X

Legea ABUZIVĂ a vaccinării: Părinții care NU își exprimă REFUZUL în scris se prezumă că își dau CONSIMȚĂMÂNTUL pentru VACCINAREA copiilor

foto http://www.apologeticum.ro/2009/09/vaccinul-si-gripa-porcina-analiza-unui-doctor-specialist/
Categorii
Vaccin
cuvinte cheie

Articole asemănătoare

4 comentarii

  1. Statul modern nu iti va dori vreodata binele. Chiar daca se va dovedi vreodata ca vaccinul a facut rau copilului, vei primi o suma de bani care nu v-a linisti durerea parintelui vreodata.

    Asta e , se pare. Cei drepti vor pierii cei prosti si multi vor ramane sa sufere pana la agonie, de singuri isi vor dori moartea.

    Stau si ma gandesc la tradatorii astia, ce pedeapsa ii astepta. Singuri se fac sclavi, singuri se baga in lesa vicleanului.

  2. Au înnebunit! Am creat toate condiții pe plan medical, acum trecând repercursiuni. Vorba fiicei mele, dacă lipsesc d la scoala îmi pune absenta, dar dacă profesorul nu vine de ce nu primește absenta! Asa și miniștrii de carton dacă nu fac nimic, nu plătesc, dar n-o da…. pentru inepțiile lor? Halal tara, Halal guvernanți!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!