X

TRĂDARE NAȚIONALĂ: Recunoașterea independenței Moldovei

de null
Foto: http://www.jurnal.md/ro/social/2016/8/27/cum-a-fost-sarbatorita-ziua-independentei-in-republica-moldova-caricatura
Foto: http://www. jurnal.md/ro/social/2016/8/27/cum-a-fost-sarbatorita-ziua-independentei-in-republica-moldova-caricatura

Azi a fost Ziua Independenţei Moldovei:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

LA MULȚI ANI MOLDOVA! Ziua Independenței sărbătorită în Capitală. Programul evenimentelor
Cand s-a destramat URSS-ul, RSS Moldoveneasca si-a declarat independenta, iar Romania s-a grabit sa i-o recunoasca. Autorităţile de la Bucureşti nu au cerut, nici măcar nu au pus problema anulării de facto a tratatului Ribbentrop-Molotov, cel prin care România a pierdut Basarabia în 1940. Consider ca atunci s-a ratat un moment propice al unei posibile reintregiri.

Romania nu trebuia sa recunoasca independenta Moldovei. Trebuia sa-si declare un punct de vedere limpede din care sa reiasa ca acel tinut este teritoriu romanesc.

A fost aproape un act de tradare nationala acea recunoastere. Ii recunosti independenta, deci recunosti ca nu e teritoriu romanesc.

Dar e loc de si mai rau, iar marionetele de la Bucuresti ce joaca rolul de guvernanti si presedinti au dovedit-o din plin:

TRASEUL TRADARII: In 1991 Parlamentul Romaniei declara ca TERITORIILE ROMANESTI DIN UCRAINA sunt de drept ale Romaniei. In 1997, la cererea NATO, teritoriile romanesti AU RAMAS ALE UCRAINEI. In 2014 Traian Basescu declara ca NU VA RECUNOASTE UN REFERENDUM al ROMANILOR din UCRAINA …

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Va rog sa scrieti un articol despre copilul posedat de la Naipu despre care toata media scrie ca are “puteri paranormale” si aparent toata lumea asta crede… in ce hal am ajuns, iarta-ne Doamne!

    1. Și asta nu este tot, la fel am văzut întâmplător vrând nevrând la TV (căci nu prea mă uit la TV) o emisiune cu fosta nevastă a actorului Adrian Pintea care la fel era ridicata la rangul de paranormal

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button