X

FOTO Desfrâu, beţie şi violenţe! Cum au petrecut britanicii intrarea în noul an!

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Zeci de mii de petrecăreţi gălăgioşi au renunţat la orice rusine într-o noapte plină de alcool şi haos pe străzile din Marea Britanie, unde au întâmpinat noul an calendaristic. 
Foarte puţini au părut interesaţi să se protejeze de vremea rece din Regatul Unit, ţinutele sumare şi provocatoare fiind nelipsite printre miile de tineri care, dimineaţa târziu, au părăsit cluburile şi barurile în care au sărbătorit trecerea dintre ani. Puţini dintre aceştia păreau capabili să ajungă acasă fără ajutorul prietenilor, mulţi petrecăreţi fiind văzuţi încercând să-şi revină chiar pe trotuarele străzilor. În unele cazuri s-a ajuns şi la situaţii de violenţă. Mulţimile de britanici şi turişti au umplut străzile într-o noapte plină de alcool şi haos, iar serviciile de urgenţă au fost pregătite pentru una dintre cele mai grele nopţi ale anului. În prima oră a noului an, Serviciul de Ambulanţă al Londrei a anunţat că a răspuns la 337 de apeluri de urgenţă – majoritatea pacienţilor fiind trataţi pentru răni cauzate de consumul de alcool.
„A fost o seară grea pentru noi, am primit circa 400 de apeluri pe oră, când într-o noapte obişnuită primim câte 250”, a afirmat Pauline Cranmer, director adjunct în cadrul sistemului de urgenţă. Purtătorul de cuvânt al forţelor de poliţie a afirmat că „marea majoritate” a celor prezenţi pe străzile din Marea Britanie au întâmpinat noul an doar cu voie bună, dar că un număr mic de persoane „nu au reuşit să se comporte în limitele legii”. Unul dintre cele mai vii oraşe în noaptea de Revelion a fost capitala Scoţiei, Edinburgh, unde peste 150,000 de oameni au umplut străzile oraşului.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE