X

Campanie de conştientizarea a populaţiei cu privire la impactul mediului virtual asupra copilului mic (0-3 ani)

Vă rugăm să distribuiți (mai ales în grădinițe) pliantul care se află la sfârșitul articolului pentru a sprijini Campania de combatere a autismului virtual.

Campania are ca scop conștientizarea populației cu privire la impactul consumului de mediu virtual (TV, tabletă, mobil, etc) asupra copiilor mici cu vârstele cuprinse între 0-3 ani.

Proiectul urmărește reducerea numărului de copii cu diagnostic de:

 • întârziere în dezvoltarea psihomotrică,
 • întârziere în apariția și dezvoltarea limbajului,
 • tulburare de opoziție și/sau comportament
 • și mai grav de ADHD sau chiar de autism,

cauzate de vizionarea excesivă (peste 4-5 ore/zi) a programelor TV sau a altor forme de realitate virtuală (mobil, tabletă, calculator), în perioada de vârstă 0-3 ani.

În prezent se lucrează la mai multe studii într-o echipa mixta (Romania, SUA, Franța) pentru validarea științifică.

Citiți pe larg despre STUDIU: Autizarea copilului prin televizor

Descarcă pliant.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
"Educația" copiilor
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

4 comentarii

 1. Pentru că televizorul și calculatorul sunt folosite ca dispozitive de calmare a copilului.
  Dar acesta nici măcar nu știe să scrie sau să citească, așadar copilului îi se face rău.

 2. copilul e format de părinții săi în modul de viață dobândit de ei – dependenți de televizor la rândul lor – să fie și el mai departe așa

 3. un fel de semi-satanism, chiar daca unii i-ar spune doar prostie..

  https://www.activenews.ro/externe/Catherine-Deneuve-apel-impotriva-puritanismului-%E2%80%9Emade-in-USA-%E2%80%9EFlirtul-insistent-sau-nepotrivit-nu-e-un-delict-iar-cavalerismul-nu-este-o-agresiune-148640

  o actrita habauca, sau de fapt demonica avand in vedere antecedente de lesbianism in pelicule ..

  ce cretinism. Violul e o infractiune, dar ce se intampla pana la clipa violului (sau ce il determina) nu e. Flirtul, presiunile, insistentele de mitocan, numite si „cavalerisme” nu sunt. Sunt parte ale lumii „bune”, boeme, artistice, „civilizate”.

  batrana si proasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.