X

COPIII VOȘTRI SUNT AI NOȘTRI: Un cuplu din SUA a fost decăzut din drepturile părintești din cauza „inteligenței scăzute”

de null
Foto: https://s. yimg.com/ea/img/-/170801/597fee98186b8_parents1111inline_597fee938e047.jpg

Un cuplu din SUA a fost forțat să renunțe la ambii lor copii după ce nu au fost considerați suficient de inteligenți pentru a-i îngriji.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Amy Fabbrini, de 31 de ani, și Eric Ziegler, de 38, din Oregon, au pierdut custodia fiului lor mai mare nu după mult timp după ce s-a născut, și cu cinci luni în urmă statul a preluat cel de-al doilea copil al lor, Hunter.

Ziegler și Fabbrini au fost obligați să participe la un test IQ după ce mai multe acuzații au fost făcute asupra stilului lor parental.

O rudă a cuplului a depus o plângere privind bunăstarea lui Christopher sub supravegherea lor, relatează The Oregonian.

Într-un raport de bunăstare infantilă, se afirma că Ziegler “dormea cu copilul pe podea și aproape că s-a rostogolit pe el”.

Într-o altă plângere făcută de către tatăl lui Fabbrini’s, Raymond, acesta declara că el și soția lui îndeplineau rolul de îngrijitori principali la acel timp deoarece considera că fiicei sale îi lipseau “instinctele materne”.

Ziegler a obținut 66 în testul IQ, Fabbrini 72.

IQ-ul unei persoane obișnuite variază între 90 și 110.

Scorul lui Ziegler îl plasează în raza de “dizabilitate intelectuală” ușoară în timp ce cel al lui Fabbrini o plasează în “raza de inteligență extrem de scăzută către limită”.

Ziegler a beneficiat de ajutoare financiare prin Securitatea Socială și programul Securității Suplimentare de Venit datorită dizabilității mintale cu care a fost diagnosticat.

O petiție Change.org a fost pornită în numele cuplului de către antrenorul și mentorul lor Sherrene Hagenbach, ce susține că nu există o justificare suficient de puternică pentru a le lua copiii.

“În opinia mea profesională, după multiple ședințe observându-i pe Amy și Eric interacționând cu fiul lor în decursul a ore în șir, nu am găsit nici un motiv pentru care ar trebui să-și piardă copilul și să fie plasat în custodia statului”, a declarat Hagenbach, care este de asemenea membru al consiliului Healthy Families of the High Desert.

“Orice lucrător CPS antrenat și educat în mod corespunzător ar fi trebuit să ajungă la aceeași concluzie, precum am documentat în observațiile fiecărei vizite.”

“Cuplul a demonstrat abilități parentale competente cu Cristopher, nu aveau un istoric de abuz sau neglijare, și au exprimat o dorință adâncă de a-l vedea pe Christopher returnat în grija lor pentru a-l crește împreună cu băieții gemeni ai mamei.”

Mătușa lui Fabbrini, Lenora Turner, a declarat către the Oregonian că nu consideră decizia ca fiind una corectă.

“Nu înțeleg de ce nu-și pot păstra copiii. Merg la magazin și văd alte persoane cu copiii lor. Mă gândesc cum de au dreptul să-și păstreze copiii? Cum decid al cărui copil să îl preia și al cărui copil poate rămâne?”

Părinții continuă să ducă o campanie pentru returnarea copiilor lor dar momentan, vor avea dreptul la vizite supraveghiate.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button