X

Fost manager de top al lui GEORGE SOROS acuzat că VIOLA și ÎNCARCERA femei în apartamente de lux din New York

de null

Un manager financiar de top al lui George Soros ce a lucrat la comercializarea producției Liars Poker, conducea o rețea de trafic uman în cadrul căreia viola, electrocuta și încarcera femei în temnițe sexuale din New York – se pretinde în cadrul unui proces.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Howard Rubin, 62 de ani, alături de soția sa Mary Henry, acuzat de viol, asalt, trafic de persoane.

Un fost manager financiar al companiilor lui George Soros a fost acuzat de trafic uman, viol agresiv și alte agresiuni într-un proces extraordinar de 27 milioane $ intentat de 3 fotomodele din Florida.

Howard „Howie” Rubin, 62 de ani, este acuzat că a agresat sexual 3 femei, din care 2 foste fotomodele Playboy, într-un apartament penthouse de 8 mil $ din Manhattan în 2016, ce conținea o temniță secretă plină cu jucării sexuale, măști și dispozitive BDSM (Bondage Dominance Sadism Masochism).

Femeile pretind că Rubin și asociații le-au momit în New York cu zboruri JetBlue după ce le contacta pe Instagram.

Odată ajunse în Manhattan, ele pretind că le droga, apoi le agresa violent în timp ce erau legate și încălușate în temnița sexuală, lovind-ule atât de tare că leșinau iar apoi le cerea să îl numească „tati”.

Două din ele spun că acesta le-a avertizat înainte de a le ataca: „Te voi viola așa cum îmi violez fiica”, iar alta spune că a lovit-o cu pumnul atât de tare încât i-a pleznit implantul din sân.

Ele spun că apoi acoperea urmele violurilor și agresiunilor și le făcea să tacă plătindu-le cu 5000$ fiecare. Asociații săi le plăteau apoi intervențiile medicale rezultate în urma rănilor provocate.

Și-au detaliat acuzațiile în 63 de pagini într-un proces din Brooklyn New York, la care a participat și DailyMail.com.

Rubin, un broker notoriu de pe wall street, acuzat pentru pierderea a 377 mil$ de către Merrill Lynch în 1987, ce a participat și la promovarea Liars Poker, nu a răspuns încă acuzațiilor.

Tot în acest proces sunt implicați și Stephanie Shon, Jennifer Powers și avocatul Yifat Schnur.

Rubin este căsătorit din 1980 cu fosta sa colegă de clasă Mary Henry de la facultatea Harvard Busines. Au 3 copii împreună.

Procesul descrie 4 incidente diferite în 2016. Femeia uneori călătorea împreună cu altcineva pentru a-l întâlni, iar alteori singură.

Fiecare pretinde că s-au întors înapoi după primul episod violent deoarece aveau nevoie de bani.

Toate spun că au fost contactate la început de către membrii din staff-ul lui Rubin pe Instagram direct prin mesageria proprie.

Asociații lui Rubin, Stephanie Shon și Jennifer Powers, care este și ea un fost model, pretind de asemenea că au întreținut relații sexuale cu Rubin înainte de a începe lucrul alături de el, oferindu-le în schimb mii de dolari și zboruri gratuite la New York pentru ședințe foto și pentru a-l însoți.

Odată ajunse în oraș, plecau cu taxiul la penthouse unde se întâlneau cu angajații săi ce le obligau să semneze angajamente de confidențialitate înainte de a se întâlni cu acesta.

Femeia spune că mergeau împreună la un bar din apropiere pentru a cina, iar apoi se întorceau la apartament unde pretinde că Rubin o droga, o bătea și o viola înainte de a pleca acasa la soție și copii.

Presupusul apartament unde se petreceau violurile se află în clădirea metropolitană (clădirea de sticlă din stânga) din Manhattan unde femeia pretinde că o bătea și viola într-un apartament de 8 milioane $.

Odată ajunse în apartament, femeia spune că Rubin se avânta spre ele și le viola foarte agresiv, adesea bătându-le așa de tare încât aveau nevoie de tratament medical.

Asociații săi le ofereau atunci, în schimbul tăcerii, mai mulți bani și le plăteau facturile medicale, spun ele.

Una din pretinsele victime spune că odată a bătut-o atât de tare încât împlantul din sâni s-a deteriorat. Alta spune că la un moment dat a amenințat-o spunând: „Am să te violez ca pe fiica mea.”

Se presupune că Rubin ordona asociaților săi să contacteze femeile pe social media astfel inițiind contactul cu acestea.

Una din ele spune că anul acesta în august a primit un mesaj de la Stephanie Shon pe Instagram.

Peisajul văzut din turnul metropolitan din Manhattan unde femeile spun că avea loc abuzul. Ele pretind că Rubin a cumpărat apartamentul prin intermediul companiei Blue Icarus în 2010.

Înproces se menționează: „Shon a indicatfaptulcă a lucrat pentru Howard Rubin iar acesta, după ce a văzut imagini cu ea (victima) pe Instagram, ar dori să o întâlnească în New York. După ce Shon l-a prezentat pe Rubin după numele său adevărat, ulterior insista ca femeia să i se adreseze cu apelativul H pentru a-i proteja identitatea”

Apoi Shon i-a spus femeii că șefului său „îi place să petrecă timpul cu modele Playboy.”

Inițial a primit 2000$ pentru întâlnire plus cheltuielile aferente, spune ea. Dacă Rubin o plăcea, primea un bonus de 3000$.

Presupusa victimă spune că a refuzat deoarece nu auzise de el niciodată până atunci. Apoi Rubin l-a însărcinat pe Powers să o contacteze la telefon prin WhatsApp pentru a o convinge să se răzgândească.

„Powers a asigurat-o că Rubin este un „băiat de treabă” și nu o va face să se simtă prost. Powers i-a mai spus că dacă vreodată se va simți inconfortabil,v a putea pleca pur și simplu și nu numai că va fi lăsată, dar va fi și plătită cu cei 2000$”, a declarat aceasta.

Femeia declară că s-au întâlnit la cină prima dată la Viceroy Central Park (în imagine).

Altă femeie declară că au invitat-o la Tao Uptown înainte de a o duce la apartament pentru a o viola (imagine).

A acceptat cu greu, dar cu condiția ca să poată aduce cu ea o altăr eclamantă, cu care era prietenă.

Aceea primise deja o invitație similară de la Shon și Powers, spune ea.

Atunci, cele 2 femei au zburat la New York din Florida cu un zbor JetBlue plătit de Rubin, spun ele.

Odată ajunse la apartament, au primi tun cocktail de la Powers. În interiorul apartamentului erau expuse fotografii cu modele playboy faimoase. De asemenea, în unele din ele apărea și Rubin.

Femeia povestește că Rubin le bătea violent iar într-una din acuzații declară că a violat-o cu un aparat de asomat bovinele.

Apoi erau puse să semneze un angajament de confidențialitate. După asta erau duse la Viceroy Central Park unde se întâlneau cu Rubin pe acoperiș. După cină și băuturi, timp în care el era foarte respectuos și cordial, s-au întors la apartament unde comportamentul lui Rubin s-a schimbat.

Le-a impus să se schimbe în haine fetiș și le-a oferit băuturi pe care le prepara pe ascuns, femeile acuzându-l că le punea droguri.

Femeile delară că apoi le-a deschis o ușă încuiată ce ducea spre o temniță în care se aflau jucării sexuale etichetate de la A la Z și o mașinărie în formă de X cu curele, o bancă, o mască facială cu fermoire și cârlige metalice.

Rubin a dus femeile în această temniță și imediat a pălmuit-o pe una din ele.

Nu numai că palma a fost neașteptată și dureroasă, dar ea tocmai își făcuse un tratament facial cunoscut sub denumirea de „fillers” astfel că era îngrijorată că Rubin îi va distruge tratamentul – se menționează în documentele instanței.

Apoi i-a cerut femeii cu pricina să o pălmuiască pe cealaltă. Când aceasta a refuzat, el a spus că o va lovi.

Ele declară că au fost legate, li s-a pus căluș și li s-a zis: „te voi viola așa cum mi-am violat fiica.”

Apoi le-a dat cu pumnul în ceafă, sâni și torace denumindu-le *** și devenind și mai violent dacă vor țipa.

Rubin a trântit una din femei la pămân tși i-a ordonat să îl numească cu apelativul „taticule” în timp ce el o lovea în ceafă până și-a pierdut cunoștința.

A continuat să o lovească spunând : „Howie este tati. Tăticul trebuie să își bată copilul.” Femeia spune că apoi a violat-o atât de violent încât i-a cauzat rupturi vaginale.

Rubin este fotografiat în această poză cu fiica cea mare la un bal. Pe verso îi urează La mulți ani de ziua tatălui.

După ce au fost abuzate o oră, Rubin a plecat acasă la soție și copii. Powers, angajatul menționat maid evreme a intervenit apoi ca să calmeze victimele traumatizate.

Femeile au rămas peste noapte în apartament, iar următoarea zi au zburat înapoi în Florida așa cum planificaseră.

În ciuda calvarului prin care au trecut, una din femei l-a prezentat pe Rubin unei prietenes punându-i că îi e frică de ce i-ar putea face dacă nu va veni să îi facă pe plac. Rubin a plătit-o cu 2000$ pentru această introducere.

Apoi a zburat singură la New York în septembrie 2016 și l-a întâlnit la același restaurant unde a servit masa și băuturi împreună și cu cele 2 femei.

Aceasta declară că știa cât de violent a fost cu celelalte și că este îngrijorată de ceea ce i s-ar putea întâmpla, dar a fost asigurată că nu i se va întâmpla nimic.

Când s-a întors în apartament ea spune că a băut tot ce i s-a dat deoarece era speriată. Odată ce s-a îmbătat, ea povestește că a început să povestească despre fiica sa. Ea declară că el spunea că a lovit-o și că e răvășit complet, astfel că al ăsat cei 2000$ pe masă cu mențiunea să plece din apartament, ceea ce s-a întâmplat a doua zi.

În ciuda primei întâlniri, ea a fost de acord să se întorarcă câteva săptămâni mai târziu, de această dată mergând cu femeia ce pretindec ă a fost violată în august 2016.

Amândouă pretin dcă s-au întors la New York pe 24 septembrie 2016 și s-au întâlnit cu el pentru cină la Tao Uptown, un restaurant select din zona de est. După aceea ele pretind că una din ele a fost violată cu bestialitate după ce a legat-o în dormitorul principal al apartamentului.

Rubin și soția sa participă regulat în circuitul social al New York-ului. Aici sunt fotografiați la un eveniment din 2013.

Femeia spune că după ce a violat-o în apartament, Rubin s-a dus acasă, în zona de est a orașului. Locuiește într-un alt apartament de câteva milioane de dolari din această clădire.

În decembrie 2016 se presupune că a atacat o altă femeie cu un asomator de bovine în timp ce aceasta îl vizita din proprie inițiativă.

Cu alte ocazii femeia spunecă l-a întâlnit în Miami și au servit cina la Wes Edens, deținut de Milwaukee Bucks.

Nu am primit niciun răspuns la casa lui Rubin din est la data respectivă.

Și-a început cariera în domeniul garanțiilor ipotecare la Salomon Brothers în 1982.

S-a alăturat departamentului ipotecar din Bear Stearns. A lucrat apoi alături de George Soros din 2008 până în 2015 când și-a dat demisia, înainte de presupusele atacuri sexuale.

Este căsătorit cu filantropista Mary Henry din 1985 și are 1 fiuși 2 fiice.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button