X

Ciuperca Candida auris invadează spitalele din SUA. Toate medicamentele de uz farmaceutic sunt inutile dar se refuză utilizarea uleiului de oregano

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

(Natural News) Ciuperca mortală cunoscută sub numele de Candida auris, continuă să se răspândească rapid prin spitalele din S. U.A., în principal în statele New York și New Jersey.

Când am vorbit ultima dată despre izbucnirea epidemiei în martie, existau 35 de cazuri confirmate ale bolii, 28 dintre acestea fiind situate în statul New York.

În prezent, există cel puțin 61 de cazuri de infecție cu Candida auris în Statele Unite – 39 în New York, 17 în New Jersey, 4 în Illinois și câte un caz în Indiana, Maryland și Massachusetts.

Potrivit CDC (centrul de control și prevenire a bolilor n.t), cazurile de C. auris din S.U.A. au crescut cu mai mult de 800% din toamnă până acum.

Boala este, cu siguranță, o problemă serioasă, cu o rată de mortalitate de aproximativ 60% și cu potențial mare de a se răspândi prin spitalele țării.

“Se comportă ca un dăunător teribil (superbug)”, a spus Paige Armstrong de la CDC. “Fără un control adecvat al infecțiilor și un răspuns cu adevarat riguros, [acesta] ar putea duce la și mai multe cazuri în Statele Unite”.

Prevenirea răspândirii ciupercii s-ar putea dovedi la fi la fel de dificilă ca tratarea ei.

De la revista Managed Care:

“Unele tulpini de C. auris sunt rezistente la toate cele trei clase majore de medicamente antifungice, potrivit CDC. Acest tip de rezistență multiplă nu a fost observat anterior la alte specii de Candida. Un alt motiv de îngrijorare, C. auris poate persista pe suprafețele din mediile de îngrijire a sănătății și se poate răspândi printre pacienți în instituțiile de îngrijire a sănătății, spre deosebire de majoritatea speciilor de Candida. C. auris este, de asemenea, dificil de identificat cu metodele standard de analiză în laborator și poate fi diagnosticată greșit în laboratoare fără tehnologia necesară. “

Chiar și actualul director al CDC, Dr. Anne Schuchat, a recunoscut că ciuperca reprezintă o “amenințare catastrofică” și că oficialii “trebuie să facă mai bine controlul infecțiilor”.

Se pare că ne apropiem de sfârșitul erei în care infecțiile pot fi tratate eficient folosind antibiotice și medicamente anti-fungice. Datorită suprautilizării pe scară largă, antibioticele pe care am depins până acum devin din ce în ce mai ineficiente, pe măsură ce bacteriile suferă mutații în tulpini tot mai rezistente și nu se dezvoltă alte clase noi de antibiotice – în primul rând datorită faptului că aceasta nu este o activitate profitabilă pentru Big Pharma.

Medicina de rând nu are răspunsuri și nici un plan pentru a face față unui viitor în care infecțiile nu pot fi controlate. O tulpină mutantă de bacterii rezistente la medicamente ar putea ucide zeci sau chiar sute de milioane de oameni și nu vom putea face nimic pentru o opri.

În esență, ne-am reîntors la zilele de dinainte de descoperirii antibioticelor – când infecțiile bacteriene sau fungice făceau adesea ravagii prin populație, cum ar fi în zilele de ciumei bubonice.

Dar chiar și în acele vremuri, au existat aceia care au supraviețuit diferitelor boli la care au fost expuși, pur și simplu pentru că sistemul lor imunitar era puternic și sănătos. Cei care cunoșteau puterea plantelor medicinale și a remediilor naturale aveau o șansă și mai mare de supraviețuire.

Multe dintre acele remedii naturale tradiționale pot fi folosite la fel de eficient și astăzi. De exemplu, uleiul de oregano s-ar putea dovedi mai de succes în prevenirea contaminării cu C. auris decât medicamentele anti-fungice inutile utilizate în prezent pentru combaterea bolii.

Uleiul de oregano este unul dintre cele mai puternice antibiotice și unul dintre cei mai puternici agenți antifungici cunoscuți.

De la Natural News:

“Uleiul de oregano se ocupă de bacteriile patogene fără a deranja bacteriile benefice. Este, de asemenea, anti-viral și anti-fungic. Aceasta este o combinație rară de trei într-unul. Imaginați-vă distrugerea coloniilor fungice în timp scăpați și de o infecție bacteriană sau virală și păstrându-vă bacteriile bune .”

Poate că atunci când toate medicamentele farmaceutice eșuează și mulți oameni încep să moară de infecții simple, cartelele de medicamente vor începe în sfârșit să recunoască beneficiile remediilor naturale bazate pe plante anti-fungice și antibiotice care funcționează cu adevărat.

Să sperăm că nu trebuie să așteptăm atât de mult.

Surse:

AP.org

ManagedCareMag.com

Patch.com

NaturalNewsBlogs.com

NaturalNews.com

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button