X

[VIDEO+FOTO] Protestele ANTI-VACCINARE obligatorie din țară din 22 oct. 2017

IN DIRECT – BucureștiVor libertatea de a alege. Protest în Capitală față de vaccinarea obligatorie

Protestul faţă de legea vaccinării s-a mutat în Bucureşti. În jur de trei sute de oameni au participat la un marş pe bulevardele principale din Capitală. Unde există riscuri, trebuie să existe şi alegere au spus protestatarii, care se opun vaccinării obligatorii. Majoritatea medicilor susţin însă că riscurile nevaccinării sunt mai mari, informează tvr.

Constanța

Sute de părinţi, însoţiţi de copii, au protestat la Constanţa față de proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie

Oamenii se tem că, de anul viitor, vor fi nevoiţi să îşi vaccineze copiii, fie că vor sau nu. Astfel li se încalcă dreptul la libertatea de alegere, spun ei. Mai mult, protestarii se tem că efectele vaccinării vor fi dramatice şi nu benefice. De celaltă parte, specialiştii din domeniul medical susţin că, dacă nu ne vaccinăm copiii, viaţa lor va fi expusă la boli şi virusuri care pot fi fatale.

Nu suntem cobaii Guvernului. Tăcutul miting antivaccinare din Bucureşti

Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

16 comentarii

  1. off

   VELA GHEORGHE

   numai aberatii si tampenii ai spus pe ric despre Pitesti, Wurmbrandt, senatul american…
   Incultura istorica la max. Mai mare rusinea. Cum bre sa spui asa ceva…!!!???

 1. @ Mircea V.
  Posibil ca matale să nu știi multe nici despre Pitești, nici despre Wrumbrandt, și nici despre Libertatea de Conștiință pentru care KIM DAVIS a făcut pușcărie…
  A face o analogie, chiar și într-o manieră mai din topor (căci eram presat de timp ca să punctez esențialul pe R.I.C.) ți se pare „incultură”…”crasă”? Păi de ce?
  Așa stau lucrurile în realitate: Wrumbrandt mai întâi a fost salvat de MEDICAMENTELE aduse de Rudele Sfântului Închisorilor – VALERIU GAFENCU- care i le-a DAT lui Wrumbrandt, jertifindu-se pe sine, chiar dacă Wrumbrandt era ERETIC. Gafencu a MURIT, iar Wrumbrandt a fost SALVAT (la timp) de efectul medicamentelor date de Valeriu Gafencu!
  Apoi, acesta este ADEVĂRUL istoric…Wrumbrandt AJUNGE în USA și apoi MERGE cât mai repede în Clădirea Congresului și SE DEZBRACĂ în fața congresmenilor americani și le spune despre TORTURILE la care a fost supus el și MII de alți deținuți din România…! Și relatarea asta ți se pare tot incultură? De unde știu eu astea? Din ce am citit pe net despre el…
  Iar faptul că am făcut o analogie între CURAJUL său de a le fi spus în anii ’50 americanilor despre persecuția comunistă din România, cu INIȚIATIVA lăudabilă și curajoasă a lui KIM DAVIS de a spune de data asta românilor despre PERSECUȚIA la care sunt supuși cei în USA cei care își exprimă LIBER connvingerile față de ideologia LGBT-istă…nu o consider incultură…cu riscul de a te supăra din nou (poate chiar oftica…, încât iar să spui…așa cum ai început comentul tău…”off…”)!
  Apropo, nu mai ofta, că întristarea te face să îmbătrânești mai repede…

 2. VELA GHEORGHE

  Spui ca datorita lui Wurmbrandt s-a oprit experimentul Pitesti: – minciuna
  Spui ca s-a dezbracat in fata senatului american: – minciuna. (s-a dezbracat la o conferinta oarecare, nu in senat)
  Spui ca Wurmbrandt a vorbit americanilor despre Pitesti in anii 50: – minciuna

  Datele istorice sant acestea:

  Experimentul Pitesti: 1949 – sept 1951. Adica in sept 1951 se termina la Pitesti.

  Eliberarea lui Wurmbrand din inchisoare: 1964
  Pleaca din tara in 1965, si ajunge in SUA in 1966. Vorbeste in SUA pe tema inchisorilor incepand cu 1966.

  Sper ca acum sa intelegi aberatiile spuse de tine si varza din capul tau. (pe aceasta tema)

 3. @ Mircea V.!

  Care aberații, omule?
  Eu când am spus că a evadat din Închisoare (unii spun că a fost eliberat, iar alții că a evadat…eu o cred pe prima variantă…)…nu am indicat vreun an, vreo lună sau vreo zi…ci am spus că a reușit să scape din Închisorilr Comuniste și că ajunge în fața Congresului American…
  Iorga a spus despre unii istorici că sunt impreciși în date, dar preciși în impresia de ansamblu asupra unei perioade istorice despre care vorbesc și scriu o anumită lucrare, iar alți istorici sunt ca tine, adică exacți în date, dar impreciși în viziunea de ansamblu asupra unei chestiuni. Tu vorbești mereu de varză…ia vezi să nu cumva să fie la tine în minte…”de Bruxelles”…
  Iată de ce spun (ironic, și nu bădăran și chiar jignitor ca tine…)…Uite aici…RELATAREA că Wrumbrant a fost înn fața Congresului și că s-a dezbrăcat în fața polliticienilor amerciani…:

  http://www.ziarulnatiunea.ro/2013/03/13/pastorul-wurmbrand-mit-si-adevar/

  Unde se spune că:

  „La adunarea populară de la Philadelphia, Richard Wurmbrand a năvălit pe scena ridicată pentru vorbitori, certând audienţa că se situează de partea torţionarilor comunişti. Spre a-şi susţine afirmaţia şi-a exhibat cicatricile de la operaţia de plămâni, spunând că sunt urmele torturilor la care a fost supus. A fost arestat de poliţie pentru tulburarea ordinii publice, dar astfel a intrat în vizorul presei avide de scandal.

  În faţa reporterilor, Richard Wurmbrand îşi prezintă în mod repetat povestea suferinţelor îndurate. Este dus la Washington în faţa Congresului american. Îşi spune din nou povestea pe care o mai debitase, se dezbracă şi îşi expune cicatricile „schingiuirilor comuniste“. Congresmenii îşi dau seama de potenţialul propagandistic al persoanei şi se declară uluiţi. Succesul este total, presa delirează…”

  Doamne Ajută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!