X

Ce ne transmite ROTHSCHILD prin coperta revistei “THE ECONOMIST” 2018?

de null
Foto: https://cdn.shopify.com/s/files/1/0535/3509/products/TW18_us_1024x1024.jpg?v=1510845720

Prestigioasa revista “The Economist” este deținută de familia de bancheri Rothschild iar redactorul său şef, John Micklethwait, a participat de mai multe ori la Conferințele Bilderberg:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Coperta “The Economist” 2017 – ANALIZE Vigilant Citizen si Revista Rost. CE VAD EU

Cititi va rog si:

Coperta “The Economist 2016”. Stiau de intalnirea dintre Papa Francisc si Patriarhul Kiril?

FLAUTUL FERMECAT de pe coperta THE ECONOMIST 2015 era o PREDICTIE despre INVAZIA ISLAMICA a Europei?

Ce ne transmite “The Economist” pentru 2018?

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

18 comentarii

 1. Pare ca fiecare culoare e asociata cu cate o tara. Cum e asociat albul cu SUA,unde avem statuia libertatii,casa alba,dar avem si un conflict reprezentat de un arab sau poate un maharajah,indian,o centrala nucleara. F.multe figuri ce reprezinta islamismul-figuri cu turbane,camila, figura lui Trump cu galben. Sigur vor fi multe conflicte armate in 2018, 2 tancuri de culori diferite, tulburari meteorologice-reprezentate de o sanie si de un nor din care ninge.Evenimente tragice la Londra si Franta. Chitara ar reprezenta ca se intampla ceva la un concert. Cu verde pare a fi harta Spaniei.

 2. Interesant steagul UE care apare mai nou( se pierde inca o stea, cu siguranta nu e vorba de Marea Britanie care e deja iesita)…oare cine reuseste sa mai evadeze din lagarul jidanesc?

  1. cca70, nu se deschide nici un lagăr, ci se deschid granițele pentru invazie, după care vor fi desființate complet. Tot pământul este un lagăr. Nu mai ai unde să te ascunzi.

 3. Foarte multe semne interesante:
  – cel cu steagul UE, unde se pierde o stea, semn că cineva va ” părăsi ” UE și nu este UK 100%
  – in dreapta, pe al5lea rând, îl avem pe saturn care pare a fi flancat de o planetă mai mare și câțiva sateliți ( sa fie oare celebra Nibiru/Planeta X? )
  – ultimul rând, a doua coloană din dreapta, un alimentator electric, semn că vor apărea stațiile de alimentare pentru masinile electrice
  – in stanga pe al3lea rând avem un posibil asteroid sau meteorit ce se pare ca se află în cădere, posibil ca vreo piatra cosmică sa ne lovească planeta(?)
  – a doua coloană din dreapta, randul 3, reprezintă ciuperca nucleară ( posibil un atac cu o bombă sau mai multe teste )

  Si mai sunt si multe semne interesante pe acolo, cum ar fi acel pod care seamănă foarte mult cu cel din filmul “San Andreas” in care in urma unui cutremur foarte puternic s-a format un tsunami distrugător. Stim bine ca in zona respectiva, au avut loc foarte multe cutremure în ultimii ani.

 4. – tantar poate virusul zika
  – ceva asemanator cu o biserica ruseasca doar ca cea mai inalta cupola nu are forma de bulb
  – volkswagen broscuta scandalul emisiilor
  – Kim Jong-un
  – o fabrica ce pare ca polueaza
  – turnul Eiffel, Big Ben(Parlamentul englez?), o coloana greceasca
  – spirala ADN
  – un robot Sophia?
  – ceva care seamana cu un trofeu cu o mingie legat poate de campionatul de fotbal
  – harta care seamana perfect cu forma Africii sa nu uitam ca imigranti vin si din Somalia sau Nigeria si sunt tot musulmani
  Si probabil ca si faptul ca nu exista poze sau desene ci toate sunt schite are o semnificatie

 5. -O casca de politist (langa harta Africii): ar putea semnifica instaurarea “politiei gandirii”, inasprirea supravegherii populatiei.
  -un grafic cu niste statistici (pagina roz, randul 2): suntem prea multi? Trebuie luate masuri? Sau poate insemna ca acest nou domeniu “data analytics” incepe sa ia amploare, adica ca orice date pe care tu le produci vor fi stocate si analizate cu mai mult interes decat o faceau pana acum…
  -un aparat de filmat (randul 1): ar putea semnifica industria cinematografica intesata de mesaje pornografice, antihristice. Industrie ce se pricepe foarte bine la spalatul pe creiere si la manipularea maselor.
  -un bebelus (randul 1): controlul natalitatii, controlul copiilor, vaccinare obligatorie, adoptie fortata si alte scenarii in care copiii apartin oricui altcuiva, dar numai nu parintilor lor.
  -o racheta spatiala(randul 2): se pregatesc de cucerirea altor planete?! Ca Pamantul l-au terminat deja…
  -o coroana regala(randul 2): instaurarea monarhiei sau inlaturarea ei? Depinde de interesele urmarite.
  -doua carti voluminoase asezate una peste alta, langa semnul cruce-stea-semiluna: posibila referinta la unificarea tuturor religiilor.
  -ADN: s-ar putea referi la control genetic, modificari genetice atat la oameni, cat si la animale/ plante, organisme modificate genetic.
  -un dispozitiv(pare a fi un telefon, ultimul rand) ce indeplineste mai multe functii, desupra lui este reprezentat un telefon rosu cu lacatul deblocat, iar deasupra lui este reprezentat un robot: avansul tehnologiei, dependenta oamenilor de tehnologie, indobitocirea omului prin inducerea ideii ca fara “gadget-uri” nu se poate descurca.
  -o umbrela galbena(ultimul rand): referinta la chemtrails, sa ne pregatim de zile “fara” soare?!
  -un soare rosu ce pare ca rasare(ultimul rand): incepe o “noua era”?!
  Interesanta coperta. Bine ca ne-au anuntat:)). Multi vad, putini pricep…

 6. Poate ar fi mai interesant de vazut coperta pt 2017.Sa vedem ce s a adeverit din coperta 2017,2016,etc.
  La multi ani !

 7. Robotul – clar va fi ceva important cu roboții anul acesta, poate vor începe să îi foloseasca pe scara larga in viața publică
  Spirala ADN – am auzit la știri că de anul acesta, cei cu programul CRISPR vor începe testele pe gene umane, deci probabil că la acest lucru se refera

 8. ‘Lumea în anul 2018’ văzută de revista ‘The Economist’ prin simboluri într-o rețea moderna 5G și interpretată în limbaj numerologic și cabala, cu 63 de simboluri în 11 culori într-un patrulater de 7 pe verticală și 9 pe orizontală.

  Se pot distinge printre simboluri figurile a 7 lideri — în galben Donald Trump si Xi Jinping, în gri Kim Jong-un, în alb președintele Indiei Ram Nath Kovind — al doilea șef de stat provenit din rândurile daliților, o comunitate aflată la nivelul cel mai de jos al sistemului indian de caste, în magenta Angela Mergel, în roz Vladimir Putin și în albastru Emmanuel Macron.

  Se mai poate distinge în galben umbrela — binecunoscut ca simbol al Londrei — și Britannia, personificarea feminină a britanilor, așa cum apare de exemplu pe moneda victoriană ‘half penny’ (jumătate de penny) din anul 1890

  http://www.coins-of-the-uk.co.uk/pics/qv/ha/ha90.jpg

  În albastru mai putem distinge și coroana britanică, probabil cu trimitere la nunta prinţului Harry

  http://jurnalul.ro/bani-afaceri/economia/nunta-printului-harry-stimulent-pentru-economia-marii-britanii-761853.html

  Tot în galben mai putem distinge o cămilă, având probabil legătură cu proiectul chinezesc noul ‘drum al mătăsii’ — One Belt One Road Initiative

  https://en.wikipedia.org/wiki/One_Belt_One_Road_Initiative

  – un robot și o hartă stelară — cred că se referă la programul spațial chinezesc (CNSA)

  – un hexagon în cădere cu un fel de codă — ar fi vorba despre căderea în martie a primului laborator spațial chinezesc Tiangong-1

  – trofeul cupei campionatului mondial de fotbal

  Cu albastru apare simbolul meteorologiei — a schimbărilor climaterice — dar și o pereche de schiuri care cred că are legătură cu Jocurile Olimpice de iarnă din 2018

  – o barcă cu migranți, Everest

  Cu verde apare un avion F-35, harta Africii, o coloană grecească — Atena (!?!)

  Singurul simbol în mov — o bicicletă — ar fi Giro d’Italia-Amore infinito — ce pare a fi evenimentul central.

  Așadar Rothschild ne vorbește în limbaj ocult despre evenimente așteptate în 2018 și despre posibile legături între ele, și mă opresc aici, că horoscopistii ăștia vrăjitori cabaliști, caldei ca Rothschild, nu s-au învățat minte niciodată , de pe vremea când Nabucodonosor i-a făcut pe veci de râs (Daniel: Cap. 2), deoarece știa că visul care l-a tulburat este de la zei, iar cel ce-i va spune atât visul cât și interpretarea lui, acela este cu siguranță un slujitor al Dumnezeului cel Adevărat, iar vrăjitorii, astrologii, magii și caldeii slujind dracii, n-au putut și n-au știut nimic, pentru că nu aveau ce să le spună dracii care nu știau nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button