X

Benjamin Netanyahu RECUNOAȘTE că Israelul COOPEREAZĂ în secret cu ţări ARABE

de null

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a recunoscut că ţara sa cooperează în secret cu mai multe ţări arabe în lipsa unor relaţii diplomatice oficiale.

„Cooperarea productivă pe care o avem cu ţări arabe este în general secretă“, a declarat Netanyahu, citat de Times of Israel, în cursul unei eveniment organizat joi în memoria lui David Ben Gurion, primul prim-ministru al Israelului.

Israelul este suspectat că are canale secrete de comunicare în special cu Arabia Saudită, două ţări cu un inamic comun, Iranul şiit.

Declaraţia lui Netanyahu vine după cea a ministrului israelian al Energiei Yuval Steinitz, care a recunoscut existenţa unor contacte secrete între ţara sa şi ţări arabe, menţionând printre rânduri Arabia Saudită.

NOTĂ OrtodoxINFO
Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul ne-a blocat domeniul de 3 ori și am fost determinați să schimbăm serverul de mai multe ori, datorită amenințărilor primite de societatea care-l găzduia. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutor de la voi, cititorii noștri. Ne puteți sprini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Al III-lea război mondialExterne
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Un comentariu

 1. Seful Casei Regale e CAHALUL? Miza schimbarii Statutului Casei Regale si efectele ei asupra societatii romanesti. spune:

  La cererea expresa a lui Calin Popescu Tariceanu urmeaza sa fie adoptata IN PROCEDURA DE URGENTA Legea privind STATUTUL CASEI REGALE A ROMANIEI. Tariceanu e si unul dintre initiatorii acestei propuneri extrem de discutabile, pe care o motiveaza ca fiind „un gest de respect faţă de rolul pe care CR a României l-a avut în decursul istoriei”.

  Aceasta lege aduce cateva schimbari foarte importante si ingrijoratoare in Statutul actual. Legea prevede, printre altele (informatii din sursele de mai jos):

  http://www.ziare.com/regele-mihai/casa-regala/care-e-in-prezent-statutul-casei-regale-privilegiile-de-care-se-bucura-deja-regele-si-familia-sa-1428426

  http://www.ziare.com/regele-mihai/casa-regala/beneficiile-date-de-guvern-casei-regale-bani-gramada-de-la-stat-si-sef-votat-de-parlament-1428266

  – RECUNOASTEREA CASEI REGALE ca PERSOANA JURIDICA de drept privat și ACORDAREA STATULUI DE UTILITATE PUBLICA

  Prin acest statut se acorda Casei Regale, potrivit Codului fiscal, OG 26/2000 si unor legi speciale:
  – scutiri de la plata unor impozite, accize sau alte taxe speciale,
  – dreptul de a i se atribui in folosinta gratuita bunurile proprietate publica,
  – finantarea cheltuielilor de functionare curenta ale Casei Regale a Romaniei de la bugetul de stat,
  – finantarea partiala a activitatilor publice, proiectelor si programelor Casei Regale a Romaniei de la bugetul de stat.

  – RECUNOASTEREA POZITIEI de ȘEF AL CASEI REGALE A ROMANIEI (oricine ar fi el la un moment dat) ca poziție onorifică, ASIMILATA protocolar cu cea a UNUI FOST SEF DE STAT. Conform noului statut:

  – pozitia de Sef al Casei regale e considerata pozitie de demnitate publica, desi in Romania demnitarii sunt fie alesi, fie numiti de catre alesi,
  – Seful Casei Regale va fi „recunoscut de Parlament” la momentul intrarii in vigoare a legii, prin Declaratie a celor doua Camere reunite ale Parlamentului, organul reprezentativ suprem al poporului roman,
  – odata recunoscut, Seful Casei Regale a Romaniei elaboreaza statutul acesteia, care stabileste metodele de desemnare a acestuia in viitor,
  – Seful Casei Regale va primi o indemnizatia lunara stabilita la nivelul indemnizatiei unui fost sef de stat,
  – Sefului Casei Regale i se acorda dreptul de a fi invitat cel putin o data pe an sa ia cuvantul in fata deputatilor si senatorilor,
  – Seful Casei Regale se va bucura de toate aceste privilegii CHIAR SI DACA ACEASTA NU VA MAI FI REGELE MIHAI. In prezent, niciun alt membru al Familiei Regale nu se bucura de acest statut.

  Aceste modificari sunt cu atat mai ingrijoratoare in contextul unor informatii aparute de curand in presa despre PERSOANA care detine FUNCTIA de „SEF AL CASEI REGALE A MS REGELE MIHAI I”, care poarta numele de ANDREW POPPER si care e de obicei prezentat in presa ca „sef al Casei Regale” – o titulatura ciudat de similara uneia dintre titlurile detinute de regele Mihai, cel de „Sef Suveran al Casei Regale a Romaniei” sau „Sef al Casei Regale a Romaniei”, prescurtat de obicei in presa tot ca „Sef al Casei Regale”.

  In Statutul actual al Casei Regale a Romaniei, promulgat in 2007, nu pare sa fie nici o referire la vreo alta persoana, in afara regelui Mihai, care sa poarte aceasta titulatura. Aici e textul, pentru cei care il pot studia cu atentie:

  http://familiaregala.ro/familia-regala/normele-fundamentale-ale-familiei-regale-a-romaniei

  Cateva informatii foarte importante despre ANDREW POPPER gasim intr-un articol recent de pe flux24.ro:

  http://www.flux24.ro/exclusiv-seful-casei-regele-fiul-unui-ilegalist-comunist-care-l-a-alungat-din-tara-pe-regele-mihai/

  Membru al Consiliului Regal, incepand cu anul 2006, e prezentat in public drept seful Casei Regale, mai precis seful Casei Majestatii Sale Regelui Mihai I.

  Nascut in 8 iulie 1944 si BOTEZAT cu numele de ANDREI POPPER, e fiul Lidiei (Zeltzer, sau Seltzer) şi al lui Armand Popper.

  TATAL LUI, ARMAND POPPER, a fost un COMUNIST ILEGALIST si ASISTENT AL MINISTRULUI DE JUSTITIE PATRASCANU (guvernul Petru Groza) dupa 1944. Ajuns în anii ’30 în România din Ungaria, Armand Popper a intrat in randurile ilegalistilor comunisti intr-o perioada in care in Romania statistica numărului de membrii ai Partidului Comunist aflat în ilegalitate a arătat o creştere de la 27% la 38% a procentului de evrei din structura partidului. În 1945, Armand Popper a devenit membru fondator al Comitetului Democrat Evreiesc. În iunie 1945, în discursul şedinţei de constituire a acestui for de susţinere a programului NKVD de comunizare a României, îşi afirma „sprijinul pentru guvernul dr. Petru Groza”. In 1947 era asistent al ministrului de justitie Patrascanu, care in 20 decembrie, o zi de sambata, a introdus in Parlament un decret care facea posibila retragerea naţionalităţii române celui care nu se întoarcea în ţară la expirarea actelor de călătorie sau cel mai târziu la 60 de zile de la intrarea în vigoare a noii legi, in conditiile in care regele Mihai era plecat de peste 40 de zile în Marea Britanie. Obiectivul acţiunii era ca după două luni să-i retragă regelui naţionalitatea şi să-l detroneze pe motiv că şi-a încălcat “îndatorirea de fidelitate faţă de ţară.” Dar pentru ca regele s-a reîntors, pe 30 decembrie 1947 a urmat abdicarea forţată a Regelui Mihai si instaurarea ilegala a republicii populare. În 1950, dupa alungarea regelui Mihai, Armand Popper a ajuns director al Editurii Casa Rusă, ulterior al Editurii Didactice şi Pedagogice şi vicepreşedinte al Comitetului de Stat pentru Cultură şi Artă.

  In 1974, pe cand avea 30 de ani, ANDREI POPPER a terminat la Bucuresti Academia de Ştiinţe Economice (ASE), după care A PLECAT IN SUA, unde si-a schimbat prenumele in ANDREW si si-a continuat studiile la New York University până în 1975, apoi S-A ANGAJAT IMEDIAT la FEDERAL RESERVE BANK, principala instituţie financiară de peste Ocean. Detaliile plecării lui Andrew Popper în Statele Unite în 1974, la câteva luni după ce Nicolae Ceauşescu devenea primul preşedinte al republicii, rămân încă învăluite în mister şi pot da naştere multor speculaţii.

  Dupa ce in 2003-2004 a negociat cu statul român retrocedarea proprietăţilor Familiei Regale, a devenit in 2006 şef al Casei Regale.

  Intr-un alt articol de pe flux24.ro, Andrew Popper e cel care ne anunta ca regele e intr-o stare foarte precara de sanatate si ne mai spune, extrem de categoric, ca Nicolae nu va fi NICIODATA în testamentul Regelui și nu va fi lăsat să îl vadă pe patul de moarte.

  „El (n.red- Principele Nicolae) nu e membru al familiei regale. (…) Proprietăţile vor fi moştenite de cele cinci fiice. (…) Înainte şi după august 2015, nu avea interese patrimoniale. Nu s-au produs schimbări în testament. El nu a fost inclus niciodată în testament. El nu are un interes succesoral în averea Regelui Mihai. Nu a fost în testament înainte, nici acum şi nici nu va fi niciodată. Va moşteni doar în momentul în care mama sa va decide să-i lase o parte din avere. Miza este doar la o acţiune dinastică: dacă poate să aibă sau nu un titlu, sau să fie în linia de succesiune. Au fost decise de Regele Mihai. Nu văd niciun motiv pentru care i se va da permisiunea de a-l vizita”, spune Popper, nestiind probabil, evreu fiind, ca e o datorie a regelui crestin ca inainte de impartasanie sa se impace cu toti cei cunoscuti.

  http://www.flux24.ro/nicolae-nu-va-fi-niciodata-in-testamentul-regelui-si-nu-va-fi-lasat-sa-il-vada-pe-patul-de-moarte-anunta-seful-casei-regale/

  Puse cap la cap, dezvaluirile aparute in ultima perioada in presa (cum ar fi, de exemplu, cele legate de starea de sanatate a regelui sau de scandalurile care l-au avut in centru pe nepotul regelui Mihai, Nicolae), indica un nivel urias de dezinformare si manipulare prin intermediul unei anumite parti a presei in privinta Casei Regale si sugereaza o realitate extrem de dubioasa, cu consecinte foarte periculoase pentru Romania. Ar fi foarte plauzibila banuiala ca in acest moment Casa Regala a Romaniei are in mod real un singur sef (regele Mihai fiind cel mai probabil deja mort – asta spun din ce in ce mai multe surse) si ca acest sef de facto e unul din reprezentatii importanti ai unui CAHAL de nivel superior. Iar prin el, cu ajutorul celor care au initiat acest proiect de lege si cu ajutorul celor care grabesc intrarea in vigoare a legii, in frunte cu Calin Popescu Tariceanu, se urmareste obtinerea controlului definitiv asupra Case Regale si a unor mijloace foarte puternice de influenta legalizata in stat a Cahalurilor, cu tot ce poate deriva din asta, dupa ce au obtinut deja foarte importante resurse materiale, Casa Regala ocupand locul 81 in Top 300 din 2015 al celor mai bogati romani, cu o avere estimata la 58-60 milioane de euro, constand in mii de hectare de terenuri agricole, palate si numeroase paduri (potrivit revistei Capital).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.