X

Ioan Deneș, propus ca Ministru al Apelor și Pădurilor, despre cuplurile GAY: „Îmi încalcă LIBERTATEA”

de null

Social-democratul Ioan Deneș este propunerea PSD pentru a prelua portofoliul la Ministerul Apelor și Pădurilor, după ce Doina Pană a demisionat din motive personale.

Foto: Ioan Denes

„Am adoptat două decizii: una privind hotărârea privind propunerea noului ministru al Apelor și Pădurilor.  A doua, pentru a stabili data următorului congres. Au fost adoptate aceste două decizii. Propunerea noastră este Ioan Deneș. Următorul comitet executiv: 29-30-31 ianuarie, la Iași, unde va fi întâlnire cu grupurile parlamentare”, a spus șeful PSD, Liviu Dragnea, într-o conferință de presă susținută la finalul Comitetului Executiv al formațiunii.

La finalul lunii martie, senatorul Ioan Deneș a fost criticat, după ce a afirmat că se împotrivește unei legi a parteneriatului civil, pe motiv că libertatea sa este „încălcată”, dacă două persoane de același sex se țin de mână pe stradă.

„Prin această rezolvare a unei probleme, doresc să legalizeze acele convieţuiri, concubinaje, de fapt, între persoane de acelaşi sex. Vreau să o spun foarte clar: atâta timp cât modul în care se comportă un cetăţean nu-mi lezează libertatea mea, are dreptul să facă ce doreşte dumnealui. Dar, în momentul în care îmi lezează mie libertatea, atunci avem o problemă. Vreau să vă spun foarte tranşant: (…) vor să aibă dreptul să facă înfieri, să meargă de mână pe strada”, a spus Deneș, potrivit bistriţeanul.ro.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button