X

Melania Trump, trimisa sa-si scoata sotul din intalnirea cu Putin

de null
Foto:Facebook/Melania Trump

Prima Doamna a Statelor Unite, Melania Trump, a incercat sa isi scoata sotul de la intalnirea cu presedintele rus Vladimir Putin care a avut loc la Hamburg, fara succes insa.

Dezvaluirea a fost facuta de seful diplomatiei americane, Rex Tillerson, in contextul in care prima intalnire dintre presedintele SUA si omologul sau rus era programata sa dureze 30 de minute, dar s-a intins pe parcursul a mai bine de doua ore.

Seful diplomatiei americane a spus ca Melania Trump a fost trimisa pentru a-si „scoate” sotul din intalnire, insa fara succes, deoarece discutiile au mai durat inca o ora dupa aceea.

Cei doi lideri mondiali au abordat diverse subiecte, printre care si situatia din Siria, sau programul militar al Coreei de Nord.

„Rusii vad lucrurile putin diferit fata de noi, deci vom continua aceste discutii si le vom cere sa faca mai mult”, a spus Tillerson.

In final, Tillerson a dat asigurari ca Trump si Putin s-au inteles bine in cursul primei lor intalniri, care s-a dovedit a fi „foarte constructiva”.

„Au fost atat de multe de discutat” si niciunul dintre lideri „nu a vrut sa se opreasca” a adaugat el.

Cei doi lideri nu au fixat o data pentru o noua intalnire.

Știrile sunt sub cenzură! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Guvernul nu dorește aflarea adevărului despre plandemia covid-19. Încercăm să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în cea mai mare provocare pe care o trăim. Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!
Categorii
Externe
cuvinte cheie

Articole asemănătoareVă rugăm să comentați decent, în duhul Ortodoxiei! Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor dvs. vă revine în exclusivitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamele sunt blocate

Te rog să ne susții, deblocând reclamele.