X

Dovadă ȘTIINȚIFICĂ: Vaccinul ANTIGRIPAL este ABSOLUT INEFICIENT din cauza modului de PREPARARE

de null

În urma studiilor recente, s-a constatat că vaccinul antigripal devine inutil din cauza mutațiilor suferite în urma procesului de producție.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Un nou studiu revoluționar publicat de către cercetătorii Institutului de Cercetare The Scripps (TSRI) din Florida, a constatat că este fundamental greșit modul în care au fost preparate încă de la început vaccinurile antigripale și că rezultatul final face ca vaccinul antigripal să fie în mare măsură ineficient.

Acest lucru are legătură cu modul în care dezvoltătorii folosesc ouăle de găină ca incubatoare pentru a crește un anume virus sezonal de gripă, o practică care este în sine controversată pentru că folosirea de embrioane de găină în vaccinuri a fost asociată cu provocarea alergiilor la ou.

De cel puțin 70 de ani, producătorii de vaccinuri injectează viruși de gripă în ouăle de găini pentru a le da timp să se reproducă. După ce această reproducere este completată, lichidul este drenat din ouă și este extras virusul – ouăle în sine funcționează ca un mediu artificial de creștere unde virușii de gripă înfloresc.

Conform concluziilor acestui studiu recent, care au fost publicate în ziarul cu liber acces PLOS Pathogens, ouăle de găină sfârșesc în a perturba ținta majoră de anticorpi localizați pe suprafața virușilor de gripă, ceea ce ce îi va face să devină mai puțin eficienți mai târziu când vor fi injectați în corpul uman.

”Acum putem explica  – la nivel de atomi – de ce producția de vaccinuri bazată pe ouă provoacă probleme”  a stabilit doctorul în cercetare asociat al TSRI, Nicholas Wu, unul din autorii principali ai studiului.

Modul în care sunt produse vaccinurile în masă le face să sufere mutații, ele devenind inutile

Wu și colegii lui au testat pentru studiu progresia virusului gripal H3N2 în timp ce este incubat în ouale de găină. În fond H3N2 este unul din multele subtipuri de gripă, care a devenit mai prevalent și virulent, de aceea sfârșește în vaccinurile antigripale an după an.

Folosind o tehnică de imagistică cu definiție înaltă, cunoscută și ca cristalografie cu raze X, pentru a vedea mai atent H3N2, echipa a descoperit că o proteină de bază a virusului suferă atâtea schimbări în timpul incubării în ou încât nu mai este compatibilă cu urganismul uman. De fapt rezultatul final este că ajunge să fie compatibilă mai degrabă cu celulele de păsări decât cu celulele umane.

Această mutație este descrisă în studiu ca L194P, care are loc în glicoproteina hemaglutininei a H3N2, cunoscută și ca HA. Se spune că distruge complet partea de proteină care este recunoscută de sistemul imunitar uman, lasând-o complet ineficientă în toți termetii practici.

Pentru ca vaccinul antigripal (și până la urmă orice alt vaccin) să fie considerat eficient, el trebuie să declanșeze în mod activ un răspuns imunitar în corp, care este rezultatul luptei anticorpilor împotriva lucrului real. Dar mutația H3N2 care rezultă din procedurile convenționale de incubare în timpul producției vaccinului lasă virusul impotent, ca să spunem așa.

”Orice virus de gripă produs în ouă trebuie să se adapteze creșterii în acel mediu și prin urmare, generează mutații pentru a crește mai bine“, a admis Ian Wilson, profesor de biologie structurală al TSRI și principalul autor al studiului.

Adăugând la aceasta, colegul său Wu a recomandat insistent producătorilor de vaccinuri să ”verifice acestă mutație” și să lucreze la o soluție. El și colegii lui au afirmat că ”sunt cercetate și folosite acum” alte metode de producere a vaccinurilor care le vor face să fie mai eficiente.

Wu este citat spunând că ”este o mare nevoie de cercetare pentru vaccinurile antigripale”.

Ineficiența vaccinurilor antigripale nu este ceva nou, bineînțeles. Natural News de ani de zile atrage atenția asupra fraudei vaccinurilor antigripale, observând mai departe că oamenii își asumă un risc imens de fiecare dată când le este injectat corpul cu vaccinuri antigripale, care pe lângă virușii ineficienți conțin des mercur ”Thimerosal”, aluminiu și diverși alți aditivi toxici adjuvanți.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Salutare tuturor,

    Indiferent de problemele abordate de acest excelent site de informare, dacă nu se inițiază un proces analitic major din care să reiasă (fără ocolișuri!) originea suferințelor noastre prin mărturisirea adevărului întreg – SURSA SURSELOR! – Nu vom reuși niciodată să ne recucerim țara, drepturile și libertățile FUNDAMENTALE!

    Exemple: Vaccinarea obligatorie nu este nimic altceva decât efectul pervers ce ascunde erodarea suveranității populare care, la rândul ei, trădează lipsa suveranității Naționale! Identitatea; Învățământul; mistificarea istoriei; denigrarea simbolurilor Naționale; subminarea valorilor noastre fundamentale; distrugerea sănătății; epidemia de cancer (…); izgonirea românilor peste hotare; înlocuirea neamului nostru cu alte popoare – acțiunile antinaționale îndreptate direct împotriva statului și a poporului… etc. Toate sunt doar efectele unei stări de fond bine disimulate care, depășește cu mult previziunile cele mai sumbre – riscăm să ne pierdem PATRIA!

    Conștientă de acest “război silențios” împotriva poporului român, Academia Română a lansat un Apel către Națiune! Din păcate, Apelul a fost cenzurat chiar de Președintele României! De ce? Oare denunțul prăbușirii Naționale este interzis? Parcă trăiam într-o COLONIE așa zisă democratică… SAU NU EXISTĂ AȘA CEVA?

    http://www.buciumul.ro/2017/09/11/cotroceniul-ca-in-vremea-ceausista-apelul-academicienilor-cenzurat-de-iohannis/

    „… Luați aminte! Feriți-vă de furia unei națiuni vechi pe care vreți să o îngropați de vie! Nu ne puteți dezrădăcina din pământul și din tradițiile de treisprezece ori milenare! Dacia este Grădina Maicii Domnului! Noi suntem nemuritori! Tinerii își iau hățurile căruței românești în propriile lor mîini și își îndeamnă caii viitorului spre nemurirea Neamului Românesc, sub semnul lui Zamolse și Iisus ascuțindu-și sabia inteligenței pe ruinele timpului! Astăzi, mai mult ca oricând, traiectoria ideologică în care am fost induși este greșită, periculoasă, mortală… nu mai putem să lăsăm la cârma țării impostori, actori de mâna a treia, simpli figuranți, însă toți mari trădători de neam, care urmează să ne spolieze de ce avem mai scump. De partea cealaltă, Occidentul nu mai este de mult un model de urmat și poate că nu a fost niciodată altceva decât un complex născut din subtilitatea celor care creează tezele și antitezele, antagonismele necesare jocurilor strategice, pretextelor politice, mizeriei umane (…). Trebuie să ne reorientăm privirea spre plaiurile mioritice, singurele sănătoase și biocompatibile cu fibra românească, și să nu mai tindem prostește spre modele străine, care, oricum, supraviețuiesc doar în aparență sub perfuzia perfidă a finanțelor transnaționale, captive în „arhipelagul capitalist“. Acest Occident bolnav, care se află în plină decadență morală, destrămare identitară și descompunere a întregului său patrimoniu istoric, chiar genetic – nu scrisese Oswald Spengler Declinul Occidentului?! –, Occidentul își trădează popoarele colaborând în taină cu ocupantul, pregătind omenirea pentru cea mai mare dictatură din toate timpurile. Locul României nu este alături de acest monstru hidos, în care popoarele consumatoriste, luate ostatice de politicienii corupți pentru a fi puse la dispoziția băncilor, a încheiat un ciclu morbid în care „ultra-liberalismul” postcapitalist, înaintea ultimei metamorfoze, precum un vierme malefic, își consumă gazdele cu moderație, pregătindu-le încet pentru o nouă ordine, un nou început… ultimul sfârșit.”

    Cartea eveniment : „Manifest Cartea Neagră a României” (Ed. DacoRomână) este disponibilă începând din 23 noiembrie la Librăria Mihai Eminescu din București și pe site-ul lor. De asemenea, Joi 23 noiembrie la 15.30 – 16.30 (Bursa de contacte 3.20), o să aibă loc lansarea oficială la târgul de carte Gaudeamus 2017 București. Vă așteptăm cât mai numeroși, haideți să arătăm că ne PASĂ!!!

    https://www.librariaeminescu.ro/ro/isbn/606-601-137-5/Mihai-Serban__Manifest-Cartea-neagra-a-Romaniei.html

    Cei care doresc să se înscrie într-o mișcare de recucerire a bunului NAȚIONAL – Trimite-ți mai departe!!!

    Așa să ne ajute Bunul Dumnezeu!

  2. Solutia propusa de acest studiu e una singura: sa nu se mai foloseasca mediu de cultura pentru virusi de origine animala (ouă incubate sau animale de laborator), ci numai celule umane. Dar acelea sunt mai periculoase, ca produc boli autoimune ….

  3. N-am vazut comentariul niciunui biochimist, virusolog care sa explice daca exista virusi, sau nu. Se pare ca virusii sunt o eroare voita de interpretare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button