X

Traim realitatea cuvintelor profetice: ,,TOATE se vor UMPLE de Antihrist”. Ministrul Mediului vrea sa CIPEZE toti URSII din Romania

Ministerul Mediului vrea sa inventarieze si sa cipeze, cu bani europeni, tot efectivul de ursi de pe teritoriul tarii, intrucat se pare ca sunt mult mai multi decat se stia, a declarat, marti, Gratiela Gavrilescu, ministrul de resort, in Comisia pentru Mediu din Senat.

„Saptamana trecuta am avut discutii cu reprezentanti ai Comisiei Europene, care abia acum au inteles realitatea din Romania privind specia de urs. Le-am explicat ca Romania nu are o inventariere clara a acestei specii, avem doar vorbe in functie de ce ni s-a dat de la fiecare fond cinegetic. Stim ca sunt aproape 7.000 de capete, dar se pare ca sunt mult mai multe.

Si pentru acest lucru, tot cu ajutorul banilor de la UE si in asociere cu Academia Romana si cu cateva institute de cercetare, vom scrie un proiect prin care sa inventariem, sa cipam, sa protejam aceasta specie, astfel incat sa nu mai fim pusi in situatia in care ursul sa manance omul”, a aratat Gavrilescu.

Potrivit acesteia, Romania poarta discutii cu alte tari europene, la nivel de ambasade, pentru identificarea unor rezervatii care ar putea prelua o parte din ursii din Romania.

„In UE se spune ca sunt in total vreo 900 de ursi, iar noi avem peste 7.000 sau 10.000, nici nu stim exact, si dorim ca acesti ursi, protejand specia, sa fie luati de anumite rezervatii, acolo unde exista posibilitatea”, a mai spus ministrul.

Intrebata daca au existat raspunsuri din partea unor tari ca ar dori sa primeasca ursi, Gavrilescu a raspuns:

„Deocamdata nu, dar sunt cateva zone pe care le cunoastem ca ar putea, dar nu vreau sa vi le spun, ci in momentul cand va fi acest studiu gata, elaborat si depus la fonduri europene, atunci vom da si mai multe detalii, pentru ca vrem sa facem totul integrat si unitar”.

Pana acum nu s-a omorat niciun urs.

Ministrul Mediului a reiterat ideea ca ordinul de interventie pentru 145 de ursi, care a generat numeroase controverse, nu este unul de ucidere si a fost aprobat, dupa lungi dezbateri cu toti factorii implicati, pentru a proteja omul in cazul in care este atacat de urs.

„Pana la ora actuala nu a fost aprobata nicio interventie. Cereri au inceput sa vina, in baza procedurii incluse in ordin, adica toti factorii decidenti de la nivel local lucreaza, de la primarie la Protectia Mediului, Garda de Mediu, reprezentantii ministerului Agriculturii, care transmit toate datele la Directia de biodiversitate, iar aceasta emite ordin pentru interventie”, a completat Gavrilescu.

Redirecționați 2% din impozitul dvs. pe venit, care altfel s-ar duce la stat, către susținerea acestui portal. Pentru a descărca formularul 230, dați click pe imaginea de mai jos.
Categorii
Cipuri
cuvinte cheie
NOTĂ OrtodoxINFO

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

9 comentarii

  1. Vor sa testeze tehnologiile antihristice in conditii similare celor de prigoana cand crestinii se vor refugia in munti si paduri.

  2. Am văzut prin zona Vrancea ca se practică vaccinarea vulpilor împotriva rabiei, prin niște pelete care să ingereze și care conțin acea substanță, s-au făcut și afișe cu însemnul Guvernului și a Uniunii Europene, acum eu nu pot decât să mă întreb, oare acolo sunt numai substanțe împotriva rabiei sau și altceva?

  3. Daca vor sa moara ucisi de ursi nu au decat sa ii incerce sa ii cipeze…

    Ursii nu sunt prosti stiu sa se apere si poate ii mai apara si DUHUL SFANT cu mila Domnului.

    Sper sa nu se realizeze asemenea aberatie ca e un precedent foarte periculos pentru toti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.