X

Campanie de conştientizarea a populaţiei cu privire la impactul mediului virtual asupra copilului mic (0-3 ani)

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Vă rugăm să distribuiți (mai ales în grădinițe) pliantul care se află la sfârșitul articolului pentru a sprijini Campania de combatere a autismului virtual.

Campania are ca scop conștientizarea populației cu privire la impactul consumului de mediu virtual (TV, tabletă, mobil, etc) asupra copiilor mici cu vârstele cuprinse între 0-3 ani.

Proiectul urmărește reducerea numărului de copii cu diagnostic de:

 • întârziere în dezvoltarea psihomotrică,
 • întârziere în apariția și dezvoltarea limbajului,
 • tulburare de opoziție și/sau comportament
 • și mai grav de ADHD sau chiar de autism,

cauzate de vizionarea excesivă (peste 4-5 ore/zi) a programelor TV sau a altor forme de realitate virtuală (mobil, tabletă, calculator), în perioada de vârstă 0-3 ani.

În prezent se lucrează la mai multe studii într-o echipa mixta (Romania, SUA, Franța) pentru validarea științifică.

Citiți pe larg despre STUDIU: Autizarea copilului prin televizor

Descarcă pliant.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

 1. Pentru că televizorul și calculatorul sunt folosite ca dispozitive de calmare a copilului.
  Dar acesta nici măcar nu știe să scrie sau să citească, așadar copilului îi se face rău.

 2. copilul e format de părinții săi în modul de viață dobândit de ei – dependenți de televizor la rândul lor – să fie și el mai departe așa

 3. un fel de semi-satanism, chiar daca unii i-ar spune doar prostie..

  https://www.activenews.ro/externe/Catherine-Deneuve-apel-impotriva-puritanismului-%E2%80%9Emade-in-USA-%E2%80%9EFlirtul-insistent-sau-nepotrivit-nu-e-un-delict-iar-cavalerismul-nu-este-o-agresiune-148640

  o actrita habauca, sau de fapt demonica avand in vedere antecedente de lesbianism in pelicule ..

  ce cretinism. Violul e o infractiune, dar ce se intampla pana la clipa violului (sau ce il determina) nu e. Flirtul, presiunile, insistentele de mitocan, numite si “cavalerisme” nu sunt. Sunt parte ale lumii “bune”, boeme, artistice, “civilizate”.

  batrana si proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Avem nevoie de sprijinul vostru! Nu reușim să acoperim cheltuielile necesare pentru luna martie. Doar 0,1% din cititorii noștri ne sprijină și cu greu menținem portalul online. DONAȚII