X

România în TOPUL BIOMETRIC: Suntem pe locul 15 în lume la PAȘAPOARTE BIOMETRICE

empty
Pașaportul biometric românesc se află pe locul 15 din 94 în clasamentul celor mai puternice pașapoarte din lume, potrivit Global Passport Index.

Topul a fost realizat de compania de consultanță financiară ”Arton”, iar criteriul principal a fost numărul de țări în care oamenii pot călători fără vize. Românii pot circula fără vize în 143 de state, la fel ca cetățenii din insulele Bulgaria, Chile, Monago, Argentina.

Pașaportul moldovenesc se clasează pe locul 43 şi oferă acces liber în 105 de țări. Cel ucrainean ocupă poziţia 32, iar pașaportul rusesc 41. În fruntea clasamentului se află Singapore, ai căror cetățeni pot călători fără vize în 159 de țări. Pe locul 2 se află Germania, iar pe poziţia a treia – Suedia și Coreea de Sud.

La coadă sunt Pakistanul, Irakul și Afganistanul.

NOTĂ OrtodoxINFO

În restul totul lapte și miere în biometrica Românica. Suntem atât de cipuiți/ țepuiți și vom mai fi încât o să ne transformăm în cyborgi.

Să nu uităm: Guvernul a aprobat proiectul de lege: CARTEA ELECTRONICA DE IDENTITATE va fi si CARD DE SANATATE / Marsul antihristic continua triumfal …

Categorii
Cipuri
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

3 comentarii

  1. Da, ce „frumos” arata. Si cum scrie… La fel cum e scris pe la primarii „Romania” si dedesubt „Judetul X”
    Doar ca au uitat sa scrie „Judetul”, pardon, „colonia”…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!