe o pagină web GoFundMe, publicate cu scopul de a strânge fonduri pentru înmormântarea sa.

„În numele familiei Berrett, am înființat acest cont Go Fund Me pentru cheltuielile de înmormântare ale lui Colton Berrett.

Colton Berrett a fost un aventurier activ și un adolescent iubitor de distracție. Îndrăgea să-și petreacă timpul în aer liber cu familia și prietenii în camping și conducând motociclete.

Acum câțiva ani a fost vaccinat cu vaccinul HPV ce avea să îi schimbe viața pentru totdeauna. A fost spitalizat luni de zile și a primit tratament terapeutic constant pentru a-l ajuta să se recupereze.

A trebuit să învețe să meargă din nou și de asemenea a trebuit să își facă din nou rutina zilnică într-o manieră diferită, din moment ce nu își revenise niciodată complet în ce privește plămânii, gâtul și mâna dreaptă.

Se folosea foarte puțin de mâna sa stângă și era dependent de o mașinărie de ventilație atașată de trahee pentru a-l ajuta să trăiască.

Colton nu a lăsat aceste dezabilități să îl doboare. A fost filmat de echipa ce a creat documentarul VAXXED unde vorbea despre experiența sa răspândind mesaje de conștientizare a efectelor adverse pe care vaccinurile le pot cauza.

A fost difuzat oamenilor din întraga lume și mii dintre ei au fost afectați de această poveste.

Din păcate mulți au fost afectați negativ în urma acestui vaccin ce a dus la moartea lor subită.

Colton și-a trăt viața la maxim și a fost binecuvântat cu încă câțiva ani în plus înainte ca această afecțiune să îi pună capăt zilelor.”

https://www.youtube.com/watch?v=CHYmb9Hwj4A

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Adolescentul nu este doar victima vaccinurilor ci și a FEMINISMULUI….Cum să facă vaccin unui băiat cu Gardasil când acest vaccin este destinat prin fabricație și prospect doar fetelor…. Aberant din capul locului… Până la urmă nu e de mirare atâta timp cât curentul feminist taie și spânzură în America… Așa e și cu circumcizia în masă a băeiților… Fostele depravate odată ce devin mame de băieți îi duc ca pe vite la tăiat… la circumcis… că așa e trendy chipurile… E doar una din explicațiile pentru care oculți mizează pe femei, le promovează peste tot de la femei preot-cardinal la femei prim ministru, șefe de stat etc… Acum realizați că potențialul de influență a unei femei în negativ e mult mai mare decât al bărbaților… Și nemernicii știu asta și exploatează această slăbiciune maladivă a femeilor în scopuri malefice…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button