X

Descoperire făcută de niște jurnaliști privind iPhone: Mișcare șocantă făcută de Apple în privința capacității telefoanelor

de null

Anunț teribil pentru posesorii de iPhone-uri! Jurnaliștii de la The Verge au scris că Apple reduce în mod intenționat capacitatea iPhone-urilor cu trecerea timpului. Iar cea mai afectată ar fi bateria, care își pierde din autonomie.

Prin natura lor, bateriile Li-Ion se degradează în timp. Acest lucru se întâmplă frecvent în cazul unui dispozitiv pe care îl folosim 24/7. Astfel, The Verge, susține că în timp, iPhone-urile își reduc funcționalitatea pentru a mai salva din autonomia bateriei.

Jurnaliștii susțin că un an de utilizare este suficientă pentru a reduce funcționalitatea iPhone-ului.

Una dintre soluțiile aflate la îndemâna cumpărătorului este să înlocuiască bateria iPhone-ului său, însă costurile se dovedesc a fi mult prea ridicat, motiv pentru care unii utilizatori Apple preferă să-și cumpere o nouă generație de iPhone.

„Scopul nostru este să oferim cea mai bună experiență clienților, ceea ce include performanța generală și prelungirea duratei de viață a dispozitivelor lor”, se arată într-un comunicat trimis de compania Apple celor de la The Verge.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Știință - bizar
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.