X

GINDROVEL DUMITRA (coordonator vaccinologie) despre cum COPIII NEVACCINATI vor fi totusi primiti la scoala. Doar ca … PARINTII VOR PIERDE ACEI COPII

de null
Foto: http://www.radiocraiova.ro/gindrovel-dumitra-vaccinurile-de-a-lungul-timpului-si-au-dovedit-eficienta/#prettyPhoto/0/

Iata ce zice medicul Gindrovel Dumitra, coordonator – Grupul de Vaccinologie Societatea Naţională de Medicina Familiei:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

 

dacă până la 18 luni de la intrarea în colectivitate, copilul nu a început schema de vaccinare, comisia judeţeană este obligată să informeze Direcţia judeţeană  pentru protecţia copilului, pentru neglijare medicală. Odată sesizată Direcţia pentru Protecţia Copilului, intervin alte organsime, instanţa. Aceasta decide

 

Gindrovel Dumitra figureaza si el pe listele de la:

http://health-observatory.ro/sponsorizari-farma

Cititi va rog mai multe la:

RAPORT OFICIAL: Medici activiști pro VACCINARE OBLIGATORIE sponzorizați de … PRODUCĂTORII DE VACCINURI / Putem avea încredere în ei? / CÂT DE LEGAL ESTE?

Paragraful de mai sus e din Refuzul părinţilor de a vaccina copilul, fără un motiv medical dovedit cu acte, îi poate aduce în faţa instanţei. Mai jos puteti citi integral articolul de pe Romania tv, iar la Nota OrtodoxInfo o scurta analiza a catorva alte paragrafe.

Copiii vor fi acceptaţi în învăţământ chiar dacă părinţii vor refuza consilierea pentru imunizare şi în final vaccinarea, potrivit ultimului proiect al Legii Vaccinării. În schimb, părinţii ar putea ajunge în faţa instanţei, după ce vor plăti şi câteva amenzi, dacă se vor opune vaccinării la intrarea copilului în colectivitate, fără un motiv medical dovedit cu acte, a explicat medicul Gindrovel Dumitra, coordonator – Grupul de Vaccinologie Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF).

Ultima variantă a proiectului Legii vaccinării aduce lămuriri cu privire la realizarea imunizăii, un punct important constând în eforturile medicilor şi alte autorităţilor de a-i informa corect şi constant pe părinţii ezitanţi sau care se opun imunizării asupra importanţei vaccinării şi renunţarea la varianta în care copiii nu ar fi fost primiţi în învăţământ dacă nu ar fi fost vaccinaţi.

„Coloana vertebrală a acestei legi o constituie informarea. Părintele va avea dreptul să fie informat. Când mămica este însărcinată, va primi primele informaţii de la medicul de familie în cea ce priveşte vaccinurile ce vor fi administrate în maternitate. Apoi, la o lună, atunci când practic mămica se prezintă să facă examenul de bilanţ pe care noi îl facem în consultaţiile preventive, va primi un pachet informaţional care va fi construit de Ministerul Sănătăţii împreună cu Grupul Tehnic de Coordonare a Activităţii de Vaccinare. Acest pachet va conţine informaţii standard despre calendarul de vaccinare, deci când trebuie să ajungă copilul la vaccin, la 2 luni, 4 luni, 11 luni şi 12 luni, depinde cum va fi calendarul de vaccinare în viitor, pentru că poate să fie modificat în funcţie de contextul epidemiologic şi de vaccinurile care sunt disponibile pe piaţă şi aşa mai departe”, a explicat coordonatorul Grupului de Vaccinologie  – Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF), pentru News.ro.

Părintele primeşte, la fiecare vaaccinare, informaţii despre vaccinul care  urmează să fie administrat  şi despre posibile reacţii adverse.

„În momentul în care se va prezenta la vaccin, va primi informaţii legate de vaccinul care va fi administrat copilului şi reacţiile adverse. Părintele are dreptul să refuze. Prima dată, la o lună, părintele a semnat că a luat la cunoştinţă calendarul. Dacă este de acord cu vaccinarea, părintele nu va semna nimic pentru că acordul este prezumat. Părintele va semna doar în cazul în care a decis să nu-l vaccineze”, mai spune medicul.

Cazul părintelui care a refuzat vaccinarea este anunţat Comisiei judeţene de vaccinare, respectiv Comisiei de Vaccinare a Municipiului Bucureşti, după caz.

“În cazul în care va semna acel formular de refuz, atunci medicul de familie este obligat să informeze Comisia judeţeană. În acel moment părintele va intra tot într-un circuit de informare. Comisia judeţeană va cita acel părinte cu o cadenţă de o dată la trei luni. Obligaţia părintelui, prin lege, este să se prezinte la informare. Părintele va fi amendat doar dacă nu se prezintă la informare. Dacă vine la informare, nu primeşte amendă. Apoi, amenda este progresivă. Adică dacă nu s-a prezentat la prima informare, va primi avertisment. Dacă refuză şi a doua informare, primeşte o amendă între 1000 şi 2500 de lei, care va fi aplicată la aceste valori şi la următoarele absenţe, adică nu mai creşte”, a adăugat coordonatorul comisiei de vaccinologie..

Părintele primeşte o amendă curpinsă între 5000 şi 10.000 de lei dacă refuză vaccinarea după ce copilul intră în colectivitate.

“Intrarea în colectivitate presupune trei tipuri de adeverinţe pentru tot atâtea sutuaţii distincte: o adeverinţă de la medicul de familie din care să rezulte că respectivul copil este vaccinat conform vârstei; să prezinte o adeverinţă care să ateste că are contraindicaţie la vaccinare emisă de către comisia judeţenă şi în acest context trebuie protejat de ceilalţi copii din jur, şi a treia variantă, să se prezinte la comisia judeţeană de unde să primească un calendar de recuperare la vaccinare, fiind obligat legal să termine imunizarea în termen de un an. De exemplu, dacă este dus copilul în colectivitate prima dată în clasa zero, atunci până în clasa I va recupera vaccinarea, dar nu cu toate vaccinurile, ci numai cu cele obligatorii pentru această vârstă, ROR, tetravalent şi Hepatitic B. Nu se mai poate folosi vaccinul hexavalent pentru că acela se administrează până la doi ani. Adică în prima etapă face trei injecţii odată, două peste o lună şi încă două peste încă şase luni de la ultima administrare. Dacă părintele nu se prezintă la vaccinare acum şi nici la comisia judeţeană, acum se aplică acea amendă maximală 5.000-10.000 de lei pentru că în acest moment nu mai este doar o problemă a copilului său, ci este o problemă a întregii colectivităţi. Apoi, dacă până la 18 luni de la intrarea în colectivitate, copilul nu a început schema de vaccinare, comisia judeţeană este obligată să informeze Direcţia judeţeană  pentru protecţia copilului, pentru neglijare medicală. Odată sesizată Direcţia pentru Protecţia Copilului, intervin alte organsime, instanţa. Aceasta decide”, a mai spus medicul Gindrovel Dumitra.

În niciun caz nu se pune problema ca acel copil să nu fie primit în colectivitate din cauza părintelui care a refuzat imunizarea copilului.

“Părintele este obligat de toate legile din toată lume să-şi protejeze copilul să-i asigure cea mai bună stare de sănătate. Câtă vreme vaccinarea este recunoscută cu dovezi de necombătut că aduce beneficii maxime atât pentru individ, cât şi mai ales pentru colectivitate, în acest momnet decizia de a nu-l vaccina pe copil reprezintă un atentat la viitorul acelui copil pe care părintele  îl produce inconştient,  Legea vaccinării are un principiu corect aici, nu copilul este vinovat de decia părinţilor. Copiii ies din şcoală doar într-un singur caz, când este epidemie, pentru că ei, nefiind vaccinaţi, sunt  în pericol. Copilul care nu poate fi vaccinat din cauza unor probleme de sănătate trebuie protejat de comunitate. Apoi, vaccinul ROR administrat la un an,  90 la sută dintre copii dezvoltă titrul de antigen protector, 10 la sută nu, de aceea va fi vaccinat din nou la cinci ani , astfel încât procentul creşte la 99 la sută, dar tot mai rămân 1 la sută şi aceşti 1 la sută trebuie protejaţi”, a mai spus medicul.

Legat de antivaccinişti,medicul spune că sunt nişte oameni care au primit nişte informaţii care l-au dat reacţii de teamă.

“Ne-am obişnuit să facem din antivaccinişti o ţintă, eu am altă opinie despre aceşti oameni. sunt nişte oameni care au avut neşansa să primească nişte informaţii care, la un moment dat , le-au declanşat nişte reacţii de teamă. Sau poate au fost acel 1 la un milion . Este  o doamnă, actriţă,  care vine mereu cu exemplul propriului copil. Face o greşeală fundamentală, poate acel copil este acel 1 la un milion, care a suferit din cauza vaccinului, să zicem.Dacă acel copil a suferit din cauza vaccinului, acel copil nu va fi vaccinat pentru că va primi adeverinţă de contraindicare la vaccin. Legea îi asigură protecţie prin vaccinarea copiilor din jur, astfel încât să nu fie la risc în colectivitate. Prin ceea ce face mămica lui, diminuează zidul de protecţie din jurul copilului în viitor”, a continuat medicul Gindrovel Dumitra.

Nu orice medic poate vaccina, ci numai cel atestat vaccinator.

“Orice medic care doreşte să vaccineze este obligat să se  înregistreze în Registrul Electonic  Naţional de Vaccinare. În lege se se defineşte noţiunea de medic vaccinator .Acum din păcare sunt 30 la sută dintre copiii din registru la care nu se cunoaşte traseul vaccinator. Statul trebuie să se îngrijească să aibă date corecte să ştie care este riscul unei epidemii în orice judeţ. Ori acest lucu nu poate fi văzut decât într-un sistem unitar. Dar acest sistem unitar nu poate fi decât un registru electonic. Cred că acesta ar putea funcţiona cam în şase luni. În acest registru vor fi trecuţi toţi copiii eligibili pentru vaccinare. Medicul vaccinolog ia un cod de la DSP şi notează toate vaccinările făcute”, a continuat medicul de familie.

Medicul care refuză vaccinarea unui copil care nu are nicio contraindicaţie pentru imunizare nu va putea fi medic vaccinator.

“Dacă este medic de familie sau neonatolog care este obligat prin programul naţional de imunizare să vaccineze şi nu va face acest lucru, dacă va transmite informaţii care nu sunt corecte din punct de vede ştiinţific şi nu sunt în concordanţă cu dovezile ştiinţifice din acest moment, va fi deferit Colegiului Medicilor . Dacă s-a încălcat codul deontologic, atunci va primi sancţiunile impuse de acest cod”, a adăugat medicul, precizâd că prin legea vaccinării, vaccinologii vor primi bani în plus pentru  fiecare copil imunizat .

Părinţii vor fi obligaţi să semnaleze eracţiile adverse post-vaccinare, care apoi vor fi tecute în registrul electronic.

“Părintele care a constatat o reacţie adversă post vaccinală este obligat să anunţe medicul de familie, acesta va indica măsurile ce pot fi luate. Totodată medicul va raporta în RENV reacţia adversă. Astfel vor fi cuantificate reacţiile adverse.Totodată, medicul de familie poate scoate copilul de pe lista sa dacă părintele refuză imunizarea. Vorbesc despre un drept la sănătate al unui copil. Dacă părintele nu are încredere în mine ca medic şi în ceea ce eu spun pentru sănătatea copilului lui, sigur pot să-i spun că îl scot de pe lista mea. Dacă  nu are încredere în mine, ce pot face?”, a precizat medicul.

Ministrul care pune în pericol viaţa copiilor pentru că nu asigură stocurile de vaccin poate fi judecat pentru neglijenţă sau abuz în serviciu

„Ministrul poate fi sancţionat dacă din cauza lui nu au existat vaccinuri, au fost întârzieri. Şi în acest moment acest lucru intră sub incidenţa  Legii răspunderii ministeriale, care spune că există o anumită responsabilitate. De câţiva ani,  în România avem probleme cu aprovizionarea cu vaccinuri şi nimeni nu a fost sancţionat. Noua lege  va desemna foarte clar cine este persoana  care trebuie să sesizeze organele în drept pentru  nerespectarea acestei obligaţii. Să zicem că la un momet dat un medic de familie nu are vaccin. În acel moment, comisia judeţeană este prima care va sesiza  comisia naţională.  Legea prevede un stoc pe un an şi contracte multianuale pentru ca să se prevină la maxim posibilitatea să apară sincope în aprovizionarea cu vaccin. Acum am trecut doar printr-o epidemie de rujeolă, Doamne fereşte să apară o epidemie de poliomielită, să se întoarcă difteria.Sunt boli foarte grave care ne costă vieţi. Şi acest lucru este inacceptabil. Orice ministru care permite sau creează condiţiile prin care se pot întoarce aceste boli trebuie tras la răspundere, dar şi echipa din minister şi DSP care permit acest lucru. Ministrul Sănătăţii este obligat să asigure finanţare şi existenţa stocurilor şi totodată trebuie să verifice o dată la şase luni dacă oamenii din subordine şi-au făcut datoria. Ministrul este sancţionat prin legea răpunderii ministeriale. Poate ajunge la neglijenţă sau abuz în serviciu. Grupul Tehnic de  Coordonare a Activităţilor de Vaccinare poate acuza ministrul că nu şi-a făcut treaba. Şi aşa oricare din instituţiile prevăzute în lege cu atribuţii”, a mai explicat medicul.

Vorbind despre vaccinul hexavalent, el spune că, în cel mai bun caz, dacă va fi lansată comandă fermă în acest an, abia peste trei ar putea fi aduse în ţară stocurile necesare

„O comandă de  vaccin hexavalent, pentru care există la nivel mondial doar doi producători, ar  trebui trimisă cu trei ani înainte, doi ani durând producţia. Legea achiziţiilor este o anomalie pentru vaccinuri pentru că permite achiziţa numai pentru anul bugetar în curs. Dar aici este vorba de siguranţă naţională şi disponiblitate. Dacă la nivel mondial, pentru hexavalent există  numai doi producători,  cererea este  foarte mare. S-au depăşit capacităţile de producţie ale celor doi producători în acest moment,. De aceea nu produce pe stoc, produce la comandă. Aşa se explică de ce acum doi ani am adus vaccin care era destinat pieţei din Kazahsta. Legea vaccinării şi-a dorit să facă excepţie de la legea achiziţiilor publice şi să permită acord multianunal şi stoc anual. Nu putem avea acest vaccin mai devreme de trei ani”, a mai spus medicul

Legea vaccinării ar putea fi  pe deplin funcţională în cel mult doi ani, din momentul în care va fi aprobată.

“Trebuie constituite comisiile judeţene , trebuie instruiţi membrii acestor comisii  să ştie cum să facă recuperarea copiilor la vaccinare. Legea poate intra în vigoare în 2018 , dar nu avem  stocuri de vaccin, nu avem  oamenii pregătiţi să ştie cum să acţioneze cu un părinte ezitant şi cu unul rezistent. Nu avem modificată Legea achiziţiilor. Nu trebuie să mai ajungem în situaţia în care din cauza problemelor de achiziţie a unui vaccin, rata vaccinării a scăzut cu 60 la sută.  Înainte de 1990 era de 99 la sută”, a mai spus Gindrovel Dumitra, coordonatorul grupului de vaccinologie al SNMF.

NOTĂ OrtodoxINFO

Asadar, zice Gindrovel Dumitra:

 

Câtă vreme vaccinarea este recunoscută cu dovezi de necombătut că aduce beneficii maxime atât pentru individ, cât şi mai ales pentru colectivitate, în acest momnet decizia de a nu-l vaccina pe copil reprezintă un atentat la viitorul acelui copil pe care părintele  îl produce inconştient,

 

Faptul ca sunt interzise la televizor si alte informatii, nu inseamna ca “dovezile sunt de necombatut”:

INTERZIS LA TV (asa ca va rugam RASPANDITI): Un video piratat ajuns pe internet dezvaluie ADEVARURI TERIFIANTE discutate in INTERIOR de PRODUCATORII DE VACCINURI: “noi nu stim cum actioneaza vaccinurile” / “zeci de milioane de copii au fost contaminati cu virusuri ce produc cancer”

Alta:

 

Este  o doamnă, actriţă,  care vine mereu cu exemplul propriului copil. Face o greşeală fundamentală, poate acel copil este acel 1 la un milion, care a suferit din cauza vaccinului, să zicem.

 

Acea doamna actrita este Ani Cretu:

VIDEO: Declaratia actritei ANI CRETU la mitingul ANTI VACCINARE OBLIGATORIE de la Bucuresti

Declaratia actritei ANI CRETU (al carui copil a fost distrus de vaccinuri) catre premierul MIHAI TUDOSE: “Vă decad EU din funcția de Premier al țării MELE!”

Iar aia cu “1 la un milion” este o lozinca. E repetata mereu si mereu de catre oamenii sistemului si mass-media, dar nu are nicio acoperire. Daca ar fi 1 la un milion, atunci:

ARITMETICA VACCINULUI: SUA are 60 miliarde de copii iar Romania peste 60 de milioane

 

Dacă acel copil a suferit din cauza vaccinului, acel copil nu va fi vaccinat pentru că va primi adeverinţă de contraindicare la vaccin. Legea îi asigură protecţie prin vaccinarea copiilor din jur, astfel încât să nu fie la risc în colectivitate.

 

Si va recunoaste careva din sistem ca acel copil a suferit din cauza vaccinului? Aiurea. Iar daca totusi se va recunoaste, ce folos ca nu va mai fi vaccinat daca deja l-au distrus?

VACCINURILE UCIGAȘE: O fată s-a sinucis după ce vaccinul GARDASIL i-a distrus viața

Si mai interesanta e ultima fraza din acest paragraf, care tradusa, ar suna cam asa: copilul tau nevaccinat nu se va imbolnavi in clasa deoarece ceilalti copii sunt vaccinati.

Pai si atunci de ce va agitati atat si nu-l lasati nevaccinat?

 

Dacă este medic de familie sau neonatolog care este obligat prin programul naţional de imunizare să vaccineze şi nu va face acest lucru, dacă va transmite informaţii care nu sunt corecte din punct de vede ştiinţific şi nu sunt în concordanţă cu dovezile ştiinţifice din acest moment, va fi deferit Colegiului Medicilor . Dacă s-a încălcat codul deontologic, atunci va primi sancţiunile impuse de acest cod”, a adăugat medicul, precizâd că prin legea vaccinării, vaccinologii vor primi bani în plus pentru  fiecare copil imunizat

 

Asta e o ticalosie ce depaseste zona bolsevismului din trecut sau a nazismului. E deja din spectrul bolsevismului de tip nou. Si schema e cam asa:

 • Sistemul zice ca nu exista medici sau specialisti care sa zica ceva de rau despre vaccin
 • Daca zice cineva ceva de rau, i se raspunde: “Dar ce ba, tu esti medic?”
 • Daca totusi zice vreun medic ceva rau, nu va mai avea dreptul sa fie medic
 • Daca respectivul medic va continua sa zica ceva de rau si dupa aceea, cei din sistem ne vor zice: “Cine ba, ala? Pai ala nici nu mai e medic.”

Cititi va rog mai multe la:

DIABOLIC. Iata Proiectul LEGII VACCINARII. Asa ceva nici Ceausescu n-a indraznit … / A intrat in DEZBATERE PUBLICA

In concluzie, de ce vor ei neaparat vaccinare? Un raspuns gasim la:

DE UNDE vine ORDINUL de VACCINARE în masă? CINE e în spatele lui TUDOSE? Află cine vrea „binele” României

Si daca nu ne supunem, vor sa ne ia copiii. Ce e de facut?

Ultima frontiera: TU CE VEI FACE CAND SISTEMUL ITI VA RAPI COPIII?

“Jur că nu vă voi lăsa să mi-l luați, sau dacă mi-l luați, voi lua și eu câțiva dintre voi!” – Pictorul Paul Hitter, răspuns către premierul mason Mihai Tudose despre DECĂDEREA din drepturile PARENTALE și vaccinarea OBLIGATORIE

 

Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

28 comentarii

 1. Daca asa legi fac blestematii astia fara Dumnezeu, oare nu se poate sa nu mai dam copiii la scoala si sa traim cat mai izolati de malaxorul asta al mortii impus unei societati pline de creiere spalate?

 2. daca se depaseste limita de 1la um milion (chiar si asa e prea mult) de copii ucisi de adeptii Satanei propun ca Gingirel cocalarul asta umflat de prea mult bine (impreuna cu toti “vaccinistii din sistem) sa fie condamnat la puscarie pe viata (unde sa fie facut “fetita” de vietasii “veterani”) si confiscarea averii (spagii primite de la stim noi cine) o fi de acord cu propunerea asta ?.

 3. Gunoaile de la conducere practică un terorism psihologic impotriva familiei. Ei vor distrugerea familiei, scandal, divorț, autism, acceptarea injectării de mercur, aluminiu, nanoparticole, etc in copiii noştri, toate spre bucuria satanistilor care vor moartea creştinilor.
  Doamne apără şi ajută poporul tău!

 4. In emisiunea de pe antene despre para-anormalii din tara a participat ca invitat si acest domn (nu sunt 100% sigur, era in individ care seamana cu el, am urmarit partial si din intamplare emisiunea) si isi musca buzele, isi dadea ochii pe spate cand se vorbea de Biserica, Dumnezeu, posedati… Nu s-a putut abtine sa nu comenteze (alaturi de un alt “iluminat”) la adresa celor cu mentalitati de ev mediu, a inconstientilor care au manifestat in piata victoriei contra legii vaccinarii obligatorii…

 5. va rog sa nu mai faceti misto de mine, da, sunt tigan si sunt mandru ca pot! suntem cei mai multi in politica si masonerie, fratii nostrii kazari sa aiba incredere in noi ca si ei ne-a ajutat sa ajungem sus!

 6. Imi place cum se subliniaza persuasiv, copilul nevaccinat e un pericol pt comunitate. Sunt curioasa ce se intampla cu copii de romi! Nu pre stiu sa fie vaccinati.ei nu sunt pericol pt comunitate, ca sunt pretutindeni, amenzile sunt si pt ei? Vom urmari acest aspect…

 7. Bai Gindrovele, daca acel 1 la un milion era fiul tau tot asa gindeai? Uite, si eu sint “norocosul” de 1 la un milion si-ti spun tie si celor ca tine, hai sictir spurcaturilor!

 8. A se vedea “1 la un milion” in cazul tuberculozei. Noi santem campioni la vaccinare bcg, noi santem campioni la TBC. Cine nu vaccineaza, au cazuri de TBC cu un ordin de marime mai mic decat Romania.

  OMS spune ca nici nu exista de fapt vaccin bcg, nu recomanda, da noi facem…
  am auzit recent ca cica recunosc si ai nostri ca bcg-ul nu este vaccin impotriva tbc-ului, cica e ca sa lupte mai bine organismul dupa ce faci tbc; ceva de genul, nu mai tin minte exact exprimarea ca mi s-a blocat creierul instant cand am auzit ce aberatii spunea tanti aia.
  Se moare de TBC. Cei ce vaccineaza, cei din minister, se fac vinovati de crime, de rele tratamente, de tentativa de omor samd….? Raspunsul e evident.

 9. “SPONZORIZARI” pentru sustinerea VACCINARII OBLIGATORI
  Producatorii de vaccinuri si medicamente dau mita medicilor, organizatiilor si institutiilor publice din sistemul sanitar, pentru ca acestia sa fie cat mai vocali, uneori chiar isterici, in sustinerea proiectelor de vaccinare obligatorie. Bineinteles, mita este camuflata sub forma de “sponzorizari”.
  Sumele respective primite ca “sponzorizari” sunt cele oficiale, la vedere. Ce alte sume “fara chitante” or fi fost date ?!
  Raport oficial:
  Nu mai puţin de 1.650 de medici si farmacisti au beneficiat de sponsorizări de la companiile producătoare de pastile, primind astfel sume ce ajung şi la câteva zeci de mii de euro.
  Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului Național de Boli Infecțioase “Prof. Dr. Matei Balș” a primit anul trecut 141.433 de lei de la șase companii de profil (Abbve, Atellas Pharma, Bristol-Myers Squibb, Gilead Science Europe Ltd, Johnson&Johnson, Merck Sharp Dohme și Pfeizer).
  La acestă sumă, tot în familia Streinu-Cercel au mai ajuns sponsorizări de 134.582 de lei, de la aceleași companii, primite însă de fiica sa, Anca Streinu-Cercel.
  (in total = 60.000 euro)
  Dumitru Lupuliasa, Președinte al Colegiului Farmaciștilor, a fost “ajutat” cu 210.867 de lei de la 20 de firme de profil.
  (46.000 euro)
  Dragoș Vinereanu, prorector la UMF „Carol Davila”, a primit 102.320 de lei de la șapte producători (Astrazeneca Pharma, Bayer, Boehringer Ingelheim, Gedeon Richter, Novartis Pharma Services).”
  (22.000 euro)
  Raportul citat subliniaza ca valoarea totala a sumelor raportate de beneficiari (medici, organizatii, spitale) este de 4 ori mai mica decat valoarea totala a sumelor raportate de companiile farmaceutice.
  […]
  “50 milioane euro – valoarea sponsorizarilor acordate de industria farmaceutica in 2016 lumii medicale. Mese de sute de mii de euro si legaturi cu lumea politica.”
  “O alta asociatie aflata in topul beneficiarilor de sponsorizari din partea companiilor farmaceutice este Fundatia Renasterea pentru Educatie, Sanatate si Cultura, care a primit in 2016 finantari in valoare de peste 300.000 de Euro. Fundatia este condusa de Mihaela Geoana, sotia lui Mircea Geoana.”
  Citeste integral la sursa:

  RAPORT OFICIAL: Medici activisti pro VACCINARE OBLIGATORIE sponzorizati de … PRODUCATORII DE VACCINURI – OrtodoxINFO
  ORTODOXINFO.RO
  http://ortodoxinfo.ro/2017/08/27/raport-oficial-medici-activisti-pro-vaccinare-obligatorie-sponzorizati-de-producatorii-de-vaccinuri/

 10. Doamne ajuta ! Pe cei din Occident si SUA . fiind avansati in tehnologie ,reclame deosebite spalarea creierului ,prin massmedie si indepartarea f. multa de Dumnezeu ,sant cuceriti f. usor ,prin argumentul mari avantaje .etc. minciuni .
  Pe noi care santem ortodocsi ,prin forta .

 11. esti un vanzator de neam , de suflete , cum sa iei copilul cuiva pt ca nu ai admin un produs farmaceutic caare vine cu un prospect cu reactii adverse printre carer si decese ?????

 12. voi cei de la ziar cum puteti promova astfel de idei ???? adica un parinte cu un copil imbolnavit de vaccin sau chiar decedat in urma vaccinarii il pedepsiti pt ca nu si mai vaccineaza ceilalti copii sanatosi prin luarea copiilor ??? ati innebunit de tot ? v-ati vandut sufeltele ???? TREZITI-VA PT NUMELE LUI DUMNEZEU !!!!! o realiate gen barnevernet nu vom lasa sa fie in romania in numelui lui Isus , amin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button