X

AGENTUL Kyril Gundeaev Binecuvântează fabrica de arme KALAȘNIKOV: „Spiritualul și materialul să fie unite în viețile noastre”

Фото пресс-службы Патриарха Московского

Sanctitatea Sa Patriarhul Kirill s-a întâlnit cu colectivul concernului „Kalașnikov” din Ijevsk

Pe 13 octombrie 2017 „Sanctitatea Sa, Patriarhul Kirill” a vizitat întreprinderea „Concernul Kalașnikov”. El a fost însoțit de către șeful Republicii Udmurtia (Brecialov A.V.), mitropolitul de Udmurtia si Ijevsk (Victorin), directorul general al SA “Concern Kalașnikov” (Krivoruchko A.I.) și de membrii delegației BORu.

La intrarea în secția de producere a armelor, Patriarhul a salutat pe directorul general al departamentului de producţie al întreprinderii SA „Concern Kalașnikov”, D.V.Tarasov, şi pe primul director adjunct al sistemului de producţie, M.Iu. Neniukov.

„Preafericirea Sa” a făcut cunoștință cu procesul de producție apoi s-a întâlnit cu colectivul de muncitori. Întâistătătorul Bisericii Ruse s-a adresat cu următorul mesaj:

„Am fost foarte plăcut surprins de ceea ce am văzut în înterprinderea dvs. Noi linii automatizate, echipament de înaltă tehnologie și cel mai important – m-au bucurat mult oamenii – mulți tineri, chipuri strălucitoare.

Am vizitat fabricile și uzinele noastre la momente diferite – atât în ​​cele mai grele timpuri, anii ’90, cât și în ani foarte dificili după 2000. Pot compara ceea ce văd acum cu ceea ce a fost înainte și bineînțeles, conectez schimbările remarcabile cu schimbările generale din țara noastră. Cu faptul că guvernul are cu adevărat grijă de securitatea țării, cu faptul că construim o politică independentă. Numai în acest fel poate exista un mare stat. Și pentru ca acest lucru să fie posibil, trebuie să fim capabili să ne protejăm pe noi înșine, familiile noastre, țara noastră”.

„Într-un fel, ești în prima linie – mulțumită lui Dumnezeu, nu la război, ci pe frontul tehnologiilor înalte, fără de care nicio linie de front nu poate fi ținută. Dar ca totul să fie bine la locul de muncă, este necesar ca totul să fie bine în suflet”, – a spus Întâistătătorul Bisericii Ruse.

„Să dea Dumnezeu ca spiritualul și materialul să fie unite în viețile noastre. Pentru ca tehnologia de vârf, succesul în producție, succesele armatei noastre să se combine cu puterea spiritului poporului nostru, cu o credință puternică. Suntem demni să realizăm această sinteză în viața generației actuale, deoarece lipsa acestei sinteze la generațiile anterioare a dus la consecințe triste. Așa că întotdeauna mă rog pentru acea Rusie, unde cerul şi pământul se întâlnesc, unde materialul şi duhovnicescul se unesc – spre binele fiecărui om şi spre binele întregii Patrii”, a încheiat «Patriarhul Kirill».

În dar întreprinderii Întâistătătorul Bisericii Ruse a oferit icoana Arhanghelului Mihail. Angajaţilor întreprinderii le-a dăruit câte o iconiţă cu Arhanghelul Mihail şi binecuvântarea patriarhală.

Categorii
Anti-Biserică
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

One Comment

  1. Lucrurile trebuie privite in contextul mondial, dar Biserica nu trebuie evite pe cat posibil implicarea in asemenea actiuni in care binele este amestecat cu raul. Fortele antihristice mai devreme sau mai tarziu vor stapani absolut militar si politic omenirea, iar crestinilor li se va cere socoteala pt acestea.

    Aleksandr Zinoviev (Sfarsitul comunismului in Rusia a insemnat sfarsitul democratiei in Occident):
    Nazismul a fost distrus in timpul razboiului total. Sistemul sovietic era tanar si puternic. Ar fi continuat sa prospere, daca nu ar fi fost distrus de forte din afara. Sistemele sociale nu se distrug singure. Ele pot fi distruse doar de o forta din afara. Este precum rostogolirea unei mingi pe o suprafata: doar existenta unui obstacol extern ii poate opri miscarea. O pot demonstra ca pe o teorema. Astazi, suntem dominati de o tara cu o superioritate economica si militara enorma. Noua ordine mondiala in curs de instituire este atrasa de unipolaritate. Daca guvernul supranational reuseste sa obtina aceasta prin eliminarea tuturor dusmanilor externi, atunci un sistem social unificat poate supravietui pana la sfarsitul veacurilor. Doar o persoana poate muri de boala. Insa un grup de persoane, chiar si unul mic, va incerca sa supravietuiasca prin reproducere. Acum imaginati-va un sistem social ce cuprinde miliarde de oameni! Capacitatea sa de a anticipa si preveni fenomene auto-distrugatoare va fi nelimitat. In viitorul apropiat, procesul eliminarii diferentelor la nivel global nu poate fi oprit, deoarece totalitarismul democratic este ultima faza de dezvoltare a societatii occidentale, dezvoltare inceputa in perioada Renasterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!