X

Sfânta Liturghie săvârșită de pr. Theodoros Zisis, având ca protopsalt pe Gheron Sava Lavriotul

de null

JUNE 2017 MILOXORI.jpg

Vești bune în tabăra anti-ecumenistă din Grecia. Duminică, 25 iunie, la mănăstirea Sfânta Parascheva din Milochori Ptolemais, a slujit Sfânta Liturghie părintele Theodor Zisis, avându-l în strană pe gheron Sava Lavriotul, conform site-ului Katanyxis. Iată că grecii sunt uniți și trec peste anumite diferențe de abordare a luptei împotriva pseudo-sinodului din Creta. E bine de luat aminte și de anti-ecumeniștii din România, căci în sfat și unitate putem birui fiara ecumenistă ce sugrumă la vârf BOR.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. pr. Matei Vulcanescu

    Am auzit ca unii ar umbla cu tot felul de calomnii la adresa mea, anume ca am influentat pe pr Zisis. Repet, ar fi fost tare ca eu, un preot de azi de ieri sa am asa o mare influenta asupra parintelui Theodoros Zisis incat sa-i spun ce sa faca si sa il conduc pe ce drum vreau eu. Dar, spre fericirea mea, se intampla exact fenomenul invers, eu sunt un umil invatacel al acestui Parinte care face istorie. Pr Zisis este un Parinte cu Personalitate si nu se uita nici in stanga nici in dreapta, ci face ceea ce ii dicteaza constiinta si se informeaza la sursa, nu din zvonuri si barfe.
    Asa ca zvonacii si mincinosii sa taca ca sa nu se faca de ras sau sa vorbeasca in continare din prinosul inimii lor prin care arata empatie, ura, si lipsa de luminare barfind pe frati, si smintind pe cei mai slabi !

  2. Ban Pr Theodor Zisis, a încetat pomenirea pseudomitropolitului Antimos din Thesaloniki, care a speriat toată Macedonia greceasca cu ereziile

  3. Acum recent a încetat pomenirea și Pr Fotios Vezyanis pomenirea episcopului Makarios de Sidirokastrou, echivalentul lui Ioachim băcăuanul, acesta tine de jurisdicția mitropoliei de la Tesalonic, Pr Fotios slujea la o parohie dintr-un sat în apropiere de Seres, iar Makarios a procedat întocmai că varsanufie gogescu, în cazul Pr Claudiu Vasile Maria

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button