X

Coreea de Nord va trimite o delegaţie de sportivi şi oficiali de rang înalt la Jocurile Olimpice de iarnă din Coreea de Sud

FOTO: https://viamediatv.com/wp-content/uploads/2017/12/winter-olympics.jpg

Coreea de Nord va trimite o delegaţie care va cuprinde sportivi şi oficiali de rang înalt la Jocurile Olimpice de iarnă de la Pyeongchang (Coreea de Sud, 9-25 februarie), informează AFP.

„Partea nord-coreeană a propus să trimită o delegaţie cu oficial de rang înalt, cu sportivi, artişti, observatori, o echipă demonstrativă de taekwondo şi jurnalişti”, a declarat adjunctul ministrului sud-coreean al Unificării, Chun Hae-Sung.

Coreea de Nord şi Coreea de Sud a participă astăzi la convorbiri la nivel înalt în localitatea Panmunjom, aşa-numitul sat al păcii, situat în zona demilitarizată, unde în mod istoric cele două state au convorbiri.

Acestea sunt primele discuţii la nivel înalt dintre cele două state coreene din decembrie 2015, informează News.ro.

NOTĂ OrtodoxINFO
Categorii
ExterneSport
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!