X

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”, iar vaccinarea a milioane de cetățeni germani care nu au bănuit nimic, s-a făcut din motive „SINISTRE”.

”Judecătorii de la Curtea Supremă Federală din Germania au confirmat că virusul rujeolei nu există, îndreptățind teoreticienii conspirației care au spus că nici un studiu nu a demonstrat vreodată existența virusului.

Conform hotărârii de către Curtea Supremă, vaccinarea anti-rujeolei ar fi putut să fi infectat milioane de cetățeni germani care nu bănuiesc nimic, din motive sinistre.

Anonhq.com raporteaza:

Primul Senat civil al BGH a confirmat hotărârea dată de către Înalta Curte Regională din Stuttgart (OLG) din 16 februarie 2016. Suma de 100.000 € pe care am oferit ca recompensă pentru dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei, nu trebuie să fie plătită reclamantului. Reclamantul, de asemenea, a fost obligat să suporte toate costurile procedurale.

Cinci experți au fost implicați în acest caz și au prezentat rezultatele studiilor științifice. Toți cei cinci experţi, inclusiv Prof. Dr. Dr. Andreas Podbielski care a fost numit de OLG Stuttgart ca instanța precedentă, au constatat în mod constant că nici una dintre cele șase publicații care au fost parte în proces, nu conține dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei.

Genetica falsifică teza existenței

În studiul, au fost introduse rezultatele cercetării în așa-numitele amprente genetice ale presupusului virus rujeoleic. Două laboratoare recunoscute, inclusiv cel mai mare și lider din lume, Institutul Genetic, a ajuns la exact aceleași rezultate ca și rezultatele independente, și dovedesc că autorii celor șase publicații, în cazul virusului rujeolei au publicat informații greșite și, ca rezultat direct toate abordările virusologilor sunt încă greșite astăzi: Ei au interpretat greșit constituenți obișnuiți ai celulelor, ca parte a virusului rujeolei suspectat.

Din cauza acestei erori, în timpul procesului de decenii de construire a consensului, elementele constitutive ale celulelor normale au fost asamblate mental într-un model al unui virus al rujeolei. În ziua de azi, o structură reală care corespunde acestui model nu a fost găsită în nici un om și nici într-un animal. Cu rezultatele testelor genetice, toate teza existenței virusului rujeolei a fost infirmată științific.

Autorii celor șase publicații și toate celelalte persoane implicate, nu și-au dat seama de eroare, deoarece au încălcat datoria științifică fundamentală, care este necesitatea de a lucra „lege artis“, adică în conformitate cu normele definite la nivel internațional și cele mai bune practici ale științei. Ei nu a efectuat nici un control al experimentelor. Experimentele de control ar fi protejat pe autori și omenirea de această eroare importantă. Această eroare a devenit baza credinței în existența unor virusuri cauzatoare de boli. Expertul desemnat de instanța de judecată, Prof. Dr. Dr. Podbielski, răspunzând la întrebarea relevantă de instanță, ca pe pagina 7 a protocolului, a confirmat în mod explicit faptul că autorii nu au efectuat nici un control al experimentelor.

OLG Stuttgart , la 16 februarie 2016 a anulat hotărârea tribunalului primei instanțe, a respins acțiunea și face referire, printre altele, la mesajul central al Prof. Podbielski cu privire la cele șase publicații. Reclamantul a formulat recurs împotriva hotărârii pronunțate de OLG la Curtea Supremă. Ca motiv el a declarat, percepția subiectivă în fapt falsă a secvenței de proces la instanța din Stuttgart, privind afirmația că faptele lor despre rujeolă au reprezentat o amenințare pentru sănătatea publică. Poziția reclamantului a fost respinsă de Curtea Supremă în cuvinte simple. Astfel, Curtea Supremă a confirmat hotărârea de OLG Stuttgart de la 16 februarie 2016.

Concluzii

Cele șase publicații prezentate în proces sunt principalele publicații relevante pe tema „virusului rujeolei.“ Din moment ce în urma acestor șase nu orice alte publicații, care ar încerca prin metode științifice să dovedească existența virusului rujeolei, Curtea Supremă hotărăște în proces privind virusul rujeolei și rezultatele testelor genetice în consecință:

Orice declarații naționale și internaționale cu privire la presupusul virus al rujeolei, infecțiozitatea rujeolică, sau despre beneficiul și siguranța vaccinării împotriva rujeolei, nu au nici un caracter științific și au fost, astfel, lipsite de temei juridic.

La anchetele care au fost declanșate privind virusul rujeolei, șeful Institutului Național de Referință pentru pojar de la Institutul Robert Koch (RKI), Prof. Dr. Annette Mankertz, a recunoscut un fapt important. Această admitere poate explica rata crescută de handicap indusă de vaccinare, și anume cea a vaccinării împotriva rujeolei și de ce modul în care acest tip specific de vaccinare pare să declanșeze autismul.

Prof. Mankertz a recunoscut că „virusul rujeolei“ conține celule tipic componente naturale (ribozomii, fabricile de proteine ale celulei). Deoarece vaccinarea împotriva rujeolei conține întreg „virusul rujeolei, acest vaccin conține de fapt structurile proprii ale celulei. Acest lucru explică de ce vaccinarea împotriva rujeolei cauzează alergii frecvente și foarte severe și reacții autoimune decât alte tipuri de vaccinare. Expertul Prof. Podbielski a declarat instanță în mai multe rânduri că, prin afirmarea RKI, cu privire la ribozomii din virusul rujeolei, teza existenței virusului rujeolei a fost falsificată.

În studiul a fost, de asemenea, pus pe evidență faptul că cea mai înaltă autoritate științifică germană în domeniul bolilor infecțioase, a RKI, contrar atribuțiile sale legale conform § 4 Infectarea Legea privind protecția (IfSG), nu a reușit să creeze teste pentru presupusul virus al rujeolei și să le publice. RKI susține că a făcut studii interne privind virusul rujeolei, cu toate acestea refuză să predea sau să publice rezultatele.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Cenzura sistemului face să ajungem la mai puțini dintre voi! Distribuiți articolele noastre și sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum sprijinul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.
Selectați cât doriți să donați (EUR)

Introduceți cât doriți să donați (EUR)

7 comentarii

 1. …daca nu exista , atunci tratarea rujeolei …sau cum se va numi acum,cum se va trata…?ca se vede pe pielea copiilor ,adultilor…..?ce este ….?

 2. AM GASIT ACEASTA VARIANTA PE ‘NET, N-AM AVUT TIMP S-O VERIFIC…:

  Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”! VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE”. Așa sună titlul unui articol dat de un site dubios și anume extranews.ro. De fapt realitatea este cu totul alta!

  În toiul disputei pe Facebook și în online vizavi de vaccinarea copiilor împotriva virusului rujeolei, apar fel și fel de articole care aparent dă dreptate unei părți invocând legi date de o Curte Supremă din Stuttgart. Pentru cei care se mulțumește cu ideea că dacă cineva a scris despre asta, înseamnă că e adevărat! te rog citește cu atenție ce scriu mai în jos!
  Preluarea unui adevăr și alterarea acestuia, jurnalismul de propagandă!
  Într-adevăr în data de 16 februarie 2016, la un tribunal în Stuttgart din Germania s-a dat o decizie în privința unui proces ce avea ca subiect indirect virusul rujeolei. Iar adevărul relatat de către cei de la extranews.ro se oprește aici. Pentru că dacă începi să cauți pe net, pe site-ul de Justiție al Germaniei vei afla de fapt adevărul.
  În acel proces un anumite domn Stefan Lanka un adept al credinței că de fapt virusul rujeolei nu există, a oferit o recompensă de 100 000€ persoanei care-i aduce dovezi științifice că virusul există. Destul de tâmpit dacă mă întrebi pe mine! Asta se întâmpla în anul 2011. Evident că David Bardens, pe atunci student la medicină (acum doctor) l-a întrebat pe respectivul dacă oferta este reală și ăsta a zis că da, s-a dus la librărie a căutat 6 publicații despre acest subiect, studii medicale științifice care atestau virusul rujeolei, i le-a trimis împreună cu o cerere de plată de 100 000€.
  Lanka nu a vrut să plătească pentru că, evident contravenea credinței lui că rujeola nu există, așa că s-a ajuns în tribunal. Lanka a câștigat procesul dintr-un motiv imbecil și anume că acesta a cerut o dovadă, o singură dovadă, iar Bardens a furnizat 6! Curtea chiar a spus explicit că decizia de a da câștig persoanei care este împotriva vaccinării, nu are nicio legătură cu exista virusului rujeolei, ci doar că, în codul civil la paragraful 657, ceea ce a stipulat că vrea o singură dovadă, este luată ca un contract și prin urmare încălcarea termenilor acestui contract duce la nulificarea acestuia.

  Nu crede tot ce zboară pe net!
  Indiferența, lenea, comoditatea și faptul că cineva scrie despre un subiect cu care tu rezonezi, naște monștri și divizează comunități întregi. Asta este și problema până la urmă, lipsa de căutarea și de probare a celor scrise, duce la întărirea credinței tale. Mergând pe acest raționament, dacă tu crezi că unicornii există și cineva scrie că a văzut un unicorn, gata, este bătut în cuie, unicornii chiar există!

  https://damianirimescu.ro/stiri/curtea-suprema-din-germania-dat-verdictul-virusul-rujeolei-nu-exista-vaccinarea-s-facut-din-motive-sinistre/

  Cum recunoşti un articol fals

  http://www.revoblog.ro/cum-recunosti-un-articol-fals/

 3. Daca virusologul Lanca s-a indoit de existenta virusilor , cele fotografiste fiind celule de transport, inseamna ca virusul rujeolei nu exista. Am urmarit articolele si in germana. Se pare ca lucrarile prezentate nu aratau virusul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button