X

România în TOPUL BIOMETRIC: Suntem pe locul 15 în lume la PAȘAPOARTE BIOMETRICE

de null

empty
Pașaportul biometric românesc se află pe locul 15 din 94 în clasamentul celor mai puternice pașapoarte din lume, potrivit Global Passport Index.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche era inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Topul a fost realizat de compania de consultanță financiară ”Arton”, iar criteriul principal a fost numărul de țări în care oamenii pot călători fără vize. Românii pot circula fără vize în 143 de state, la fel ca cetățenii din insulele Bulgaria, Chile, Monago, Argentina.

Pașaportul moldovenesc se clasează pe locul 43 şi oferă acces liber în 105 de țări. Cel ucrainean ocupă poziţia 32, iar pașaportul rusesc 41. În fruntea clasamentului se află Singapore, ai căror cetățeni pot călători fără vize în 159 de țări. Pe locul 2 se află Germania, iar pe poziţia a treia – Suedia și Coreea de Sud.

La coadă sunt Pakistanul, Irakul și Afganistanul.

NOTĂ OrtodoxINFO

În restul totul lapte și miere în biometrica Românica. Suntem atât de cipuiți/ țepuiți și vom mai fi încât o să ne transformăm în cyborgi.

Să nu uităm: Guvernul a aprobat proiectul de lege: CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE va fi si CARD DE SANATATE / Marsul antihristic continua triumfal …

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Da, ce “frumos” arata. Si cum scrie… La fel cum e scris pe la primarii “Romania” si dedesubt “Judetul X”
    Doar ca au uitat sa scrie “Judetul”, pardon, “colonia”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button