X

HARTA ANIMATA: Expansiunea NATO. De ce a continuat si dupa 1990?

de null
Foto: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/c3/Map_of_NATO_chronological.gif

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

11 comentarii

 1. NATO nu și-a mai avut SENS după ”revoluțiile” din 1989 încoace, odată cu terminarea Războiului Rece….s-a menținut total artificial pentru ca SUA să dețină puterea militară, iritând pe ici, pe colo până la infiltrare și rămânere în țările din Orientul Mijlociu, băgând bățul ȘI prin gardul Rusiei arătându-i pisica prin cucerirea prin îngenunchere dpdv economic de țări europene, concomitent cu apele globului pământesc, punând totodată cu botul pe labe pe cei de-acasă, de la ei…prin FISC, prin Big Brother-ul ”justificat” odată cu 11 sept.!

  SUA, NATO, sunt văzuți bine datorită filmelor lor, vedetelor lor…nu datorită situației REALE de la ei…i-au lăsat pe americani să ”guste” din Visul American până-n 70-80, urmând PLATA = prin tehnologia avansată, prin acapararea multi-naționalelor a tuturor bogățiilor, pădurilor, terenurilor, micilor întreprinzători diluați în marea multinaționalelor care-ascultă de cei din sediul pe Wall Street, a proprietăților acestora dobândite de la cei mici și simpli prin CRACH-urile bancare care dictează, ordonează/coordonează prin Băncile Centrale toate Guvernele lumii, concomitent cu un LIBERTINAJ ORDINAR care-a slăbit grav partea morală și religioasă a americanilor, cei în vârstă fluturând steagul Americii nostalgici, precum comuniștii (convinși sau nu…) de la noi!

  SUA a SEDUS statele lumii prin arătarea curului lor de maimuță, dpdv a astrologiei țărilor…nu prin vitejie sau eu știu ce!
  SUA = o maimuță inteligentă, jucăușă, tupeistă, manipulatoare, plângătoare și parșivă, perversă, chiar CRUDĂ atunci când interesul i-o cere!

  Eu nu-mi explic cum o țară ca SUA, una din cele mai îndatorate țări ale lumii, își permită să facă legi și ordine prin ambasadorii lor, când ei sunt vânduți Chinei, iar FMI-ul, Banca Mondială nu-mi mai au sensul/rostul, pentru că DE CE MAI EXISTĂ ÎN VIGOARE, BINE ÎNFIPTE PE PICIOARE – FONDUL MONETAR INTERNAȚIONAL ȘI BANCA MONDIALĂ DACĂ A CĂZUT ACORDUL DE LA BRETON WOODS ÎNCĂ DIN 1971 PENTRU CĂ, TOCMAI SUA (unul dintre inițiatori) A TRĂDAT, PRIN NIXON, NUMAI PENTRU A SE GROZĂVI EL CU RĂZBOIUL DIN VIETNAM, ÎNCEPÂND SĂ CREEZE BANI DIN NIMIC, ÎN TIMP CE TOT AURUL ȚĂRILOR, ERA ADUNAT ÎN VISTIERIILE SALE….

  Deci, odată cu trădarea SUA și căderea Acordului de la Breton Woods din 1944, Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional acționează CRIMINAL și ILEGAL!
  Iar proștii de politicieni – din toate țările – care știu asta, și le acordă CREDIT (sâc!) în continuare, băgându-și popoarele la înaintare spre îndatorare, sunt la fel de imbecili și de criminali ca instituțiile mai sus-amintite.)

 2. ”O SCURTĂ ISTORIE A BANILOR.

  JAMES MEADWAY: Dacă facem o incursiune în istorie în ultimii 150 de ani, vom observa că, dezvoltarea standardului de aur, iese în prim-plan, abia în anii 1880-1890, atunci când țările își asigurau rezervele de aur, prin valori definite în aur.

  Atunci, statele aveau o înțelegere de a fixa acea valoare, de a o menține constantă, și de a comercializa aurul între ele, pentru a se asigura că echilibrul economic e concentrat în acea valoare.

  Concomitent, statele încercau să restricționeze sau să extindă activitate contractuală în propria economie, pentru a asigura acel echilibru, de a menține fix, acel preț.
  Sistemul s-a dezintegrat după Primul Război Mondial.

  E momentul când totul s-a ruinat, un colaps major al sistemului monetar internațional, rămas neremediat, până la semnarea Acordului de la Breton Woods da la sfârșitul celui De-al Doilea Război Mondial, prin care totul era asigurat de dolar, iar dolarul era asigurat prin aur.

  În efect, oarecum s-a renunțat la sistemul bancar asigurat prin aur, afirmându-se că există o certitudine solidă privind valoarea banilor de hârtie și a banilor de creditare, pe care îi utilizăm.

  Deci, oarecum ne-a fost interzis să folosim banii garantați prin aur.
  După tragedia de la Hiroshima, Tokyo se întreba unde va cădea următoarea bombă atomică.
  Nu au avut mult de așteptat.

  În 1944, la Breton Woods, SUA și Marea Britanie au început că negocieze modul în care va fi guvernată economia mondială, sistemul monetar internațional, astfel au fost create Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional.

 3. SARGON NISSAN: În 1944, la Breton Woods, SUA și Marea Britanie au început că negocieze modul în care va fi guvernată economia mondială, sistemul monetar internațional, astfel au fost create Banca Mondială și Fondul Monetar Internațional și o serie de alte instituții menite să direcționeze circuitul monetar global, or, în contiunare există un standard al aurului, însă, acest standard urma să fie indisolubil legat de dolar.

  TOT AURUL DIN LUME A FOST MUTAT DIN LONDRA, ÎN FORT KNOX, IAR CIRCULAȚIA VALUTELOR MONDIALE, A FOST CONDIȚIONATĂ DE VALOAREA DOLARULUI.

  Sistemul, a fost creat pentru a elimina dezechilibrul economic, pentru a evita colapsurile creditare, or, țările, percep aceste colapsuri, ca indici ale deficitului comercial, în particular, când sunt în incapacitate de plată și moneda lor se află în declin.
  Circulația valutelor a fost echilibrată, și sistemul era stabil, atâta timp cât americanii jucaru rolul de supraveghetor.

  Și acum, cine știe marea poveste, despre cum totul a luat sfârșit?!
  Valoarea costurilor necesare pentru a acoperi războiul din Vietnam, este exact subiectul la care am dorit să ajung.
  Șocurile de pe piața petrolieră, au survenit, unul după altul.
  Asta însemnând că, americanii nu-și mai respectau angajamentul de administrare a sistemului monetar.

  Ei umflau valoarea propriei valute care, aparent, trebuia să rămână fixă, strâns legată de aur și de oricare altă valută.
  Și ce-au făcut francezii?
  Francezii erau puțin îngrijorați de faptul că președintele Nixon, nu era pe deplin sincer.
  Aceștia erau deranjați de ceea ce spun eu acuma, DE FAPTUL CĂ NIXON IMPRIMA BANI CARE NU TREBUIAU SĂ FIE EMIȘI.

  Și, desigur, își făceau griji de insuficiența aurului ce ar asigura rata de schimb a francului francez, astfel, aceștia, au trimis un vapor militar în portul New York, solicitând politicos, restituirea propriului aur.

  Și-au restituit oare aceștia, aurul?
  Încercați să ghiciți. Nu, nu le-a reușit. Astfel, sistemul de la Breton Woods, a luat sfârșit. ACESTA ESTE PUNCTUL DE LA CARE ÎNCEPE EPOCA MODERNĂ A SISTEMULUI FINANCIAR.

  Banii reglementați prin lege (fiat money): un mod de schimb monetar, prin care emitentul nu face promisiuni de răscumpărare a bacnotelor în bunuri-referință, bazat doar pe încredere.
  Istoric vorbind, banii erau garantați prin bunuri, de regulă aur, însă astăzi, aceștia, nu sunt asigurați prin NIMIC.

 4. CEEA CE ÎNSEAMNĂ CĂ BANII, NU AU ECHIVALENT.
  ACEASTĂ BUCATĂ DE HÂRTIE, NU ESTE DECÂT O BUCATĂ DE HÂRTIE.

  Și ce urmări are situația pentru noi?
  DACĂ BANII NU SUNT BAZAȚI PE NIMIC, DE CE CREDEM CĂ ACEȘTIA AU VREO VALOARE?
  -Poftim?
  -Pentru că în continuare putem să-i schimbăm.
  -Ce?
  -Altcineva a dorit să se expună?

  Noțiunea latină ”credit” vine de la?
  Încredere!
  Corect!
  CREDERE = A AVEA ÎNCREDERE.

  ODATĂ CU COLAPSUL STANDARDULUI DIN ANUL 1971, ȘI ELIMINAREA REGLEMENTARILOR MONETARE, CREAREA BANILOR, A CRESCUT EXPONENȚIAL.”

 5. Două decenii după ce Rezerva Federală a fost înființată în 1913, SUA, a intrat în stare de faliment!
  Acest faliment, a fost proiectat de bancheri, pentru a subjuga poporul American, cu datorii și pentru a distruge libertatea și suveranitatea lor.
  Bancherii, de asemenea, au făcut asta, în multe alte țări din întrega lume.
  La 9 martie 1933, Rezoluția Comună nr.192.10 prin cel de-al 73-le Congres, a fost votată prin lege, care este Actul de Urgență Bancar.

  Această lege a declarat Trezoreria SUA, ÎN FALIMENT…care este un fapt imposibil, deoarece Trezoreria SUA, a fost ÎN SECRET ÎNCHISĂ 12 ani mai devreme, în 1921.
  Așa a reușit să se abroge standardul de aur al Americii, și să ipotecheze toate proprietățile aflate în SUA, în favoarea Consiliului Guvernator al Rezervei Federale.

  Toți cetățenii americani suverani, care locuiesc în republica statelor, AU FOST EXPATRIAȚI BRUSC ȘI NEDREPT din STATULUL LOR SUVERAN AMERICAN, FĂRĂ ȘTIREA SAU ACORDUL LOR, iar forța lor de muncă, sănătatea, copiii, proprietățile, au devenit GARANȚIE FINANCIARĂ pentru datoria publică, iar apoi au fost transformate în bun public.

  Instrumente financiare scriptice sau bilete la ordin negociabile, au fost emise de o societate privată, care este deținută de un grup de bancheri europeni-evrei, și care este cunscută de toată lumea, drept Sistemul Rezervei Federale.
  Aceste bilete la ordin, au fost redenumite.

  ”În continuare, vă prezint puțină istorie a SUA, pe care nu am învățat-o în liceu.
  SUA, reprezintă o corporație deținută și controlată de către societăți secrete.
  Dacă vreți o dovadă că societățile secrete controlează SUA și sistemul său financiar, priviți cu atenție marele sigiliu de pe bancnota de 1 dolar.
  În partea de sus a marelui sigiliu, veți vedea expresia ”El, Dumnezeu, este favorabil întreprinderilor noastre”.

  Cu toate acestea, în conformitate cu Jordan Maxwell, cuvântul ”annuit” este tradus ca întreprinderea noastră, iar cuvântul ”cueptis”, este tradus ca încununat de succes.
  Împreună, cele două cuvinte înseamnă ”întreprinderea noastră, este ACUM…un succes.”

 6. Pentru a afla despre ce întreprindere vorbesc, priviți în partea de jos a a marelui sigiliu, unde veți vedea expresia NOVUS ORDO SECLORUM, care se traduce ca ”Noua Ordine a Lumii” sau ”Noua Ordine Mondială”.
  În partea de sus a piramidei, există un triunghi luminat, cu un ochi interior, în el.
  Acest triunghi luminat, este un symbol Masonic care este adesea menționat ca ”ochiul a toate-văzător”.

  Pe lângă simbolul ochiului a toate-văzător, încercați să numărați numărul de scări ale piramidei.
  Ar trebui să obțineți 13 scări.
  De asemenea, observați că expresia ANNUIT COEPTIS, are 13 litere.
  Numărul 13, este un număr foarte important în ”religia” societăților secrete.

  V-ați întreba vreodată, de ce SUA obișnuiau să aibă și 13 colonii?
  În partea de jos a piramidei, există cifrele romane care marchează anul 1776.
  Majoritatea istoricilor sunt de acord că anul 1776, a fost anul în care SUA, a declarat oficial independența față de Marea Britanie.
  Ceea ce mulți dintre ei nu știu însă, este că 1776 a fost, de asemenea, anul în care Bavaria Illuminatti, a fost înființată.

  Dacă vă uitați în partea dreaptă, pe spatele bancnotei de 1 dolar, ar trebui să vedeți un alt symbol, care are un vultur în el.
  Unii cercetători ai societăților secrete, cred că este de fapt, Pasărea Phoenix.
  Acest symbol, are de asemenea, nr.13 codificat în el.
  Dacă vă uitați atent la symbol, ar trebui să vedeți vulturul care ține o ramură cu 13 frunze.

  Există de asemenea, 13 boabe pe frunze.
  În celălalt picior, vulturul ține 13 săgeți.
  În plus, există 13 stele deasupra capului vulturului și 13 dungi, pe scutul său.
  Ați observant că cele 13 stele de deasupra capului vulturului, sunt dispuse sub forma unei stele cu șase colțuri.
  De asemenea, cunoscută sub numele de hexagramă, sau Steaua lui David.

  Hexagrama, este un symbol Masonic, pe care sioniștii încep să-l utilizeze la sfârșitul anilor 1800, pentru a reprezenta societatea lor secretă.
  Acest symbol, nu prea are de a face cu oamenii de rând, evrei.
  De ce sunt societățile secrete, atât de obsedate de simbolurile masonice, numerologie și coduri secrete?

  SOCIETĂȚILE SECRETE, SUNT SIMILARE CU BANDELE DE STRADĂ, cu excepția faptului că ele sunt mult mai organizate și mult mai puternice decât bandele de stradă!

  Ca și bandelor de stradă, societăților secrete le place să marcheze teritoriile lor cu semne și simboluri pentru a permite altor societăți să știe, că dețin o proprietate sau un teritoriu.
  Prin marcarea bancnotei de 1 dolar cu ochiul a toate-văzător, illuminatti, ne spun că ei controlează sistemul financiar al SUA.
  Societățile secrete folosesc deasemenea, simboluri care conțin geometrii sacre și sigilii sacre, pentru a produce efecte de magie neagră.

  Aceste efecte magice negre, pot afecta mintea noastră, la un anumit punct.
  Este important de știut că geometriile sacre, nu sunt lucruri rele, pentru că ele pot fi folosite în scopuri bune, sau rele.
  Geometriile sacre, sunt unele dintre pietrele de temelie ale Universului.
  Fără ele, realitatea și viața nu pot exista.

  Ce este Noua Ordine Mondială?
  Este o organizație secretă, format din câteva societăți secrete, inclusiv, dar fără a se limita la illuminatti!
  Iezuiții, francmasonii, sioniștii, naziștii, Vatican și sckulle and bones.
  Aceste societăți secrete, sunt foarte obsedate de numerologie, geometrie sacră, știință sacră și magie neagră.

  De ce? Pentru că, dacă ați înțeles cum numerologia, geometria sacră, știința sacră și magia neagră funcționează, poate influența modul în care energia se manifestă în lucruri materiale.

  Acest lucru, vă permite să controlați modul în care natura creează realitatea la un anumit punct.
  Astfel, cel care are cunoștințele, are puterea de a controla lumea.
  Două dintre obiectivele principale ale Noii Ordini Mondiale, sunt de a stabili o religie mondială și un guvern mondial, pentru a controla și subjuga omenirea.

  Știați că Guvernul federal al SUA, îi consideră pe cetățenii săi dușmani?
  După ce anumiți politicieni au permis tranzacționarea ca ”Enemy Act” să devină o lege, a făcut din fiecare cetățean American, un inamic al Guvernului Federal din SUA.

  Vă dați seama acum, de ce voturile noastre NU înseamnă NIMIC?
  Și, de ce majoritatea politicienilor NU își țin promisiunile lor?
  Dacă nu locuiți în SUA, dar trăiți într-o țară occidentală, Guvernul vă consideră probabil, inamicul său.
  Multe guverne orientale urmează deasemenea, acest tip de sistem tiranic, de guvernare.

 7. Majoritatea oamenilor, nu înțeleg ce se întâmplă cu adevărat în spatele scenei sistemului lor politic și bancar.

  Iar, cele mai multe guverne din întreaga lume, au devenit tiranice și NU le pasă de drepturile noastre naturale.

  Își vor pierde puterea și controlul asupra omenirii, când oamenii vor ști să-și apere drepturile naturale!

  Dvs.ce CREDEȚI despre Guvernul ”nostru”?
  Considerați că sisAșteptăm părerile și sugestiile Dvs., în secțiunea de comentarii, de mai jos.

  Vă mulțumim.
  Sistemul bancar ne controlează?

  CUM ESTE SUBJUGATA OMENIREA, SECRETELE INTUNECATE ALE IMPERIULUI BANCAR, TEORII INCREDIBILE

  https://www.youtube.com/watch?v=fTkZ_S3Ooac&feature=youtu.be

  1. Știu!
   Păi, TOCMAI D-AIA!
   Trump, dacă tot vrea să redea măreția ei, să se scuture de jidanii bancheri și de Rezerva Federală…numai că, și el e pus (mai mult ca sigur) tot de ei!

 8. Și totuși, fiecare NAȘ își are NAȘUL:

  http://www.flux24.ro/misterul-grupului-chinez-care-a-ajuns-cel-mai-mare-actionar-al-deutsche-bank-a-cumparat-actiuni-la-hilton-si-tinteste-un-fond-de-investitii-cu-legaturi-la-casa-alba/

  Iar dintre ei, dintre americani (cei vocali…David Icke, Jones..) s-au PRINS că muncitorii de la ei sunt deja sclavi vânduți Chinei….și-i doare, dar numai pe unii dintre ei, ca și la noi!

  N-o să-mi explic NICIODATĂ cum de oamenii în general, având informația la botul calului…sunt/rămân lași, indiferenți, proști!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button