X

Tunelul BIOMETRIC ,,inteligent” va fi introdus în AEROPORTUL din Dubai

de null

Compania Dubai Airports are de gând să instaleze pe aeroportul internaţional din Dubai, un tunel biometric “inteligent”. Datorită acestei noi tehnologii, se va reduce timpul de veriticare a documentelor la 15 secunde.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

După cum relatează dezvoltatorii acestui proiect, călătorii nu vor mai trebui să prezinte paşapoartele pentru verificare.  Va fi suficient să te reţii pentru cîteva secunde la intrarea în tunel, pentru a vi se scana retina ochiului. Apoi va trebui să treceţi prin tunel într-un ritm confortabil, iar între timp senzorii vă vor recunoaşte faţa. Despre finalizarea cu succes a verificării, vă va “informa” pardoseaua: dacă identitatea a fost confirmată atunci culoarea pardoselei se va schimba din roşu în verde.

Data exactă a apariţiei unor astfel de tuneluri în aeroport, pînă ce nu a fost anunţată. Între timp se intenţionează să se lanseze şi un alt servici: transportarea pasagerilor către aeroport cu autoturisme Tesla. Astfel în timpul călătoriei veţi avea posibilitatea să vă cîntăriţi bagajele şi să obţineţi un permis de îmbarcare. La sosirea în aeroport, bagajele în mod automat se vor încărcă pentru a fi transportate, astfel că nu va fi nevoie pentru călători de eforturi suplimentare pentru a le transporta în sala de plecare.

Nota noastră: Biometria este un pas premergător însemnării. Și pecetluirea va veni deasemenea la pachet cu multe așa-zise facilități.

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button