X

ATEUL Dan Brown: „Dumnezeu va fi înlocuit de o nouă formă de conștiință cu ajutorul INTELIGENȚEI ARTIFICIALE”

Image result for dan brown origin

Omenirea nu mai are nevoie de Dumnezeu și ar putea, cu ajutorul inteligenței artificiale, să dezvolte o nouă formă de conștiință colectivă care va putea să îndeplinească rolul religiei, a declarat joi scriitorul american Dan Brown, autorul seriei literare „Codul lui Da Vinci”, informează Reuters.
Romancierul american a făcut aceste declarații la Târgul de Carte de la Frankfurt unde își promovează noul său roman, „Origin”, cel de-al cincilea volum dedicat unui profesor de la Harvard, expertul în simbolistică Robert Langdon, protagonistul din „Codul lui Da Vinci”, o carte care a pus sub semnul întrebării istoria creștinismului.

Romanul „Origin” s-a inspirat din întrebarea „Va supraviețui Dumnezeu științei?”, spune Dan Brown, adăugând că acest lucru nu s-a întâmplat niciodată în istoria omenirii.

„Suntem oare atât de naivi astăzi încât să credem că zeii din prezent vor supraviețui și vor mai fi adulați peste o sută de ani?”, a declarat Dan Brown, în vârstă de 53 de ani, în timpul conferinței sale de presă de la Frankfurt, la care au fost prezenți numeroși admiratori ai scriitorului american.

„Din punct de vedere istoric, niciun zeu nu a supraviețuit științei, zeii evoluează”, a adăugat Dan Brown.

NOTĂ OrtodoxINFO

Observăm cum toți antihriștii pregătesc terenul pentru implementarea INTELIGENȚEI ARTIFICIALE, care are drept scop înlocuirea conștiinței – a glasului care ne cheamă mereu la Dumnezeu și ne mustră atunci când păcătuim. Vor o viață liniștită fără Dumnezeu, să nu mai fie nevoiți să se drogheze ca să-și adoarmă conștiința, să nu le mai spună nimeni de existența lui Dumnezeu și să facă tot ce le oferă noua imaginație generată de inteligența artificială, atât la nivel exterior, cât și interior. Așa ceva va fi imposibil și vor înnebuni mai mult decât sunt acum. Să ne ferim de astfel de minți ascuțite.

Citiți și: Elon Musk: „Cu inteligența artificială INVOCĂM DEMONUL” / Putin: „Cine va ajunge lider în această sferă, va deveni CONDUCĂTORUL LUMII”

Categorii
Înșelări
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

2 comentarii

  1. scopul final e o constiinta artificiala din care lipsesc legile firii. E foarte aproape sa fie implementata, luati nota de posibilitatile realitatii virtuale si modul cerebral de comunicare cu jocul. Biserica nu va face nimic pt ca primeste bani si ajutoare de la diavol, e santajabila. Nu mai exista preoti, pt ca nu mai exista in preoti misticismul ortodoxiei dat de asumarea simplitatii si saraciei, exista doar teologi placizi care practica un ritual care nu trece prin inima. Proorocii de care are nevoie poporul ca sa nu cada din credinta nu vor veni decat la sfarsit, pana atunci nu vor mai ramanea crestini adevarati in vazul lumii…iar acei cativa nu vor comunica prin tehnologie in orice caz….

  2. Cu asta m-am lamurit deja demult, cand i-am citit gunoiul de carte in care lansa teoria cum ca Iisus at fi avut copii cu Maria Magdalena. L-au propulsat si pe asta cu o agenda in spate: confuzie spirituala in randul maselor! Urmeaza liniile unui alt text aberant: evanghelia lui filip, care sustine aceleasi idei si un fel de gnosticism new age.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!