X

Ce mica-i lumea la varf: GERHARD SCHRODER (fost cancelar german) in conducerea ROSNEFT (cea mai mare companie petroliera ruseasca) / Dar tot el a consiliat ROTHSCHILD GROUP pe zona Rusia

de null
http://s1. ziareromania.ro/?mmid=defaf4e85d4a876102

Rusia l-a nominalizat pe fostul cancelar german Gerhard Schroeder sa faca parte din consiliul de administratie al celei mai mari companii petroliere ruse, Rosneft, in calitate de director independent, potrivit unui decret guvernamental publicat vineri seara.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cancelar intre anii 1998 si 2005, Schroeder este in prezent presedintele comitetului de actionari al Nord Stream AG, un consortiu condus de Gazprom pentru construirea unei conducte pentru transportul de gaz natural rusesc prin Marea Baltica, informeaza sambata Reuters.

Rosneft, companie la care statul rus detine pachetul majoritar de actiuni, se afla sub incidenta sanctiunilor occidentale impuse ca urmare a rolului Rusiei in criza din Ucraina.

Schroeder, care spune despre presedintele rus Vladimir Putin ca-i este prieten, a criticat incercarile de a impune sanctiuni Rusiei, comenteaza Reuters.

Guvernul rus intentioneaza sa creasca de la 9 la 11 numarul directorilor din consiliul de administratie al Rosneft.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO

Dar acelasi Gerhard Schröder a consiliat banca de investitii Rothschild Group, in special in ceea ce priveste dezvoltarea activitatilor bancii in Europa de Est, Rusia, Turcia si Orientul Mijlociu intre 2006 – 2016:

Ex-Kanzler Schröder hört bei Rothschild auf

De la retragerea sa din viata politica, in luna noiembrie 2005, Gerhard Schröder, a dobandit mai multe posturi de consilier pentru o serie de companii, cum ar fi Ringier AG sau North European Gas Pipeline, consortiului insarcinat cu constructia gazoductului germano-rus din Marea Baltica.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button