X

VIDEO: Avocata Maria Vasii: “Acest Corneliu m-a blestemat pentru că l-am apărat pe părintele Daniel de la Tanacu și pe măicuțe”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Maria Vasii a dezvăluit că a fost blestemată de episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu. 

Iată mărturisirea neașteptată făcută în direct de Maria Vasii:

Aștept de 11 ani să vorbesc. Nu credeam că o voi face vreodată. Dacă astăzi va fi exclus și caterisit, o să fac personal cerere de excludere și caterisire. Nu mă interesează viața sa intimă, pentru că dumnealui a dezonorat straiele pe care le poartă cu foarte mult timp în urmă.

În 2006, a început dosarul `Tanacu`. Am fost apărător pentru părinte și pentru măicuțe, alături de colegul meu, dl. Antonie Popescu.

Cu trei săptămâni înainte de a avea acel accident cumplit pe Valea Oltului, am fost avertizată de către un ierarh, care îmi este foarte apropiat, că acest domn- îmi este greu să-i spun ierarh, împreună cu un altă față bisericească, ne-a amenințat cu blesteme cumplite dacă nu renunțăm la apărare în dosarul `Tanacu`.

Bineînțeles că am luat-o în glumă, pentru că nu mă tem de blesteme. L-am întâlnit pe episcop cu o zi înainte de accident, era prezentare de materiale în dosarul `Tanacu`, am fost chemată la o mănăstire, am pus asta în legătură cu avertizarea pe care o primisem, dar am spus că nu îmi e frică de biserica mea.

M-a înfruntat în mod personal Corneliu și am plecat din Vaslui, făcând un ocol la mănăstirea unde am fost chemată, și am ajuns pe Valea Oltului, pentru că am avut o cauză strămutată în Râmnicu Vâlcea.

Când am avut accidentul, eram pe scaunul din față, tocmai citeam acatistul de călătorie, pentru că simțeam că mi se va întâmpla ceva, nu se poate explica în cuvinte.

Am stat foarte multe luni în spital între viață și moarte, după care am stat în scaun cu rotile, am avut  ghinionul să iau acel aureus de la Floreasca, pentru care și azi eu mi-am început ziua cu un antibiotic foarte puternic și pentru care am cheltuit sume impresionante. Nu pot nici să vă rostesc cifrele. Toată munca mea și a familiei mele o folosesc pentru supraviețuire. (…)

Au fost înfruntări directe- cu episcopul Hușilor, Corneliu Bârlădeanu- acest domn este un domn plin de venin, care nu are nimic din căldura ortodoxiei.”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Am inteles. Deci blestmele impotriva aproapelui sunt “in regula”, molitfele Sf. Vasile cel Mare, nu.
    Si inca un lucru: nu va temeti de blesteme. Daca ai credinta in Hristos si in ajutorul Maicii Domnului si daca ai constiinta curata, nu ai de ce sa te temi.

  2. Stimată doamnă, această ura și venin specifica celui la care faceți referire se regăsește la toți pseudoierarhii care nu au absolut nimic în comun cu dreapta Credință ci doar de fațadă, este că și când aș lua un halat pe mine și chipurile cică sunt ,, doctor” dar eu habar nu am cu ce se maninca, așa și acești indivizi, a se vedea în c.v- urile lor cu doctorate făcute pe la ecumeniști și cu care se mândresc nevoie mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button