X

„London Fashion Week” sau „MIREASA LUI SATANA” defilând într-o CAPELĂ ANGLICANĂ …

de null

Designerul turc Dilara Findikoglu a prezentat colecția de primăvară / vară 2018 la Săptămâna Modei din Londra și nu a fost nimic altceva decât o „Liturghie Neagră” satanică. Într-adevăr, evenimentul a avut loc la altarul capelei „Sf. Andrei” din Londra și a încorporat simbolism ocult și satanic. Pe scurt, evenimentul a însumat tot ceea ce cuprinde lumea modei cu adevărat..

În timp ce Dilara Findikoglu este recunoscută ca o „rebelă a lumii modei”, ea este în perfectă concordanță cu filosofia industriei. Ea nu se răzvrătește deloc, face exact acel fel de lucruri pe care „ei” doresc să le facă.

Din acest motiv, celebrități cum ar fi Rihanna, FKA Twigs și Grimes au fost văzute purtând creațiile lui Findikoglu.

Ultimul ei show de modă a fost prezentat de artistul Brooke Candy (videoclipurile sale sunt pline de imagini MK) și artistul travestit Violet Chachki.

Brooke Candy merge pe scenă. Pentru acest eveniment, capela a fost transformată într-un templu ocult. Mai precis: într-o lojă masonică.

Fundalul este în esență un mix de imagini de inspirație masonică. Pe fiecare parte sunt stâlpii gemeni masoni. Între stâlpi se află litera G în interiorul unui pentagram inversat. Sub el este ochiul a-toate-văzător în interiorul unui hexagram. Există, de asemenea, pătratul masonic și busola acolo. Pentru a pune capac la toate, scena a fost în model de șah. Iată o ilustrație masonică clasică pentru comparație.

O diagramă masonică emblematică.

În acest context foarte ocult, modelele au fost îmbrăcate și aranjate cu o mulțime de simboluri. Bineînțeles, acest lucru a trebuit să fie combinat cu actuala agendă de androginie și de estompare a genurilor.

Acest model poartă rochie de mireasă, completată cu un voal alb. Pe fața ei este desenat un sigiliu.

Un sigiliu este un simbol inscripționat sau pictat considerat a avea o putere magică. Termenul a făcut de obicei referire la semnătura pictorială a unui demon sau a altei entități și este folosit în magia ceremonială. Sigiliul special de pe fruntea modelului amintește de Sigilului lui Lucifer.

 

Un pandantiv care conține Sigilul lui Lucifer (cunoscut și ca Sigiliul lui Satan).

Pe scurt, modelul este în esență o „mireasă a lui Satana”.

Artistul travestit Violet Chachki a purtat o ținută foarte roșie … și câteva coarne de diavol. Asta se întâmplă în interiorul unei capele (NT în engleză church – biserică, dar anglicanii nu sunt Biserică și clădirile lor nu se pot numi biserici, ci temple eretice).

Din punct de vedere istoric, o „Liturghie Neagră” este un ritual caracterizat prin inversarea ceremoniei religioase (NT Termenul de Liturghie pentru romano-catolici este din nou impropriu folosit, pentru că ei nu au Sfinte Taine) tradiționale latine romano-catolice și profanarea obiectelor creștine în scopuri satanice. Faptul că modelele se plimbă în interiorul unei capele purtând coarnele diavolului reamintește conceptul de „Liturghie Neagră”.

Această persoană cu înfățișare jovială defilează cu câteva coarne din păr. De asemenea, pe fața modelului este desenat un sigiliu.
Acest model are un Ochi al lui Horus mare desenat pe fața ei. Aceasta ne indică faptul că acest eveniment a fost oficiat de elita ocultă.
E o influență de punk rock. Dar, mai ales, există o influență a semnului ochiului a-toate-văzător.

În stânga, este simbolul Craniului și Oaselor – societatea secretă a elitei.

Sigla timpurie a Craniului și Oaselor.
Această rochie se referă la conceptul ermetic al dualității (exemplificat, de asemenea, de podeaua modelului de șah).
Acest tip îmbrăcat în vampir are un sigiliu pe frunte. Pe mantaua lui pare a fi un înger căzut. Lucifer era un înger căzut.
Acest model poartă o rochie roșie ritualică cu un pentagram mare trasat pe fața ei. Cele mai multe modele sunt transformate în obiecte magice ca și cum ar face parte dintr-un ritual magic.
În plus față de crucea inversată desenată pe fața ei, aceasta are piciorul stâng si pieptul stâng expuse. De asemenea, lucrurile mari atârnă în jurul gâtului. Asta vă amintește ceva?
Aceasta este o imagine a unui candidat la inițierea masonică. În urma ritualului, pieptul stâng și piciorul stâng sunt expuse în timp ce poartă un ștreang în ​​jurul gâtului.
Acest tip are câteva cruci inversate pe cămașa lui.

Acest show de modă este o reprezentare perfectă a mentalității industriei modei de azi. Nu este vorba despre „îmbrăcăminte” sau „modă”, ci despre evenimente ritualice, o sărbătoare artistică a mentalității satanice a elitei oculte.

Pe măsură ce defilează cu sigilii magice, simboluri oculte și alte elemente de reculegere ritualice pe tot corpul lor, modelele sunt transformate în obiecte încărcate cu magie, transformând acest „spectacol de modă” – care a avut loc în interiorul unei capele (NT church – biserică, termen impropriu pentru anglicanii eretici) – într-un ritual satanic cu mare putere magică.

NOTĂ OrtodoxINFO

Articolul nu mai necesită comentarii. Dar făcând o extensie în completarea celor de mai sus, nu putem decât să ne gândim că CMB, încununat cu cireașa de pe tort reprezentată de sinodul tâlhăresc din Creta, este poarta către înlocuirea Bisericii, Mireasa lui Hristos, cu „Mireasa lui Satana” – Urâciunea Pustiirii și încoronarea lui antihrist. Dar nu este nicio problemă în opinia ecumeniștilor. Nouă ni se spune că trebuie să fim toleranți. Pentu Hristos și Adevăr nu este în interesul lor să propovăduiască dragostea, doar pentru diavol și slugile lui.

Citiți vă rog și:

CONSILIUL MONDIAL AL BISERICILOR s-a clădit pe banii ROCKEFELLER, iar țelul său final este LUCIFERIANISMUL / Ecumenismul este doar un vehicul / BOR e în rahat până în gât, dar zicem că mirosim a levănțică

PROFETIA Sfantului Ioan de Kronstadt despre “bisericile” impunatoare ale celor LIPSITI DE HARUL LUI DUMNEZEU, despre SEMNUL FIAREI si despre ANTIHRIST …

Locuri sinistre: ASTANA, capitala Kazakhstanului. Construita de la zero, uluitor de plina de simboluri pe fata …

Foto: FASHION – Rosu, sacrificiu, sange, draci

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
ModaSatanism
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

8 comentarii

  1. satanistii/paganii isi permit orice in occidentul apostat, musulmanca asta sa si expuna „creeatiile” intr o moschee din tara ei sa ne „delectam” si noi cu reactiile strazii..

    1. Vezi sa nu fie deja anglia ,tara ei ,a musul-man-cei !!Oricum englezii sunt ,,primitori” si ei ,ca si noi romanasii,adica sforaie intens…

  2. Satanism pe faţă în locaşul anglicanilor, pe care sinodul tâlhăresc din Creta vrea să ne oblige să îi condiderăm nu eretici, ci mădulare ale Bisericii lui Hristos!
    Ce fel de credinţă au aceştia, dacă acceptă ca altarul închinat lui Dumnezeu să fie înlocuit de unul masonic= satanic?
    Iată cu cine vrea adunătura apostată din Creta să ne unească!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.