X

ACTIVIȘTI PRO VACCIN: O țară care nu reușește să își vaccineze cetățenii pe timp de pace, nu e pregătită pentru război, afirmă CTP

de null

Imagine similară

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Cristian Tudor Popescu a spus ce s-ar putea întâmpla astăzi dacă România ar fi implicată într-un conflict armat, așa cum a fost situația în Primul Război Mondial. 

“Nu pot decât să mă gândesc ce s-ar fi întâmplat dacă România ar avea de susținut acum un război pentru supraviețuirea ca stat și națiune. Imaginați-vă că ar trebui să ducem acum un război de supraviețuire în condițiile în care România nu reușește să îşi vaccineze cetăţenii în timp de pace. O ţară care nu dispune de autostrăzi pentru solicitările pe timp de pace ar trebui să ducă un război unde căile de comunicație sunt esenţiale. Să ne gândim la clasa politică, la cei care răspund în funcții executive într-o țară în care partidul de guvernământ tocmai şi-a dărâmat propriul guvern. Cum ar face faţă o astfel ţară unui război?”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi24.

El arată însă că lucrurile nu erau foarte diferite în urmă cu 100 de ani, iar țara era fel de coruptă la nivelul clasei conducătoare. Victoria obținută de România s-a datorat în primul rând țăranilor, spune jurnalistul.

“E greu de imaginat un festival al incompetenţei, prostiei la nivel politico-militar aşa cum s-a desfăşurat în România încă de la începutul secolului 20 şi sfârşind cu încheierea Primului Război Mondial. Dacă este să fim raţionali şi conştienţi de ce s-a întâmplat atunci, România nu datorează clasei politice şi de conducători militari aproape nimic”, a adăugat jurnalistul.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

17 comentarii

  1. Bai boule,noi suntem in razboi de cand s-a decis decimarea populatiei.Mai citeste si tu ce s-a hotarat la sumitul de la Roma din 75.Asta e razboiul care ne decimeaza frecvent.Aptopo,cati bani iti iei de la multinationalele farmaceutice,ptr a te ridica sa mananci cacat la tv?

  2. Nu a fost aşa vocal cand s-a hotărat distrugerea Institutului Cantacuzino şi acum se vrea vaccinarea cu cine ştie ce draci băgati in vaccin. Ăsta dacă e dobitocccccccc crede că toată lumea este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button