X

PUTIN dezvăluie capacitatea NUCLEARĂ a Coreei de Nord de a distruge SUA

de null
trump kim jung un
Preşedintele rus Vladimir Putin a afirmat joi despre liderul nord-coreean Kim Jong-Un că este un “politician absolut competent şi matur”, relatează Reuters.Kim Jong-Un “şi-a îndeplinit obiectivul strategic. Are un arsenal nuclear”, a declarat Putin presei. El a atras de asemenea atenţia că singura cale de denuclearizare a Peninsulei Coreene este prin dialog, scrie agerpres.ro.

Coreea de Nord are o rachetă “cu o rază de până la 13.000 de kilometri, care poate atinge practic orice punct de pe glob – în orice caz, orice punct de pe teritoriul inamicului său probabil”, a spus Putin, conform agenţiei de presă oficiale TASS.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Rusia şi China menţin cele mai strânse relaţii diplomatice cu Coreea de Nord, în contextul în care Phenianul face cu regularitate schimb de ameninţări cu războiul nuclear cu Washingtonul.

Miercuri, Coreea de Sud şi SUA au transmis că sunt dispuse să aibă întâlniri cu Phenianul, posibil chiar cu Kim Kong-Un, în anumite circumstanţe, într-un pas potenţial conciliator după ani de izolare tot mai mare a Coreii de Nord.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Nebunii astia periculosi care “conduc” lumea (spre dezastru), inclusiv cei din spatele lor, aflati in umbra, ar trebui izolati pe o insula pustie sa se stranga de gat unii pe ceilalti. Evident, fara arme nucleare si fara slugi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button