X

[VIDEO] Nou ritual pe agenda cretanilor

Să mai și râdem, însă „tradiția” papistașă va fi un bun comun între ecumeniști.

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

5 comentarii

    1. Pai nu stii ca ei au declarat pseudo-sinodul panortodox, adica din Africa pana-n America, din Asia pana-n Europa s.a.m.d.?

  1. Eu as fi de acord cu asa ceva. Dar ca sa vedem ca acel preot e urmas adevarat al lui Hristos, intai el sa fie cel care o ia dela credinciosi apoi el sa faca la fel cu ei. Si las’ daca mai gasesti vreun papistas care sa vrea inoiri in erezia lor.
    Intai le-a intunecat aschiuta mintile si au adunat aur si putere. Dar nu a fost suficient. Au incercat sodomia. S-au rafinat si au trecut la pedofilie. Dar inca mai este loc. Acu au ritualuri sado-maso. Urmeaza cireasa de pe tort. Jertfele umane. Nu ca nu s-ar face deja. Dar e pe ascuns. O vor trece la legale. Va fi cu voia celui ce se jertfeste la inceput. Apoi preotul va fi cel care decide. Nebunia finala. Este ca tre sa-i iubim ca pe fratii nostri?

  2. Al „aluia”,netrebnicului ii sare si fesul din cap,cu atata sete da in bietii negri…Bun la inima mai
    este,dragalasul…Foarte dragut…Daca au fost ei in stare sa instietue INCHIZITIA,de ce nu i-ar si biciui pe bietii
    oameni,nu?!?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!