X

ROMANIA se ofera sa primeasca 2 000 REFUGIATI din Grecia si Italia

de null

Teodor Meleşcanu

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Statul român şi-a exprimat recent disponibilitatea de a primi aproape 2000 de refugiaţi din Grecia şi Italia, a precizat Meleşcanu, într-un interviu acordat Realitatea. 

Ministrul Afacerilor Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat, la Realitatea TV, că România s-a oferit recent să găzduiască aproape două mii de refugiaţi aflaţi acum în Grecia şi Italia. Meleşcanu a mai precizat că ţara noastră a primit deja 700 de refugiaţi.

“România şi-a exprimat solidaritatea, deşi am mers pe ideea că nu este normal să avem cote fixe. În acelaşi timp, ne-am manifestat disponibilitatea de a primi un anumit număr de refugiaţi. Recent, am făcut o ofertă pentru 1942 de refugiaţi din Grecia şi din Italia pe care îi putem reloca în România. Avem deja pe teritoriul nostru cam 700 astfel de refugiaţi.

Pe lângă aceste lucruri, vreau să vă spun că România participă masiv la operaţiunile din Marea Mediterană pentru oprirea afluxului de refugiaţi şi salvarea celor care se încumetă la asemenea acţiuni.

La nivelul UE, şi prin instituţia Frontex, şi prin operaţiunile din Marea Mediterană, România a fost unul dintre contributorii cei mai importanţi. Această contribuţie a noastră ne situează pe locul doi între ţările care nu sunt direct vizate de către migraţie”, a declarat Meleşcanu.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

12 comentarii

  1. Catalin Ioan Berenghi
    10 mins ·
    Romaniatv.net
    ·
    NU DORESTI REFUGIATI IN ROMANIA??????
    DOMNUL MELESCANU DORESTE SA-I COMUNICI CA TU NU DORESTI ACEST LUCRU!!!!!!!
    Ministrul Afacerilor Externe
    Telefon: 021 4311200
    E-mail: [email protected]
    DOMNULE MELESCANU!!!!!!!!!
    PROBLEMA REFUGIATILOR NE AFECTEAZA PE TOTI ROMANII SI NU VA PERMIT SA DECIDETI IN NUMELE MEU!!!!!!
    ROMANIA NU ARE NEVOIE DE 1942 REFUGIATI!!!!
    ROMANIA ARE APROAPE 8 MILIOANE DE REFUGIATI ROMANI PLECATI DIN TARA!!
    Domnule Melescanu aveti multa treaba!!!!
    – Romania are nevoie de CONSULI SI AMBASADORI IN DIVERSE AMBASADE SI CONSULATE, UNII ASTEAPTA SA FIE INLOCUITI IAR ALTII ASTEAPTA SA FIE TRIMISI LA POST!!!!! ESTE O MARE PROBLEMA!!!!!!!!
    – IESITI DIN GLOBUL DE CRISTAL, PRIMITI AUDIENTE, OAMENII, (Subordonatii) TREBUIE SA VA COMUNICE PROBLEMELE LOR!!!!!!!
    – Ne gandim si noi la tara noastra si nu doar la interesele personale???????
    -Problema refugiatilor ne afecteaza pe toti romanii si nu va permit sa decideti in numele meu!!!!!!!
    DORITI SOLUTII???
    ASTEPT SA MA PRIMITI INTR-O AUDIENTA!!!
    Catalin Ioan Berenghi
    Ministerul Afacerilor Externe
    Adresa: Aleea Alexandru nr. 31, Sector 1, Bucureşti, cod 011822(intrare public)
    Aleea Modrogan nr. 14, sector 1, CP 011826, Bucureşti (intrare personal)
    Telefon: +40 21 319 21 08 sau +40 21 319 21 25
    Fax: +40 21 319 68 62
    E-mail: [email protected]

  2. Ce spune Constituția României? E voie sa strămuți grupuri de populații străine pe teritoriul național? Ne poate spune domnul ministru de externe al României că acceptând primirea de refugiați, acționează în litera și spiritul legii fundamentale a țării? As dori sa ii fie pusă în mod expres aceasta întrebare domnului ministru Melescanu la prima întâlnire cu presa care se mai considera independenta in anul mântuirii 2017.

  3. Care Românie de oferă să primească refugiati,? Parlamentarii romani și europeni,? Au întrebat poporul? Nu cred. Ei au nevoie de toți românii numai la alegeri. Eu nu-i mai consider reprezentanți onești pentru Romania pe conducători, așa că să nu mai decidă în numele poporului, iar imigranții să să trăiască acasă la ei.

  4. Nu Romania! Melescanu! Are curtea mare. Noi ne oferim sa pregatim tepele ca sa refacem traditia relatiilor noastre! Siria isi revine acum…oeganizeaza un targ international…de unde vin refugiatii atunci???

  5. Citeste primele articole din constitutie! Nu vrem salbatici indoctrinati religios si dusmani declarati ai crestinilor. Sau poate ca asta vreti? Noi in proportie de 98% suntem crestini.

  6. Articolul 3 paragraful 4 din Constituția României spune foarte clar că:

    “Pe teritoriul României nu pot fi strămutate sau colonizate populații straine.”

    Sa ne spună domnul ministru Melescanu, pe baza cărei legi s-a oferit să aducă refugiați în România. S-a abrogat cumva Constituția României și nu știm noi?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button