X

HRISTOS SE NAȘTE! Crăciun fericit, frații noștri dragi!

2975
Foto: https://graiulortodox.wordpress.com/2016/12/23/icoana-nasterii-domnului-de-vassilios-papavassiliou/

Matei 1:18-25

 Iar naşterea lui Iisus Hristos aşa a fost: Maria, mama Lui, fiind logodită cu Iosif, fără să fi fost ei înainte împreună, s-a aflat având în pântece de la Duhul Sfânt. Iosif, logodnicul ei, drept fiind şi nevrând s-o vădească, a voit s-o lase în ascuns.

Şi cugetând el acestea, iată îngerul Domnului i s-a arătat în vis, grăind: Iosife, fiul lui David, nu te teme a lua pe Maria, logodnica ta, că ce s-a zămislit într-însa este de la Duhul Sfânt. Ea va naşte Fiu şi vei chema numele Lui Iisus căci El va mântui poporul Său de păcatele lor.

Acestea toate s-au făcut ca să se împlinească ceea ce s-a zis de Domnul prin proorocul care zice: “Iată, Fecioara va avea în pântece şi va naşte Fiu şi vor chema numele lui Emanuel, care se tâlcuieşte: Cu noi este Dumnezeu.” Şi deşteptându-se din somn, Iosif a făcut aşa precum i-a poruncit îngerul Domnului şi a luat la el pe logodnica sa.

Şi fără să fi cunoscut-o pe ea Iosif, Maria a născut pe Fiul său Cel Unul-Născut, Căruia I-a pus numele Iisus.

Categorii
Sfinți și sărbători
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

37 comentarii

 1. Stiu ca au mai fost unele divergente cu uni dintre cititori….celor care le-am gresit, ii rog sa ma ierte!
  Celor din redactie le doresc ca Dumnezeu sa la daruiasca tot ce este mai frumos….la fel si pt toti cititori !
  Craciun fericit!

 2. Pe rănitul de moarte nu-l mai cerți că nu a ținut regim de sare…credința e la un nivel atât de scăzut încât problemele acestea (calendar,dogmă ,sinod) nu pot fi receptate de o populație cu lipsuri grave de credință. Oamenii trebuie atrași prin exemplu de trăire și fapte bune nu certați pentru ce,deocamdată, nu pot intelege.Va veni și timpul acestor probleme fine și importante.

 3. Domnule „X” cu multa ingaduinta si cu multa dragoste va uram „LA MULTI ANI”.Poate veti cunoaste ortodoxia intr un mod inedit.Tot ce e posibil.Mai degraba se vor converti la ortodoxie cei pe stil vechi,decat pomenitorii sau ecumenistii, va spunem,care au cale fara intoarcere..de mult discernamant e nevoie.e mai importanta ortodoxia acum decat asceza si decat ascultarea(acum)pt a nu avea confuzie.

 4. Domnule „X” cu multa ingaduinta si cu multa dragoste va uram „LA MULTI ANI”.Poate veti cunoaste ortodoxia intr un mod inedit.Tot ce e posibil.Mai degraba se vor converti la ortodoxie cei pe stil vechi,decat pomenitorii sau ecumenistii, va spunem,care au cale fara intoarcere..de mult discernamant e nevoie.e mai importanta ortodoxia acum decat asceza si decat ascultarea(acum)pt a nu avea confuzie.

 5. Crăciun fericit și un an nou plin de realizări!

  Sper ca semințele aruncate de tine prin acest portal să dea rod din belșug – să nască întrebări, să clarifice nedumeriri și să formeze stâlpi adevărați ai Ortodoxiei care păstrează învățătura Sfintei Scripturi și a Sfinților Părinți!

 6. Crăciun cu pace și bucurie, spre nădejdea mântuirii, tuturor fraților și surorilor care iubesc ortodoxia nepângărită de noul veac!

 7. Multa sanatate si spor la scris ,harnicului grup de albinute al acestui Portal,care ne umple inima de bucurie la citirea fiecarui reportaj,stire,editorial,scrise cu osteneala si dragoste pt noi cititorii acestui site.Fiti binecuvintati fratilor!

 8. Craciun fericit tuturor fratilor si surorilor care tin dreapta credinta ortodoxa.

  Fie ca Nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa ne aduca multa liniste, pace si bucurie sufleteasca in case si in inimi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!